[QUOTE]Oryginalnie wysłał terrorist:
[qb]adolf myslisz ze mi wisi te 30zl? podaj nawet konto i moge wplacic nie biorac udzialu w konkursie... po prostu uwazam ze regulamin nie jest idelany bo sami zobaczycie ze bedzie malo kursow po 2.00 czy 2.20, wszyscy bede grali po 1.50-1.70...
podaj numer konta na priva zglaszam sie wiec.....
[/qb][/QUOTE]Terrorist, w tym przypadku mi nie chodzi o te 30 PLN. Tylko widzisz, są tu osoby co brały udział we wszystkich poprzednich edycjach konkursu. Uwierz, ze granie na wysokość kursów jest bezsensowne. Te typy mają pomagać innym, a nie wprowadzać gre na progresję wysokiego kursu (jak to miało miejsce z remisami). W ostatniej edycji konkursu była ta innowacja wprowadzona, i straciła na tym zarówno skuteczność jak i wartość podawanych typów.
A i oczywiście numer konta na priva Ci posłałem
[QUOTE]Oryginalnie wysłał vonseb:
[qb]Aha uwaga !!! Ale przy takiej liczbie osob (/pare pewno i tak nie wplaci), moze byc problem z sensownymi meczami do typowania i 5 osob na jednym typie moze byc malo /pkt 5 regulaminu/.
Poza tym proponowalbym m.in. w zwiazku z powyszym o mozliwosc dolozenia II lig bedacych w ofercie bukow tj. np czeskiej II (z profa) oraz finskiej II i szwedzkiej II (z unibetu)- rozszezy nam to oferte.[/qb][/QUOTE]Pomimo, że moje konto w unibecie leży i kwiczy to jestem za wprowadzeniem 2 lig w tym też niemieckiej, którą oferuje CB.
P.S.
Ludzie odbierajcie privy !!!! :zobacz: