#154330 - 02/09/2004 01:55
Re: Puchar Świata
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał barrney: [qb] Szwecja - CzechyNie sądze, aby z dnia na dzień zespół Czeski przeszedł jakąś cudowną metamorfoze i zagra dzisiaj wspaniałe spotkanie.Szwedzi co prawda wczoraj wygrali swoje spotkanie ale grali z rywalem nieco łątwiejszym aniżeli Czesi.W jednym jak i w drugim teamie jest kilka słabszych postaci, i tak w bramce Szwdzkiej dość niepewnie spisywał się Tommi Salo, natomiast u Czechów dośc niepewna jest gra obrońców poszczególnych formacji.Dlatego sądze, iż dzisiaj może wpaść po kilka bramek dla jednego jak i drugiego zespołu. Ja osobiście przystaje za Szwedami, którzy bądz co bądz znajdują się w lepszej formie aniżeli ich dzisiejszy przeciwnicy. Mój typ: Wygrana Szwecji iwo: Pozdro [/qb][/QUOTE]Ależ emocji w końcówce spotkania dostarczyli nam hokeiści Szwedzcy i Czescy.Gdy po dwóch tercjach wydawało się, że jest jush po sprawie( Szwedzi prowadzili jush 4:0 ), nagle Czesi wbijają 3 gole i zaczyna się niepotrzebna nerwówka, naszczęście zakończona happy endem.Czesi nie potrafili wywnioskować, jakie błędy popełnili w poprzednim spotkaniu, i dzisiaj padły niemal, że ich kopie.Chociaż chwała im za to,że przy beznadziejnym wyniku podjeli walke, i nie poddali się tylko walczyli do końca. Szwecja - Czechy --4:3--Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#154335 - 02/09/2004 15:07
|
addict
Meldunek: 17/02/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kampus: [qb]Co do jutrzejszego dnia to ja widzę pewne niemcy-finlandia 2 na :4gw: . Po tym jak finowie uporali się, a raczej roztrzaskali czechów, nie powinni mieć najmniejszych problemów, poza tym to właśnie finowie są na "gazie", spokojnie można tesh 1szą tercję za 1,9 @sts - istna promocja![/qb][/QUOTE]Na pewno Finowie są duzymi faworytami tego meczu i pewnie go wygrają, ale nie zgodze się z kolegą żę kurs na 1 tercje na finlandie to istna promocja, nie powiem kurs napewno kuszący, ale ja taki pewny bym nie był że wejdzie, gdyż często się zdarza w hokeju że drużyna skazywana na pożarcie, bardzo sie mobilizuje na mecz z takim przeciwnikiem jaki jest Finlandia i przeważnie sił im wystarcza przynajmniej na pierwszą tercje, pękają dopiero później. I tak dal przykładu w meczu dwa dni temu Szwecja-Niemcy po 1 tercji był wynik 1:1, a Niemcy potrafili zdobyć bramke grając w osłabieniu 4na5.
|
Do góry
|
|
|
|
#154336 - 02/09/2004 16:17
|
enthusiast
Meldunek: 17/05/2004
|
mnie dziwi niski kurs na finów 1,3 taki sam jak był na szwedów z niemcami którzy jednak grali u siebie natomaist teraz niemcy grają u siebie a jak wiadomo u siebie każdy mocniejszy , niespodzianki nie powinno byc ale kurs dla mnie powinien byc z 1,5 na taki mecz
|
Do góry
|
|
|
|
#154338 - 02/09/2004 20:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał djLukee: [qb]mnie dziwi niski kurs na finów 1,3 taki sam jak był na szwedów z niemcami którzy jednak grali u siebie natomaist teraz niemcy grają u siebie a jak wiadomo u siebie każdy mocniejszy , niespodzianki nie powinno byc ale kurs dla mnie powinien byc z 1,5 na taki mecz[/qb][/QUOTE]To co oni tak podróżują codziennie i się przenoszą z jednej tafli na drugą? Przecież mecz Finy - Czesi był rozgrywany w Helsinkach a teraz w Niemczech? W jakim celu oni to tak zrobili?
|
Do góry
|
|
|
|
#154343 - 03/09/2004 03:40
|
stranger
Meldunek: 01/09/2004
|
Dzisiaj liczę na pierwszy remis w całych rozgrywkach. Uważam także, że drużyny strzelą więcej niż po jednej bramce. Za parę groszy stawiam Russia-USA 2-2 10.00 ( Unibet) i za taką samą stawkę na Russia-USA 2-1 23.00 ( Unibet) Russia-USA 1-2 16.00 ( Unibet) Zobaczymy co z tego wyjedzie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|