[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adolf 88:
[qb]Finland - Czech Republic
Wiele znakomitych gwiazd, zarówno po jednej jak i drugiej stronie świadczyć może o dobrym hokeju i dużej ilości bramek. W Unibecie linia 5,5 jest po kursie 2,3. [ GB 1,95, Expekt 2,2 B&W 2,05 ]
Dotychczas w tym turnieju obydwie drużyny miały overowo zakończone spotkania, co prawda byli to raczej sparing partnerzy niz przeciwnicy, fakt pozstaje faktem, iż strzelcy mają dobrze ustawione celowniki. O Finlandii i ich gwiazdach już pisałem, Czesi mają "pingwina" - Strake, Vrbate z "Caroli" i Vybornego z "Kurtek". Jest też kilku innych klasowych graczy z europejskich lig, ale ich w bezpośredniej akcji nie miałem możliwości oglądać w czasie trwania sezonów zasadniczych.
Poza overem którego dopatruję się w tym spotkaniu typowałbym też remis na wynik ML. Ale to raczej odpuszczam...[/qb][/QUOTE]Cze Adolf
Jezeli wypisales tutaj pare Czechow to na PIERWSZYM miejscu napewno ja osobiscie wypisalbym MILANA HEJDUKA. W tym roku nalezy do SUPER gwiazd NHL. Otrzymal puchar Maurice Richard Trophy za NAJLEPSZEGO strzelca w NHL. Nie wiem dlaczego o takiej gwiazdzie nienapisales ani slowko :eek:
Jest on pierwszym Czechiem ktory ten puchar zdobyl. Jagr ma kilka pucharow ,ale ten mu sie jeszcze nigdy nie udalo zyskac.
Hejduk na Twoje zdrowie
iwo: