Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#1352814 - 30/06/2007 18:09 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Faktycznie wczoraj nieżle Chicago wyciągnęło z 0-5 na 6-5. Sledziłem ten mecz bo postawiłem inaczej niż ty, Baqu. Zaufałem niejakiemu Axel'owi który prowadzi od jakiegoś czasu Bloga u mnie na stronie - tym razem sie opłaciło ale nerwy były \:\)

Pozdrawiam
DJ SOSNA

Edited by Conrad (02/07/2007 20:24)

Do góry
Bonus: Unibet
#1354207 - 01/07/2007 01:46 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: DJ SOSNA]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
Axel jest znany nie tylko z tego nicka na forum \:\) tu i tam \:p ... ale ważne, że zna się na swojej robocie i dobrze mu idzie !

również pozdrawiam

Do góry
#1357527 - 02/07/2007 22:23 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
Dwie zmiany wśród managerów.

Z pracy u świetnie radzących sobie Seattle Mariners, odszedł Mike Hargrove. Dlaczego podjął taką decyzję w momencie, gdy Mariners po raz pierwszy od dawna wygrywają, nie jest do końca jasne. Sugeruje się konflikt między nim a ikoną klubu Ichiro Suzukim, czemu oczywiście obaj zaprzeczają. Dzisiaj już poprowadzi ich do kolejnego zwycięstwa (a może wreszcie przegranej?) nowy manager, John McLaren, który raczej nie ma większych sukcesów na koncie i który od ponad 20 lat nie pracował jako samodzielny manager.

Druga zmiana jest raczej spodziewana, a nawet od dawna wyczekiwana. Posadę stracił Jerry Narron z Cincinatti Reds, który z tak silną ofensywą nie potrafił w tym sezonie nic zwojować. Tymczasowym managerem został scout Pete Mackanin.

Niedługo pewnie pora na Garnera z Astros i Guillena z White Sox. Chociaż Astros lubią zaskoczyć w drugiej części sezonu seriami wygranych, więc pewnie Garnerowi się upiecze, ale tak słabych Astros to ja nie pamiętam.

Do góry
#1359323 - 03/07/2007 05:59 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Ghost]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

spotkania które podałem w czerwcu:
Arizona Diamondbacks - San Francisco Giants / 1 / 1.73 stawka 1/10j
Tampa Bay Devil Rays - Los Angeles Dodgers / 2 / 1.65 stawka 1/10
San Francisco Giants - San Diego Padres / 2 / 1.97 stawka 1/10j.
San Francisco Giants - San Diego Padres / 2 / 1.99 stawka 2/10j
Chicago Cubs - Milwaukee Brewers / 2 / 2.1 stawka 1/10j.
Chicago Cubs - Milwaukee Brewers / 2 / 1.90 stawka 2/10j.

podsumowanie:
4 wygrane / 2 przegrane / +3.16j.

=================================================================

Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers / 2 / 1.72 stawka 1/10

Już za niecałe trzy godziny dojdzie w Pittsburgu do pierwszego z serii czterech spotkań pomiędzy dosyć gościnnymi w tym sezonie gospodarzami czyli Pirats ( wygrali jedynie 17 z 39 domowych spotkań ), a drużyną z Milwaukee czyli Brewers. Goście mimo dość słabego bilansu spotkań wyjazdowych ( wygrali 17 z 38 ) przewodzą w National League Central z przewagą sześciu spotkań nad Chicago Cubs. W tej serii będą mogli podreperować sobie wyjazdowy bilans, gdyż przeciwnik nie jest z tych wymagających moim zdaniem, a Brewers z drużynami z tej samej dywizji radzą sobie bardzo dobrze ( wygrali 22 na 34 spotkania ). Warto nadmienić, iż goście nie przegrali dwóch spotkań z rzędu od 20 spotkań ! ( a wczoraj zostali przegrali z Cubs ) oraz pokonali Piratów aż sześć razy na ostatnie siedem spotkań. Liczę również na startera Brewers - Jeffa Suppana, który jeden ze swoich lepszych sezonów zanotował właśnie w Pittsburgu, kiedy to osiągnął w całym sezonie najniższy współczynnik ERA w karierze. Jego oponent - John Van Benschotenrozegrał wystąpił dopiero w trzech spotkaniach jako starter w tym sezonie, z czego tylko raz jego drużyna schodziła z boiska jako wygra. Liczę na przedłużenie dobrej serii lidera National League Central i jego co najmniej jedną wygraną w serii czterech.

moje "wolne" propozycje na dziś:
Washington Nationals - Chicago Cubs
Colorado Rockies - New York Mets
Oakland Athletics - Toronto Bluejays
San Diego Padres - Florida Marlins

pozdr,

Do góry
#1359801 - 03/07/2007 17:49 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Milwaukee Brewers at Pittsburgh Pirates

10:3 : )))

bilans tego miesiąca: 1 wygrana / 0 przegranych / +0.72j.
bilans ogólny: 5 wygrane / 2 przegrane / +3.88j.

