#154422 - 23/08/2004 23:07
Re: Re: Propozycja stworzenia dzialu dla sportow amerykańskich (NBA, NHL, NFL, MLB, itd.)
|
journeyman
Meldunek: 17/07/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tigeer: [qb]jak najbardziej za tym bardziej ze juz niedlugo ruszy NHL i NFL  iwo: [/qb][/QUOTE]NFL owszem ruszy, a właściwie już ruszyła (przedsezonowe). Natomiast lodowiska NHL chyba jeszcze troche postoją "odłogiem"  Już ponad 150-ciu hokeistów NHL zgłosiło sie do Ligi Gwiazd, więc jeśli najlepsza liga hokejowa świata wystartuje to conajmniej z kilku miesięcznym opóźnieniem. Natomiast co do tego działu to jak najbardziej jestem za
|
Do góry
|
|
|
|
#154423 - 24/08/2004 01:48
Re: Re: Propozycja stworzenia dzialu dla sportow amerykańskich (NBA, NHL, NFL, MLB, itd.)
|
journeyman
Meldunek: 27/03/2003
|
Czesc. Oczywiscie popieram w pelni wniosek kolegi.
|
Do góry
|
|
|
|
#154424 - 24/08/2004 05:13
|
member
Meldunek: 30/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#154427 - 25/08/2004 01:13
|
veteran
Meldunek: 02/02/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#154429 - 25/08/2004 21:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Bardzo się cieszę ,ze Wasze opinie sa pozytywne. Mam tylko jedna wątpliwośc,a że sprawy mam zwyczaj załatwiać przy otwartej kurtynie,a nie "po kątach" to napisze tutaj ,co mi leży na sercu. Ze wszystkich lig amerykańskich dotychczas na forum tylko "NHL" ma swój osobny dział. Teraz jest pomysł ją połaczyć z innymi american sports. Nie wiem ,co na to Koledzy,którzy dział NHL stworzyli,prowadzą,kreuja i moderują - ich opinia jest dla mnie bardzo ważna. Jeżeli zgodza sie na nowy kształt forum to z radością to zdanie powitam,jeżeli jednak chcieliby zachować swój dzial w dotychczasowej formie to uszanuję ich zdanie. Argumentem za połaczeniem jest niewątpliwie (poza opisanymi przeze mnie na "parkiecie") równiez to,ze bardzo duża liczba użytkowników forum typuje i hokej,i basket i futbol amarykański,niejednokrotnie różne ligi na jednym kuponie. Mając wszystkie dyscypliny w jednym miejscu mieliby po prostu pewne ułatwienie w dostepie do informacji,sortowaniu ich,itp. Jezeli chodzi o inne,poza NHL,ligi to zwróciłem się już z prośbą do Kolegów,którzy będą opiekować sie poszczególnymi tematami - btw wielkie dzięki za Wasza zgodę i chęć pomocy  iwo: Odnośnie NHL to jeszcze z nikim nie rozmawiałem (dlatego,że nie wiem,jaką opinie wyrażą odnośnie ewentualnego przeniesienia działu),ale jeśli mógłbym coś zasugerować to powiem,że nie wyobrażam sobie tematów NHL-owskich bez Lemexa i Jego szczególnie chciałbym prosić o opinię i ewentualny akces do nowego przedsięwzięcia. Oczywiście nie pomijam nikogo spośród znawców i pasjonatów amerykańsko-kanadyjskiego hokeja ,wśród których jest zapewne wielu ,którzy znakomicie poprowadziliby temat - wymieniłem Lemexa z prostego powodu - mało interesuję sie NHL,ale akurat Jego posty czytam zawsze z duża przyjemnością i uwagą (nawet czasem usiłuje coś postawić  ). Tak więc czekam na wyrażenie opiniii przez fanów NHL i mam nadzieję,że Lemex i Inni potraktują pomysł życzliwie. Pozdrawiam amkwish - Sulphur City
|
Do góry
|
|
|
|
