#1507067 - 20/08/2007 07:17
Re: Głupie rozkminy o dupie Haliny [17]
[Re: Tomasz Frankowski]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2004
|
Cd-2 fajny " bajer " ma nawet to zaglebie armatke wodna pamiatajaca czasy komuny totalne padlo . Teraz wrazenia po meczu (bylem na kilku wyjazdavh , ale takiego czegos to nie spotkalem -inni podobnie a byli juz na kilkudziesieciu meczach wyjazdowych ) Po drodze chcielismy sie napic no ale policja nam to torowala -blokujac nam wjazdy do reustauracji itd .Mijalismy knajpiki w ktorych byly wesela to swiatla zgaszone i pelno samochodow i ciemnosccc , inna tiry zastawily nam wjazdy do cpnow itd .
|
Do góry
|
|
|
|
#1507084 - 20/08/2007 07:24
[Re: Tomasz Frankowski]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2004
|
WIARA CORAZ BARDZIEJ WKURZONA BYLA WIEC POSTANOWILI SIE WYLAMAC i stanelismy .Zaczeli wysiadac z autobusu kibole a po kilkusekundach wyskakiwali z busikow panowie policjanci z bronia krotko lufowa i zakladali kaski , jeden z tych madrzejszych policjantow przyszedl i mowi "Panowe prosze was za piec minut bedziecie wolni i puszczamy was wolno ,jedynie 5 km i nie chcemy dymow "(a nasi tylko chcieli sie napic " fakt smiesznie to wygladalo rowniez w nocy jak trzy radiowozy prowadzilo jeden autobus (szok )i te zgaszone swiatla w tych reustauracjach itd bardzo mile naprawde totalna Rumunia
|
Do góry
|
|
|
|
#1507162 - 20/08/2007 08:00
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Krover, sie wale nie przejmuj, jak zobaczy ze przyjąłeś to spokojnie, że mimo wszystko jesteś szczęśliwy to będzie chciała wrócić, ale wtedy to Ty będziesz miał swój kaprys i nie będziesz chciał wracać u mnie się to zawsze sprawdzało a jak chcesz odreagować to zawsze może być piwko, albo weź 100pln na Bwin i pograj na live albo fotka.pl i popatrz sobie ile jest innych pieknych dupeczek ale co mi po pięknych dupeczkach, jak ja chcę tą jedną? Pie**** nie wiążę się już z żadną przez długi czas szkoda życia an tego typu problemy. Zero kobiet (na stałe ) - zero zmartwień pozdro, idę spać, może zasnę...
|
Do góry
|
|
|
|
#1507829 - 20/08/2007 22:55
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
około 50% kobiet zdradza swoich chłopaków/narzeczonych przed związkiem małżeńskim dodatkowe ok 50% zdradza swoich mężów moim zdaniem każdą kobietę trzeba traktować z przymrużeniem oka i zawsze pamiętać o tym, że zawsze może wykręcić jakiegoś wałka. może nie jestem jakimś wielkim znawcą od kobiet i nie mam ich na pęczki, ale zawsze staram się pogadać szczerze z każdą i w naprawdę dużej wiekszości jest tak, że lecą na te najbardziej głupie i proste cechy jak kasa, fura, dobra pozycja społeczna, a jak znajdziesz jakąś laskę ładną i na dodatek taką, z która na prawde da się porozmawiać, i już nie mowie o piłce nożnej, czy o zakładach bukmacherskich, ale o życiu, przyszłości, celach etc. to na prawdę Ci pogratuluje ja wnioskuje, że byłeś troche za miekki dla swojej partnerki, tez kiedyś miałem podobnie, ale teraz wydaje mi się, że lepiej było po prostu kopnąć ją w dupe, nie wiem, moze ja wychodze z takiego wiosku, ale czesto mialem takie doświadczenie, iż facet był za miły, za kochany dla kobiety i jej się to po pewnym czasie nudziło, on wokoł niej biegał i starał się, a ona przez to coraz czesciej potrzebowała nawet takiego faceta co by nią pomiatał i zeby to ona o niego się starała. najlepszym wyborem dla Ciebie byłoby teraz znalezienie sobie jak najszybciej nowej dziewczyny, wtedy zapomnisz szybko o tamtej, ale skąd inond wiem, że to bardzo trudne jeżeli serce krwawi... pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#1508821 - 21/08/2007 03:51