Do góry
#1362857 - 04/07/2007 05:49 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
Lipi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/05/2005
Post od Baqu:

Oakland Athletics - Toronto Bluejays / 1 / 1.62 stawka 2/10j

Cóż znowu wybrałem spotkanie pomiędzy pitcherem - żółtodziobem, a pitcherem, który ma wyrobioną już swoją markę. Mówię tutaj o zawodniku gości Jessiem Litsch-u oraz o Joeyu Blantonie. Pierwszoroczniak został ściągniety z Syracuse w ten weekend, ponieważ jeden z głównych starterów Toronto - A.J. Burnett doznał kontuzji barku. Dzwudziesto-dwu latek ma zapewne nadzieję, iż poprawi sobie bilans w "emelbe" gdyż jak dotychczas wygrał tylko jedno z czterech spotkań, w których wystąpił jako starter. W ostatnim występie 30.05 przeciwko Yankees został zmieniony już w pierwszym inningu w którym to goście z Nowego Yorku zdobyli aż pięć punktów. Blanton natomiast w tym miesiącu zanotował trzy wygrane przy jednej przegranej przy imponującej statystyce ERA 1.58. Średnia uderzeń pałkarzy do której dopuścił to jedynie .200, nie dawał przeciwnikom również zbytnio cieszyć się z najbardziej ulubionych przez widownię home runów. Dopuścił tylko do jednego w ciągu ostatnich 45 inningów kiedy narzucał. Zaufam dziś drużynie z Oakland ponieważ Toronto wygrało jedynie trzy z jedenastu spotkań z drużynami z American League West oraz jedynie dwa na ostatnie siedem spotkań z Athletics (jak wiadomo wczoraj z nimi wygrali w pierwszym spotkaniu z serii trzech). Co za tym idzie stawiam dzisiaj na gospodarzy.

Do góry
#1363404 - 04/07/2007 16:48 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Lipi]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

dzięki Lipi za wrzucenie

Toronto Blue Jays at Oakland Athletics

1:3 : )))

bilans tego miesiąca: 2 wygrane / 0 przegranych / +1.96j.
bilans ogólny: 6 wygrane / 2 przegrane / +5.12j.

Do góry
#1363646 - 04/07/2007 19:06 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
Prezes_1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/09/2004
W tygodniu poprzedzającym mecz All-Stars nie gram żadnych ciągów, ale może kogoś zainteresują.
CLE WWLW(WWWW)W OOOuuuuOOuuOuOu
TOR (WWW)WLWL(LLL)WL OPOuOOOOOuOuuOuOOOu
TB WWLLLWW(LLLL)(LLLL)L uOOOOOuOOOOOOuuOuuuuuOuOu
MIN LLWLWWLWWLWLWWWL(LL uOOOuPOOOuuOOOuuu
CHW WLL(LLL)(WWWW)LWW(LW uuOOuuOOOPuuuuuuuPuuOu
LAA WWWLW(WWW)(LLL)WLW(L uPOuuOOOOuOuuOuOuuO
SEA WWLWW(WWW)(WWW)LL uOPuuuOOuuuOOuOOuuOuuO
DET WLW(WWW)(WWW)LLWLLW(L uOOuOOOOuuuOOuOOuu
BAL WWLL(LLL)(LLL)LWWWLLWWLWL(WL OOuOOOOOOPOOuuOuuOu
BOS (WWW)LWWWLW(LLL)WLLW(W uOOuOuuuOOuuuuuu
TEX WWLLLWWLWLWWWWLWWLLWWL(W uOOOuuOOuOOOuuuuuO
KC WLWWLWWLWWLLLLW(WWW)WLL(WW uOuuuOOuuuOuPuuuO
OAK (LLL)LLWLLWW(LW uuuOuOuOOuuuOOu
NYY LWW(LLL)WLLLLWLL(WW uuuuOOuuuOOPuuuuOuu

