Conrad, czy moglbys wrzucic na serwer/wkleic do tematu aktualna drabinke? Sadze ze wielu graczy ma ten sam problem - nie wiedza z kim zamierza sie w kolejnej rundzie
...moze ktos nie zna sie na MLB , pilce , koszu , hadi , itp. i nie potrafi policzyc ktory z jego przeciwnikow wygral , a do tego wyniki na stronie Expekt'u sie nie otwieraja u niego w przegladarce , a ty od razu lenistwo
Law23, przeciez napisalem dzis, ze ja awansowalem. Czemu wiec piszesz nieprawde? Domyslam sie, ze to przeoczenie, wiec wybaczam. Ale na przyszlosc nie oskarzaj mnie prosze o cos, czego nie zrobilem. Dziekuje za uwage. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
nie cwaniakuje.Nie wiedzialem ze wyslalem 5min przed rozpoczeciem.A regulamin dopuszcza wysylanie najpozniej na 6min przed rozpoczeciem spotkania.No akurat typ jest pudlem ale gdyby byl trafiony to co bys wtedy powiedzial?Chce tylko to wyjasnic i tyle...
#1495365 - 15/08/200718:32Re: Dyskusja o konkursie
[Re: viva]
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: viva
nie cwaniakuje.Nie wiedzialem ze wyslalem 5min przed rozpoczeciem.A regulamin dopuszcza wysylanie najpozniej na 6min przed rozpoczeciem spotkania.No akurat typ jest pudlem ale gdyby byl trafiony to co bys wtedy powiedzial?Chce tylko to wyjasnic i tyle...
Ps.bo nie wiem jaka taktyke teraz obrac
Jeśli był wysłany po regulaminowym czasie to typ jest do powtórzenia.
#1495445 - 15/08/200719:08Re: Dyskusja o konkursie
[Re: rafal08]
Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
Originally Posted By: rafal08
prowadzisz ten konkurs by sie wypowiadać w taki sposób
matko a co ja mu takiego powiedziałem ?... ty tez nic nie masz do konkursu aby mi w tym miejscu zwracac uwage... viva nie traktuj tego jako atak bo dlamnie to zabawa i skuli mnie to mozesz podawac 3 razy jeden typ... jesli w regulaminie jest 6 a ty podałes 5 minut wczesniej to jak pisze conrad masz typ zastepczy i tyle... pozdrwiam wszystkich bez wyjatku... Marcin