|  | 
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
| Kto jest online | 
| 3 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, 11kera11), 7630 gości oraz 18 wyszukiwarek jest obecnie online. | 
| 
	Key:
	Admin,
	Global Mod,
	Mod
 | 
| Statystyki forum | 
| 24784 Użytkowników 105 For i subfor 51126 Tematów 5806974 Postów 
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
 | 

Wczoraj mialem problemy na jednym forum  ciągle wyskakiwała mi  wkurzająca
 Wczoraj mialem problemy na jednym forum  ciągle wyskakiwała mi  wkurzająca    reklama  blokując wszystko.Zaczołem szukać jak temu zaradzić  ,zainstalowałem dodatek do FF Adblock-Plus blokujący reklamy i rożne dziadostwo być może to pomogło choć żadnej pewności nie  mam.
 reklama  blokując wszystko.Zaczołem szukać jak temu zaradzić  ,zainstalowałem dodatek do FF Adblock-Plus blokujący reklamy i rożne dziadostwo być może to pomogło choć żadnej pewności nie  mam. Jeśli masz firefoxa  zainstaluj ten dodatek może pomoże i tobie.
Jeśli masz firefoxa  zainstaluj ten dodatek może pomoże i tobie.

Ja sie z nimi jakies 3 tyogdnie temu pozaegnalem i to nie z mojego wyboru
 Ja sie z nimi jakies 3 tyogdnie temu pozaegnalem i to nie z mojego wyboru 
 Poprzedni temat
Poprzedni temat Lista tematów
Lista tematów