CIN WWLWWLLLWLLWLWLLLWLLWL(W uuPOOOOuuuOOuOOOuuOO
PHI (WWW)LWLLWLWLWWLWLLLW(LL uOOOuOOOOuOuOOOOuOuOP
FLO WWWLLWLLLWLLWWWLLLLWLLW(LW uOuOOPPOOuOOOOOuO
MIL WLWWWWL(WWW)WWL(WWW)LWL(WL uOOuOOPOOuuuOuOOuOu
CHC (WWW)(WWW)WLW(WW OPuPuuuuOuuOuuuOOOOOuOu
LAD LLWLWWLLWWLWLLW(WW OOOOuuOOOuOOuuOO
SD LWWWLLLWLLWWWWL(WL uOOuuuOOOOuuuuuOuuuO
PIT LWLW(LLL)WWLWLWWLL(LLL)WWLWWL(LW OuOOOOuPOOOOuuuOuuuuOuuOOuOuOu
ARI LWWLWWLLWLWLL(LW uuuuuOOOOOOPOOOOuOuuOOu
STL LWWWLLLWLWLLWWLWWLWLLWLWLW(WL uOOOPPOOOOuuOuOuuuuuuOOu
WAS (WWW)LLW(LLL)WLW(LLL)LLW(LL uPOuOOOuuuuuOuOuOu
ATL (LLL)WWLWLL(LLL)(WWW)WWL(LL uuPuuOuOuuuuuOOOOOO
HOU (WWW)LWLLLW(LLL)WWLW(WW uOOOuOOOOOOuOuOuOOuOOP
COL (WWW)(LLL)(LLL)LLWL(WW uuuuOuOOOuuuOOuOOOOOuOuO
SFG (LLL)WWL(LLL)(LLL)LWWWLLLWW(L uOOuOOPOOOPuuuuuOO
NYM WL(LLL)WLL(LLL)WLLWLL(WWW)WLWWWWL(LL uOOOOuOuOuuuOuOuuO

Dzisiaj w USA obchodzą Dzień Niepodległości. Kibice przyjdą na stadiony uczestniczyć w widowisku, które ma być odpowiednie dla tak ważnego dla nich święta. Parząc na poprzednie lata ogólne wyniki przedstawiały się następująco:
w 2004
wygrane gospodarzy/gości - 12/3
under/over - 9-6
w 2005
gospodarze/goście - 7/8
under/over - 7/8
w 2006
gospodarze/goście - 12/3
under/over - 5/10
faworyt/dog - 10/5

Washington Nationals - Chicago Cubs
Wybrani pitchers M. Chico - R. Hill
Od razu na myśl nasuwa się typ na Washington Nationals, którzy przegrali właśnie drugie spotkanie w 4-meczowej serii z Chicago Cubs. Patrząc w historię spotkań tego zespołu 4 lipca 2004 roku, jeszcze jako Montereal Nationals, wygrali jako gospodarze z Toronto 6-4. W 2005 roku jako gospodarze przegrali 2-5 z Metsami. Rok temu ponownie jako gospodarze wygrali 6-4 z Florydą.
Hill w ostatnim swoim występie rzucał fatalnie, po 3 inningach jego zespół przegrywał już 0-5. Chico natomiast w ostatnim meczu przez 6 inningów zaliczył tzw. "shutout" zachowując czyste konto, dopuszczając do 6 uderzeń. Po takim kursie warto spróbować na gospodarzy.

Do góry
#1364894 - 04/07/2007 23:30 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Prezes_1]
Dziadek69 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/07/2006
Philadelphia Phillies- Houston Astros - typ 1

PHI: Hamels (9-4, 3.87)
HOU: Sampson (6-5, 4.15)

Phila
Wygrane na wyjeździe: 20
Porażki na wyjeździe: 21

Houston
Wygrane w domu: 22
Porażki w domu: 19

Witam ;\) Dziś postanowiłem zagrać sobie na Phile ;\) Dziś kończy się 3 meczowa seria pomiędzy tymi
drużynami i jak narazie to Astros dwa razy okazali się lepsi. Dziś spotkanie nr3 w którym to stawiam
na przyjezdnych. Wczoraj fatalny w skutkach HR pozbawil Phile wygranej, która to jej się z przebiegu
meczu należała ;\) Słów kilka o rzucających: Nie rzucają dziś może "grube ryby mlb" jednak po stronie
gości stanie ograny na boiskach Hamels który to powalczy dzis o swoją 10 wygrana w sezonie, natomiast
po stronie gospodrzy zagra Sampson , który nie jest w formie ostatnio i rzuca mówiąc najprościej przeciętnie.
Przewaga zatem po stronie Phili, dobry pitcher w połączeniu ze świetną ofensywa powinny dać dziś wygraną z Astros
które w tym sezonie postanowilo być ligowym"średniakiem" No i jakoś nie wierze aby Philaa dostała sweepa od Astros...
Podsumowywując Phila 1,75 w Bwin sądze tak 6/10.
Mecz o 20 "naszego"czasu ;\)

