#148530 - 25/11/2003 22:07
Re: Liga Szwedzka - Elitserien
|
Anonymous
Unregistered
|
A ja stawiałbym na Djurgarden przed ta kolejką kilku zawodników powruciło do składu.Co do MoDo po zwycięstwie z Frolunda mogą być trochę rozbici choć we wlasnej chali są zawsze grożni. Ja jednak będę stawiał na zwycięstwo Djur.. w 1. tercji. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#148531 - 26/11/2003 01:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/09/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał terrorist: [qb]modo-djurgardens sklanialbym sie na modo, modo w tej chwili bardzo potrzbuje punktow, w opinii szwedow tez jest faworytem w tym meczu, moj typ 4:2 dla gospodarzy leksands-frolunda x 2:2 malmoe-lulee x 2:2 czyli mecze tez raczej nie do typowania, ogolnie bardzo trudna kolejka w szwecji[/qb][/QUOTE]hehe niezlego posta strzelilem, niedocenilem tylko skutecznosci druzyn, ale remisy trafione, modo to samo wygrana, szkoda tylko ze tego nie zagralem  ale sam nie sadzilem ze to wejdzie timro jednak zawsze wygrywa w brynaes, prospect mial racje  ale i tak wdupil 400  vienna, sodertajle, djurgardens.... 
|
Do góry
|
|
|
|
#148532 - 26/11/2003 02:30
|
Anonymous
Unregistered
|
chlopaki :-) sorki ponioslo mnie!! nie postawilem 400 ale wtopilem to prawda !Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#148535 - 26/11/2003 18:15
|
Pooh-Bah
|
djurgardens-sodertajle 1? ja na pewno tego gral nie bede, na pewno nie przy takim niskim kursie, sodertajle lezy prawie pod samym sztokholmem, wiec dla mnie to prawie jak derby i mecz wcale nie bedzie taki latwy, a wiesz ze sodertajle wzmocnione, moze z farejestad im sie nie ualo ale z kazdym meczem beda grali lepiej, i nie zdziwie sie jesli w tabeli w niedlugim czasie bede zaraz po djurgardens
info jutro rano, ale fearjestad wydaje sie w miare pewne, zwlaszcza w swietle oslabien hv, ale zobaczymy jutro czy ktos wraca
|
Do góry
|
|
|
|
#148537 - 27/11/2003 11:19
|
enthusiast
Meldunek: 10/06/2003
|
Moim skromnym zdaniem: Västra Frölunda - Linköping 1 Djurgĺrden - Södertälje 1 i tak do konca nie jestem przekonany do: Färjestad - HV 71 1 I'm looking for your comments folks 
|
Do góry
|
|
|
|
#148538 - 27/11/2003 13:18
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ^PrOsPeCt^: [qb]Zeby nie bylo chlopaki ze jestem jakis oszust:wczoraj wygralem z 90zl 1408.60 383 Nashville-Columbus 1 387 Anaheim -New Jersey (1t.) x 379 buffalo - washington 1 380 detroit -Edmonton 1 Pozdro[/qb][/QUOTE]moze i wygrales - ale nastepnym razem dawaj kupon przed meczami a poza tym NTG
|
Do góry
|
|
|
|
#148539 - 27/11/2003 13:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/03/2003
|
prospect kogo tu obchodzi ile wygrales?? przeciez to jest dzial o lidze szwedzkiej i o typach na nia... jak juz chcesz sie chwalic zaloz sobie temat w private picks i podawaj tam swoje kupony ale najlepiej przed meczami... a zeby bylo na temat to moim zdaniem najpewniej wyglada dzis frolunda
|
Do góry
|
|
|
|
#148541 - 27/11/2003 15:44
|
enthusiast
Meldunek: 26/10/2003
|
Bylo w tym temacie spokojnie i profesjonalnie  ,a teraz sie zaczyna smietnik robic.Zasmiecaniu tematu mowimy :stop: Ma ktos info w sprawie oslabien HV 71 ??terrorist co bys na dzis polecil?? pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#148542 - 27/11/2003 16:09
|
journeyman
Meldunek: 27/11/2003
|
Ja dopiero dzis sie zarejestrowalem ale Ty ^Prospekt^, synku to posty wysylasz chyba ino dla zwiekszenia ich ilosci. Jak bedziesz mial ich 200 to malolaty wezma cie za Guru... A wtedy Twe kompleksy beda milutko połechtane... A wracajac do szedzkiej, to rzeczywiscie HV nie odnajdzie sie dzis bez skrzydlowych... :4gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#148543 - 27/11/2003 16:09
|
Anonymous
Unregistered
|
widze ze pan Prospect nic a nic sie nie uczy. zachowuje jak szczeniak i chyba mozna mu podziekowac. przedwoczraj naskoczyles na Superdzika ze obstawia PEWNIAKA Farje i ze to nie wejdzie. weszlo. nie szanujesz innych, chwalisz sie swomi kuponikami ktorych pewnie nigdy nie zagrales a 90 zl to pewnie nie widziales na oczy (no chyba ze mama dala ci zebys za wycieczke szkolna zaplacil).