#154430 - 25/08/2004 21:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Bosze ,ja juz z powodu nawału zajęć (Olimpiada,organizowanie działu na forum,żona,koty na biurku i rybki w akwarium) juz pisze głupoty Przecież NHL osobnego działu nie posiada ,jest jednym z tematów na "Lodowisku" Przepraszam za to zamieszanie,ale oczywiście wszystko co napisałem (oprócz tego jednego błedu) pozostaje aktualne. Pozdrawiam amkwish - Sulphur City
|
Do góry
|
|
|
|
#154432 - 27/08/2004 15:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
To może ja sie wypowiem:
Przenosząc dziedzinę hokejową, jaką jest niewątpliwie NHL do innego tematu robiecie zamieszanie. Ile było postów, żeby cały hokej zamieścić w jednym koszyku. Najpierw było to SPD, które funkcjonowało na zasadzie opisów, komentarzy, wyjaśnień (90% forumowiczów mecz.pl nie wie o czym ja pisze). Później pojawił się osobny dział dla hokeja, i tradycje SPD starałem sie tutaj podtrzymać. Teraz wyprowadzając temat NHL gdzieś do sportów USA, zabieracie ze sobą juniorów memberów, sachiego i innych z kwiecistymi opisami: Boston - Montreal 1 Boston wygra bo tak Później leca wyzwiska, że nie weszło itd, itd. Może to i lepiej, że mniej do pilnowania, ale z czystego lenistwa nie będzie (przynajmniej mi) się chciało otwierac w nowym oknie USA Sports.
Jestem przeciwny zmienianiu miejsca, zresztą to forum już i tak nie żyje, może jeszcze kort tenisowy funkcjonuje jako tako, nie wiem jak z hokejem będzie bo jak na razie lód jest roztopiony.
P.S. I nie zapominajcie wszyscy szanowni juniorzy memberzy, że w sezonie odbywa się tu konkurs hokejowy. I opisy z NHL czasem są pomocne w podawaniu konkursowego typu.
|
Do góry
|
|
|
|
#154434 - 27/08/2004 19:56
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adolf 88: [qb]To może ja sie wypowiem:
Przenosząc dziedzinę hokejową, jaką jest niewątpliwie NHL do innego tematu robiecie zamieszanie. Ile było postów, żeby cały hokej zamieścić w jednym koszyku. Najpierw było to SPD, które funkcjonowało na zasadzie opisów, komentarzy, wyjaśnień (90% forumowiczów mecz.pl nie wie o czym ja pisze). Później pojawił się osobny dział dla hokeja, i tradycje SPD starałem sie tutaj podtrzymać. Teraz wyprowadzając temat NHL gdzieś do sportów USA, zabieracie ze sobą juniorów memberów, sachiego i innych z kwiecistymi opisami: Boston - Montreal 1 Boston wygra bo tak Później leca wyzwiska, że nie weszło itd, itd. Może to i lepiej, że mniej do pilnowania, ale z czystego lenistwa nie będzie (przynajmniej mi) się chciało otwierac w nowym oknie USA Sports.
Jestem przeciwny zmienianiu miejsca, zresztą to forum już i tak nie żyje, może jeszcze kort tenisowy funkcjonuje jako tako, nie wiem jak z hokejem będzie bo jak na razie lód jest roztopiony.
P.S. I nie zapominajcie wszyscy szanowni juniorzy memberzy, że w sezonie odbywa się tu konkurs hokejowy. I opisy z NHL czasem są pomocne w podawaniu konkursowego typu.[/qb][/QUOTE]Podpisuję się pod tym obiema rękoma. Kocham hokej i NHL szczególnie, ale pozostałe sporty amerykańskie są mi raczej obce. Jeśli już to osobny dział powinny mieć baseball czy futbol amerykański, ale jeśli ktoś śledzi NHL to interesuje go zapewne i hokej europejski.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|