Pozdrawiam
Dziadek69

Do góry
#1365260 - 05/07/2007 00:47 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Dziadek69]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

mimo, że:

* PHI are 6-17 in the last 23 meetings.
* PHI are 3-8 in the last 11 meetings in Houston.

przychylę się do zdania "dziadka" \:\)

dodam iż Hamels jest 2-0 przeciwko HOU, a ostatnie swoje spotkanie przegrał, a nie przegrał dwóch spotkań z rzędu od początku ligi, kiedy to własnie dwa razy schodził pokonany. Chris Sampson ma aktualnie dwie wygrane z rzędu, a on znowu w przeciągu tego całego sezonu nie zanotował jeszcze trzech wygranych z rzędu...

skusiłem sie jeszcze dzisiaj na Tigers, i dubelek Mets z SD

pozdr,

Do góry
#1365376 - 05/07/2007 01:22 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
Dziadek69 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Baqu
mimo, że:

* PHI are 6-17 in the last 23 meetings.
* PHI are 3-8 in the last 11 meetings in Houston.

przychylę się do zdania "dziadka" \:\)

dodam iż Hamels jest 2-0 przeciwko HOU, a ostatnie swoje spotkanie przegrał, a nie przegrał dwóch spotkań z rzędu od początku ligi, kiedy to własnie dwa razy schodził pokonany. Chris Sampson ma aktualnie dwie wygrane z rzędu, a on znowu w przeciągu tego całego sezonu nie zanotował jeszcze trzech wygranych z rzędu...

skusiłem sie jeszcze dzisiaj na Tigers, i dubelek Mets z SD

pozdr,

Tifers ;\) rogers dzis wygra ten mecz dla det ;\) wczoraj porazka po OT o ile sie nie myle wiec dzis pora na rewanz... moje typy z mlb na dzis wiec to Tigers i Phila ;\)
Powodzenia

Do góry
#1368965 - 06/07/2007 00:30 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
Dziadek69 Offline
Carpal Tunnel

L.A. Angels 1st AL WEST (51-33) L 2
Texas 4th AL WEST (36-48) W 2

typ: L.A. Angels kurs 1,55 => Bwin

LAA: Escobar (9-3, 3.32)
TEX: Tejeda (5-7, 6.69)

LA:
Wygrane na wyjeździe: 22
Porażki na wyjeździe: 20
Tex:
Wygrane w domu: 20
Porażki w domu: 20

Witam ;\)
Dziś upatrzyłem sobie tylko jeden meczyk z mlbi gram na L.A Angels ;\) Dziś to właśnie konczy się kolejna 3 meczowa seria w ktorej
jak do tej pory prowadzi Tex 2-0 ;\) H2h miedzy tymi druzynami w tym sezonie to 6 win Angels i 3 texasu ;\) Nie chyce mi się wierzyć
ze LA dostanie sweepa w tej serii od TEx i sądzie ze chodź jedno spotkanie wygrają ;\) Pozatym przekonuje mnie do tego seria
Tex na własnym stadionie a mowie tu o 7 meczach nie przegranych w regulaminowym czasie czyli 9 inn \:p jedna wpadka się im przydarzyla
z Houston kiedy to polegli po OT ;\) Do tego Texas dawno nie dostał łomotu od nikogo u siebie a wiec pora wlasnie dzis na ten oto łomot \:p
Teraz słów kilka o pitcherach: W LA rozpoczyna swietnie rzucający w tym sezonie Escobar, i powinien spokojnie powalczyc o 10
win w tym sezonie, rzucal on już przeciwko Tex kiedy to jego druzyna pojechala 8-3. Wpradzie bilans 3-8 przeciwko Tex nie napawa
optymizmem to jednak sądze ze dzis zostanie poprawiony. Ostatnie dwa mecze wygrane w swietnym stylu kiedy to rzucal Escobar przekonuja
mnie w tym typie. O Tejadzie za duzo powiedziec nie moge... przecietny pitcher, który to zostaje wprowadzany w lige, w tym seoznie
5-7 i wysoka ERA. kontuzje na korzyśc LA, przelamanie passy Tex i swietny pitcher po stronie LA skłania mnie do zagrania na Angels.
Stawka 8/10 a wiec typ dla mnie wysoce prawdopodbny ;\) Nie wyobrażam sobie aby Escobar zagrał słabiej od Tejady ;\)
A wiec LA Angels 1,55 mecz o 2 czasu "naszego"
Pozdrawiam
Dziadek69

