#154287 - 31/08/2004 00:55
Re: Puchar Świata
|
addict
Meldunek: 25/08/2003
|
czy jest live z czasem uplywajacym bo na live ilosc bramek mozna stawiac
|
Do góry
|
|
|
|
#154288 - 31/08/2004 01:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał barrney: [qb]Odnośnie pierwszego meczu Finlandia - CzechyNie sdze,że Czesi będą załamani śmiercią swojego coacha i z tego powodu trzeba ich skazywac od razu na przegraną, nic z tych rzeczy.Jak wiemy są to zawodowcy, profesjonaliści, napewno jakieś tam ślady zostaną wich świadomości, byl to w końcu ich trener, z którym napewno wielu graczy było bardzo zżytych.Dlaego mysle,że dzisiaj wyjdą podwójnie umotywowani i zdeterminowani, będą chcieli wygrać za wszelka cene, dla tragicznie zmarłego Czeskiego trenera. Z drugiej strony Finowie, którzy grają przed własną publicznoscią, napewno nie oddadzą Czechom zwyciestwa przechodząc obok meczu. Dlatego narazie przynajmniej nie można mówić, że jak dzisiaj wygrają Finowie to będzie mała niespodzianka, są to dwa zankomite teamy, z których zwycięzy poprostu lepszy.Na papieże może lepiej wyglądaja nasi południowi sąsiedzi.Ale jak wiadomo, w sporcie wszystko jest możliwe.Ligi jesczze nie grają dlatego niewiadomo, kto jest w jakiej formie. Ja osobiście stawiałbym dzisiaj na gości i under 4,5Pozdrawiam [/qb][/QUOTE]Własnie zakończył się mecz pomiędzy Finlandia a Czechami.Finowie wygrali zasłużenie 4:0, byli tego wieczoru drużyną zdecydowanie lepszą niemal pod każdym względem.Czesi sprawili wrażenie drużyny rozbitej, nie mogącej stworzyć jakiejś płynnej i zespołowej akcji.Natomiast Finowie kontrolowali gre przez całe spotkanie.Jedynie w drugiej tercji Czesi nawiązywali walke jak równy z równym.Ostatnia odsłona to totalne rozbicie przeciwnika przez Finów.Dwa szybko strzelone gole i po meczu.Jedynym godnym wytłumaczeniem tak słabej postawy Czechów to hyba świadomość tragedii która, utkwiła w ich pamięci. Co do zwycięscy to nie miałem racji, natomiast jedynym pocieszeniem jest to że padł under 4,5. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#154289 - 31/08/2004 01:33
|
enthusiast
Meldunek: 17/05/2004
|
ale łomot czesci zebrali :/ dobrze że wysłałem under zamiast ich wygranej , no ale to nie koniec kuponu , na jutro proponuje na szwedów tam juz niespodzianki raczej nie bedzie oraz taki moj cichy faworyt Forsberg lepszy od Lemieux na expekt , kurs 1,85 zdaje sie
|
Do góry
|
|
|
|
#154290 - 31/08/2004 01:56
|
addict
Meldunek: 30/07/2004
|
na www.hokej.cz jest w miare dobry live
|
Do góry
|
|
|
|
#154291 - 31/08/2004 05:03
|
veteran
Meldunek: 10/02/2004
|
barrney dzieki Tobie zagrałem dziś underka no i wiadomo :zobacz: iwo: Jutro to już sam wiem że szwedzi sa faworytem meczu z niemcami jednak kurs na ich zwycięstwo jest trochę niski więc może i w tym wypadku warto zagrać na ilość goli? według mnie tutaj może paść trochę większa ilość bramek Czy się mylę?
|
Do góry
|
|
|
|
#154293 - 31/08/2004 14:05
|
old hand
Meldunek: 20/03/2004
|
Witam Mam pytanie do znawców tematu. Czy wart postawic na Szwedów z handicapem 0:2 ?