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Krwawi, krwawi. Wczoraj do mnie to jeszcze nie docierało, ale dzisiaj czuję się trochę gorzej :/ Najbardziej dołuje mnie, że mój najlepszy kumpel wyjechał kilka dni temu, i za szybko nie wroci, a ja bym chciał z kimś pogadać na ten temat, a nowych osób nie chcę w to wkręcać. Ją nie wkurzyła moja "miękkość", ale fakt, że miała dużo ograniczeń. Bo dla mnie moja dziewczyna to moja dziewczyna, a ona chciała się spotykać z jeszcze innymi kolesiami, być podrywana etc. etc. Nie mówię to o spotkaniach z kumplami, bo przeciwko temu nic nie miałem, ale jej przeszkadzało, że zabraniam jej spotykać się z nowopoznanymi kolesiami... Wg mnie jest to chore, ale może ja jestem jakiś dziwny, i mam takie zdanie na ten temat. Dodatkowo zabraniałem jej palić, pić dużo alkoholu (ma słabiutką głowę) i to chyba tyle. Dziwne bo przez cały czas jej to nie przeszkadzało. Pokłóciliśmy się ostatnio ewidentnie z JEJ winy (wszystkie jej przyjaciółki przyznają mi rację), ale to ona powiedziała ŻEGNAJ...
dobra starczy tego, to nie jest temat o takich sprawach. To mój problem i muszę sam temu stawić czoła. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#1508888 - 21/08/2007 04:16
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1509254 - 21/08/2007 07:57
[Re: th0mas]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
Ktoś wie kiedy mam poprawkę z filozofii ? Fuck.. Masz poprawkę z filozofii? Jak to tak? Oj Panie dałeś ciała... Pewnie nikt nie wie kiedy masz tą poprawkę (chyba że zagląda tu szefowa dziekanatu ) ale życzę wszystkiego dobrego.,....
|
Do góry
|
|
|
|
#1509256 - 21/08/2007 07:59
[Re: Misza_SB]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Mam 100 % pewnosc ze mojego przyjaciela.... zdradza zona... wiem to juz od dobrych 2-3 m-c i ciagle sie bujam z tymi myslami... jak mu powiem.... okaze sie ze bede najgorszym czlowiek, ze zwalilem mu zycie itp.. z drugiej strony jak mu nie powiem to zal mi patrzec ze ona gra dobra kochana zone.... eh... i to nei byla jednorazowa sytuacja ze doprawila mu rogi... minimum 3 razy
|
Do góry
|
|
|
|
#1512427 - 22/08/2007 21:04
[Re: JuN]
|
old hand
Meldunek: 27/09/2006
|
Mam 100 % pewnosc ze mojego przyjaciela.... zdradza zona... wiem to juz od dobrych 2-3 m-c i ciagle sie bujam z tymi myslami... jak mu powiem.... okaze sie ze bede najgorszym czlowiek, ze zwalilem mu zycie itp.. z drugiej strony jak mu nie powiem to zal mi patrzec ze ona gra dobra kochana zone.... eh... i to nei byla jednorazowa sytuacja ze doprawila mu rogi... minimum 3 razy powiedz mu i to jak najszybciej. A jak się dowie że ty wiedziałeś i nic nie mówiłeś to też nie będzie zbyt zadowolony
|
Do góry
|
|
|
|
#1512444 - 22/08/2007 21:10
[Re: JuN]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Mam 100 % pewnosc ze mojego przyjaciela.... zdradza zona... wiem to juz od dobrych 2-3 m-c i ciagle sie bujam z tymi myslami... jak mu powiem.... okaze sie ze bede najgorszym czlowiek, ze zwalilem mu zycie itp.. z drugiej strony jak mu nie powiem to zal mi patrzec ze ona gra dobra kochana zone.... eh... i to nei byla jednorazowa sytuacja ze doprawila mu rogi... minimum 3 razy Jesli z Toba, to raczej mu nie mow
|
Do góry
|
|
|
|
#1523333 - 26/08/2007 05:24
[Re: Piecia]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005