Sroki za OT ale mnie wkurzaja tacy ludzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#148546 - 27/11/2003 16:40
|
Pooh-Bah
|
prospect widze ze Twoje posty wzbudzaja emocje wiec najlepiej zalozyc swoj wlasny temat na private picks, gratuluje wygranej szkoda ze wczesniej nie napisales moze ktos by tez zagral, a tak sa chyba rozgoryczni ze Tobie sie udalo im nie, i moze stad ta nagonka  jesli tak dobrze Ci idzie to ktos taki jak ty na pewno sie przyda na forum, tylko nie obrazaj ludzi i staraj sie uzasaniac swoje typy, w normalny sposob, piszac na kazdy po kilka zdan co do szwecji dzis, to kilka ciekwaych info wyczytalem, przede wszytskim o meczu frolunda-linkoping, "Läget i lagen: Fredrik Norrena kommer inte spela mot sitt förra lag utan vilar pĺ grund av en smäll han fick pĺ knät mot HV. Daniel Sperrle fĺr nu alltsĺ chansen igen efter en tids matchfrĺnvaro i Elitserien. Hemmalaget kommer ställa upp med ordinarie lag mot LHC. Ragnar Karlsson är tillbaka i träning men är ännu inte klar för spel" mniej wiecej pisze o tym ze nie zagra fredrik norrena byly bramkarz frolundy a jest on dosc mocnym punktem linkoping, rowniez nie zagra karlsson, ale przede wszytskim brak I bramkarza jest duzym oslabieniem, to sprawie ze ten mecz jest chyba najpewniejszym meczem dzis w szwecji, trener frolundy zapowiada rowniez zwyciestwo, moj typ na frolunde : :4gw: boje sie troche dac 5 ale na pewno jest to najpewniejszy mecz w szwecji na dzis, zaczynam tez podawac moje oceny odnosnie poszczegolncyh meczy przeznaczajac spotkanie 15 punktow i tak frolunda - linkoping 1 :4gw: 11 3 1
|
Do góry
|
|
|
|
#148547 - 27/11/2003 17:00
|
Pooh-Bah
|
farejestad-hv :4gw: 10 3 2, no troche zmienilo mi sie odnosnie tego meczu, w hv prawdopodobnie wroci Hellqvist; Andreas Jämtin i Jani Hassinen od nastepnego meczu tez beda juz grali, dlatego mysle ze rezerowai tez beda chcieli dac z siebie dzis wszystko, ponadto w farestad nie jest do konca pewne czy zagra dzis 1 bramkarz walinheimom i w bramce stanie raczej eriksson, jednak po stronie farejestad tez jest duzo atutow i moim zdaniem powinni sobie poradzic z "jeszcze" oslabionym hv, chyba ze znowu wielki mecz zaliczy stefan liv, juz 5 meczy bez puszczonego gola w tym sezonie co jest wynikiem budzacym respekt, moj typ jednak w tym meczu to 4:2 dla fbk, i oby tak sie skonczylo!
|
Do góry
|
|
|
|
#148548 - 27/11/2003 17:02
|
enthusiast
Meldunek: 18/07/2003
|
Terrorist a co myslisz o meczu Timri-MoDo kuszacy wspolczynnik na Timri i szwedzi typuja ich wygrana ??
|
Do góry
|
|
|
|
|
|