Do góry
#1370777 - 06/07/2007 20:06 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Dziadek69]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Hideki Okajima Added to American League All Star Game Roster
July 5th, 2007 by Ryan Spoon

Okajimi received 4,300,000 votes to win the All Star contest. The addition of Okajimi makes 6 Red Sox on the American League All Star team - and Okajimi is one of the few Red Sox rookies making a big impact in 2007 - Dice K and Dustin Pedroia are also rookies.

ESPN: Red Sox reliever Hideki Okajima was added to the American League All-Star roster Thursday night as the winner of the 32nd man Internet vote, giving Boston a leading six players in the game.

Okajima received 4.3 million votes in four days to beat Detroit starter Jeremy Bonderman, Minnesota reliever Pat Neshek, Los Angeles Angels starter Kelvim Escobar and Toronto starter Roy Halladay.

Red Sox pitchers Josh Beckett and Jonathan Papelbon were already named to the roster for Tuesday’s game in San Francisco, along with third baseman Mike Lowell and sluggers Manny Ramirez and David Ortiz.

nie ma to jak skośny brat w NBA i skośni bracia w MLB, czasem mi sie wydaje, że nawet gdyby on miał ERA 15 to i tak dostał by się do @LL star

Do góry
#1371324 - 06/07/2007 22:43 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Baqu]
Dziadek69 Offline
Carpal Tunnel

Witam wszsytkich ;\)

Na dzisiaj tylko jeden mecz, analiza mysle zbedna... a mianowicie Tampa Bay, podobni rzucajacy, kursy podobne, poziom tez podobny ale wielka seria do przelamania ... L11 pora to przerwac a kiedy to zrobic jak nie z wiesniakami ? ;\) Zaczyna sie dzis 3 dniowa seria, jezeli dzis nie wypali to jutro a jezeli nie jutro to w niedziele, jedno jest pewne TB w tej seri wygra i oby to bylo dzis ;\) To tyle odemnie .
Pozdrawiam
Dziadek69

Do góry
#1375367 - 08/07/2007 00:57 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Dziadek69]
Dziadek69 Offline
Carpal Tunnel

Witam wszystkich ;\)

Dzis z mojej ulubionej ligi mlb wybrałem sobie 2 spotkania.
1)
Atlanta Braves u San Diego Padres
Zakład na zwycięstwo - Typ: San Diego Padres kurs 1,64 => Bwin

ATL: Reyes (0-0, 0.00)
SD: Wells (4-5, 4.16)

Zdecydowałem się na drużynę z SD z kilku powodow \:p 1. Swietny pitcher przeciwko mlokosowi, Wells koles ktory wyglada jak
bydle i rzuca jak bydle 234-153 statystyki kariery powalaja... jedna z tuz ligi, która w dodatku wygra dzis mecz dla Paders \:p
Z drugiej strony stanie Reyes...i o nim akurat za duzo powiedziec nie moge \:p cienki jest i tyle ;\) 2 powod to 4 porazki pod rzad
Paders z bravers, oraz ich wczorajsza porazka, dzis pora na rewanz i to srogi rewanz! Kontuzje na korzysc SD a wiec nic tylko grac ;\)
jak dla mnie 8/10

Drugi mecz to :
Florida Marlins u Los Angeles Dodgers
Zakład na zwycięstwo - Typ: Los Angeles Dodgers 1,55 typ Bwin ;\)

FLA: Mitre (2-4, 2.88)
LAD: Lowe (8-7, 2.98)

