Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#154436 - 29/08/2004 02:29 Re: Re: Propozycja stworzenia dzialu dla sportow amerykańskich (NBA, NHL, NFL, MLB, itd.)
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Dzięki za komplementy skierowane pod moim adresem, ale ja "stanę murem" za Adolfem 88. NHL ma swój czar i urok i nie wyobrażam sobie tego w jednym "koszyku" z NBA czy NFL.

Do góry
Bonus: Unibet
#154437 - 29/08/2004 06:41 Re: Re: Propozycja stworzenia dzialu dla sportow amerykańskich (NBA, NHL, NFL, MLB, itd.)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lemex:
[qb]Dzięki za komplementy skierowane pod moim adresem, ale ja "stanę murem" za Adolfem 88. NHL ma swój czar i urok i nie wyobrażam sobie tego w jednym "koszyku" z NBA czy NFL.[/qb][/QUOTE]Na komplementy zapracowałeś i nie jest to,słowo honoru,wazelina,tylko moja osobista opinia,z którą Ktoś może sie zgadzać lub nie,jego wola

Teraz do rzeczy.

Opinie Adolfa i Lemexa są dla mnie wiążące i niech mi wybaczą wszyscy,którzy byli za przyłaczeniem NHL do "American Sports".

To co napisali dwaj w/w potwierdza w 100% moje wątpliwości.
Nie jestem specem od hokeja,ale nawet dla mnie jasne jest to,że hokej,zarówno w wydaniu NHL ,jak i lig europejskich to nierozerwalna całość i nie ma tu takich różnic ,jak np, w koszykówce.

Nie składałem propozycji przyłaczenia NHL do "American Sports" wylacznie z powodów kurtuazyjnych .
Wyszedlem naprzeciw propozycjom ,by ligi amarykańskie typerzy mieli w jednym miejscu.

Jednak IMO musimy wziąśc pod uwagę przede wszystkim zdanie tych,którzy kreują hokej na tym forum i niech lepiej LÓD bedzie w innym dziale,niż miałby sie roztopić na boisku i parkiecie

Tak więc NBA,MLB i NFL do "American Sports" i tam typy,opinie i analizy nie-lodowych sportów amerykańskich,a jeżeli Ktoś będzie chciał zagrac również hokej to znajdzie o nim wszystko na "Lodowisku".

Takie jest moje zdanie,ale decyzja ostateczna decyzja należy do Conrada,choć nie sadzę,by wobec przedstawionych stanowisk miał inne zamierzenia.

Dziekuję wszystkim za opinie ,myślę,że wszystko jasne i jestem pewien,że mimo tego,że będziemy typować w innych dzialach,to i tak przecież "pro publico bono" oraz bukom na pohybel

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#154438 - 29/08/2004 13:41 Re: Re: Propozycja stworzenia dzialu dla sportow amerykańskich (NBA, NHL, NFL, MLB, itd.)
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Tylko tak można zakończyc Twój post(po bożemu) :Amen!
dzięki za rozsądek. iwo:

Do góry
#154439 - 29/08/2004 17:37 Re: Re: Propozycja stworzenia dzialu dla sportow amerykańskich (NBA, NHL, NFL, MLB, itd.)
Animal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2004
Cześć, podpisuje się obiema rękami pod postem Adolfa 88, uważam, że NHL powinien mieć osobny dział z tego względu iż zainteresoanie tym właśnie sportem jest bardzo duże.Władowanie wszystkich sportów Amerykańskich do jednego "koszyka", spowoduje tylko niepotrzebny bałagan i zamieszanie.
Pozdrawiam

Do góry
#154440 - 30/08/2004 15:50 Re: Re: Propozycja stworzenia dzialu dla sportow amerykańskich (NBA, NHL, NFL, MLB, itd.)
ketjow Offline
veteran

Meldunek: 10/02/2004
Pomysł działu sporty amerykańskie jest bardzo dobry. Jednak po głosach kolegów od lodowiska tez stwierdzam że dział hokeja bez NHL chyba by umarł, a jest to bardzo dobry dział na długie zimowe wieczory kiedy brak jest piłki. Sam często korzystam z porad czy typów konkursu tam odbywającego się. Kuponiki, które tworzę często zawierają hokej szwedzki, fiński i uzupełniany jest nocnymi meczykami NHL. Wyrwanie poważnej części z całości hokeja stworzyłoby bałagan.
Resztę sportów amerykańskich powinno się skupić w jednym dziale tak aby się nie mieszały z piłką ręczną kobiet czy skokami synchronicznymi do wody. Patrzac w tej chwili na dział, w którym znajduje się MLB toten sport zawiera tam jakieś 90% całości. Kiedy sie skończy sezon MLB większość tematu obejmie NFL no i oczywista NBA. Ja mam tylko pytanie do Michała jak będzie wyglądał dział parkiet koszkarski bez NBA?
Jak dla mnie sporty amerykańskie 3 X TAK

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08