|
Do góry
|
|
|
|
#154296 - 31/08/2004 14:27
|
Carpal Tunnel
|
Dzisiaj dwa mecze: Szwecja - Niemcy i Kanada - USASzwedzi, wspaniała drużyna posiadająca w swych szeregach znakomitych graczy.Nikomu chyba nie musze przedstawiać takich zawodników jak: Forsberg, Sundin, Naslund, także siła ognia skandynawów jest ogromna, dodając fakt iż grają dzisiaj przed włąsną publicznością zwycięzca może być tylko jeden.Ich pezciwnikiem są Niemcy, drużyna przyzwoita posiadająca w swoich szeregach kulki graczy z najwyższej półki, takich jak chociażby Marco Sturm z San Jose. Ale w dzisiejszym spotkaniu nie widze innego zwycięscy jak tylko gospodarzy.Napewno wspaniały doping Szedzkiej publiczności doda skrzydeł ich pupilkom. Mój typ: Wygrana SzwecjiOdnośnie ilości bramek,sądze że dzisiaj śmiało można grać na overa 4,5.Licząc na to że Niemcy wcisnął, jednego lub dwa gole (mam nadzieje, że nie będzie to tak jednostronne widowisko jak wczoraj) o overa jestem spokojny. Odnośnie drugiego meczu postaram się napisać kilka słów puzniej. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#154298 - 31/08/2004 14:32
|
enthusiast
|
to zależy jaki kurs jest na ten handicup , jeśli koło 2,0 to można zaryzykować , ja uwazam ze kurs 1,3 na szwedow to naprawde nie tak malo jak na pewne zdarzenie , roznica dwocha klas miedzy tymi zespolami ,w drużynie niemiec tylko kilku graczy z NHL a praktycznie tylko Kolzig w bramce i Sturm w ataku są znani pozostali zawodnicy to gracze którzy praktycznie nie odgrywają żadnej roli w najlepszej lidze świata,więc czy gracze z lig europejskich będą w stanie coś przeciwstawić przeciwko takim gwiazdom jak Forsberg,Sundin,Alfredsson,bracia Sedin,Modin,Zetteberg,Lidstrom ?? chyba mogą tylko się modlić o dobrą postawę Kolziga.Według mnie pewna wygrana Szwedów oraz ilośc bramek ponad 4 spokojnie
|
Do góry
|
|
|
|
#154300 - 31/08/2004 15:12
|
stranger
Meldunek: 14/07/2004
|
a co myslicie o meczu Kanada - USA
albo typ
1X za 1,29 po pierwszej tercji
albo
na koniec meczu typ 1X za 1,39
co wy na to?
|
Do góry
|
|
|
|
#154301 - 31/08/2004 15:14
|
enthusiast
|
tak,wiem ze linia jest 5,5 ale napisalem ze powyzej 4 bedzie bo wiem ze profesjonal robi inaczej np 0-4 5-6 7+ jakos tak wiec napisalem o tym ze wzgledu na tego buka , granie powyzej 5,5 uwazam juz za dosc ryzykowne
|
Do góry
|
|
|
|
#154302 - 31/08/2004 15:22
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ketjow: [qb]niestety linia na to spotkanie ustawiona jest na 5.5 bramek[/qb][/QUOTE]Hmm w Toto-Mixie linia jest ustawiona na 4,5, ale wiadomo nie każdy gra w toto.Istnieją jeszcze buki internetow i pewnie tam właśnie linia ustawiona jest na 5,5.
Załóżmy, że Szwedzi nie dadzą sobie wbić dzisiaj gola, to nie sądze aby padł over 5,5, jest to raczej nie możliwe,natomist jeśli Niemcom uda się strzelić (tak jak pisałem wyżej) jednego ( przy jednym strzelonym tesh racze przystaje przy underze 5,5)natomisat jeśli uda im się strzelić dwa gole to over raczej nieunikniony.Wsztsko będzie zależało od obrony jednego jak i drugiego zespołu, oraz od dyspozycji bramkarzy.
Ja jednak przy lini 5,5 skłaniał bym się zagrać underka, ale jest to wyłącznie moje zdanie, każdy ma prawo się z tym niezgodzić.
Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#154304 - 31/08/2004 17:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tigeer: [qb]chyba najlepszym dzisiaj rozwiazaniem jest zagranie z hand 0:1 na szwedow. Kurs 1.6 iwo: [/qb][/QUOTE]no niestety wlasnie spadl na 1.5
|
Do góry
|
|
|
|
#154306 - 01/09/2004 02:22
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał barrney: [qb]Dzisiaj dwa mecze: Szwecja - Niemcy i Kanada - USASzwedzi, wspaniała drużyna posiadająca w swych szeregach znakomitych graczy.Nikomu chyba nie musze przedstawiać takich zawodników jak: Forsberg, Sundin, Naslund, także siła ognia skandynawów jest ogromna, dodając fakt iż grają dzisiaj przed włąsną publicznością zwycięzca może być tylko jeden.Ich pezciwnikiem są Niemcy, drużyna przyzwoita posiadająca w swoich szeregach kulki graczy z najwyższej półki, takich jak chociażby Marco Sturm z San Jose. Ale w dzisiejszym spotkaniu nie widze innego zwycięscy jak tylko gospodarzy.Napewno wspaniały doping Szedzkiej publiczności doda skrzydeł ich pupilkom. Mój typ: Wygrana Szwecji Odnośnie ilości bramek,sądze że dzisiaj śmiało można grać na overa 4,5.Licząc na to że Niemcy wcisnął, jednego lub dwa gole (mam nadzieje, że nie będzie to tak jednostronne widowisko jak wczoraj) o overa jestem spokojny. Odnośnie drugiego meczu postaram się napisać kilka słów puzniej. Pozdrawiam [/qb][/QUOTE] iwo: Zwycięstwo jak i przewaga Szwedów w tym spotkaniu była ogromna.Stracili jednak głupio bramke grając w przewadze, ale nawet taki mała wpadka nie wybiła ich z natarcia.Udowodnili, że między tymi dwoma drużynami jednak jest różnica co najmniej jednej klasy.Mimo wszystko należą się brava dla Niemców za to, że podjeli walke,walczyli jak tylko mogli, chociarz wynik końcowy mówi co innego.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|