Drugi emcz to spotkanie Dodgers ;\) Wczoraj plecy chodz prowadzili w 9 inn 5-4 to jednak ... wielka rotacja pitcherow spowodowala
ze poprostu " spier***" ten mecz i przegrali po OT. Dzisiaj dla Dodgers rzuca jedna z ich gwiazd a mianowicie Lowe, koles niesamowity
potrafiacy zrobic wszsytko z pilka ;\) Dzis powalczy o swoje 9 zwyciestwo w tym sezonie aby poprawic swoj bilans ;)=>108-89 .
Po drugiej stronie "ogór" czytaj Mitre, koles rzucil tyle pilek co ja w swoim zyciu \:D ;\) ogolnie cienko wyglada jego kariera a dzis napewno
nie zablysnie przeciwko Dodgers. Pozatym dosc wygrywania przez morliny czy jak ich tam sie nazywa 1 pkt bo tego juz za wiele.
Dzis dodgers bierze rewanz i koniec kropka, nie ma nad czym dumac. Dla mnie 9/10 .

to tyle odemnie dzis , prawdopodobnie zagram te spotkania w singlach albo szrpne sie na dubla bo spotkania wydaje mi sie
bardzo wporzadku ;\)
Pzodrawiam i czekam na opinie
P.S sory za bledy ale analiza pisana w pospiechu ;\)
Dziadek69

Do góry
#1375440 - 08/07/2007 01:27 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Dziadek69]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Dziadek69

Pzodrawiam i czekam na opinie

To może ja.
Z pobieżnej analizy (bo dopiero wróciłem do domu) wynika mi, że powinno wejść \:\) Ale żenujący kurs w tym bwinie. W bet365 na Padres jest 1.74 a w pinnie nawet 1.76.
Uściślając informację to dla pitchera Braves jest to debiut w MLB ale w niższych ligach miał bardzo dobre występy, więc może taki cienki nie będzie ;\) Wells to z kolei stary dziad, który był dobry parę lat temu, teraz jest solidny, choć potrafi czasem ostro zawalić mecz (no ale ostatnio to nawet Sabathia dał się rozstrzelać). Musi zwłaszcza uważać na Andruw Jonesa, który ma bardzo dobre statystyki przeciwko niemu jak i generalnie na stadionie Padres. Jeśli znajdą na niego sposób to Padres powinni wygrać.

Drugi mecz też powinien wejść, ale tu już kurs jak dla mnie za niski.

Dodatkowo proponuję zagrać under w meczu White Sox. Po wczorajszych dwóch ostrych strzelaniach 12-0 (!) i 20-14 (!!!!), dzisiaj powinno być spokojniej, pitcherzy nieźli a linia nie tak nisko i kurs dobry (2.06 w Pinnacle).

Do góry
#1381696 - 10/07/2007 03:54 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Ghost]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Hello \:\)

Jak wiadomo all star game jutro, ale dzis mamy home run derby ;\)

MLB Home Run Derby
P. Fielder (MIL) 4.720
R. Howard (PHI) 3.480
J. Morneau (MIN) 7.180
V. Guerrero (LAA) 10.120
M. Ordonez (DET) 14.000
A. Pujols (STL) 5.000
A. Rios (TOR) 15.000
M. Holliday (COL) 12.000

Tak mysle nad Fielderem, moze Morneau ;\)
A jakie sa wasze opinie \:\)

Do góry
#1381939 - 10/07/2007 06:01 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: lupus]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

To akurat zbyt duża loteria jak dla mnie. Howard ostatnio złapał formę, Fielder zaskakuje cały sezon, Morneau, Guerrero, Pujols też będą pewnie groźni. Ale i zaskoczeń nie brakuje jak w 2003 roku kiedy wygrał Garret Anderson czy rok później Tejada, który przecież nie jest typowym homerunowcem.

Chyba nie warto tracić pieniędzy, bo tu wygrać może każdy \:\)

Do góry
#1382727 - 10/07/2007 19:00 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: Ghost]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Nie spodziewalem sie Riosa w finale \:\)

Vlad wygral, bo mu Ortiz kija dobrego przyniosl \:\)

skrót

Edited by lupus (10/07/2007 19:00)

Do góry
#1399110 - 15/07/2007 06:42 Re: MLB 2007 - typy, opinie, komentarze [Re: lupus]
host Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/04/2004
CHI White Sox v BAL Orioles 1,89

W Sox znowu dziś stanie Daniel Cabrera (6-10, 5.04). Po za tym Baltimore bez Bynum i Mora, a nawet bez Tejada. A kursik zachęcający 1.89... co Wy na to? Jakieś sugestie?

Do góry
Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  rafal08