[QUOTE]Oryginalnie wysłał lemex:
[qb]Dzięki za komplementy skierowane pod moim adresem, ale ja "stanę murem" za Adolfem 88. NHL ma swój czar i urok i nie wyobrażam sobie tego w jednym "koszyku" z NBA czy NFL.[/qb][/QUOTE]Na komplementy zapracowałeś i nie jest to,słowo honoru,wazelina,tylko moja osobista opinia,z którą Ktoś może sie zgadzać lub nie,jego wola
Teraz do rzeczy.
Opinie Adolfa i Lemexa są dla mnie wiążące i niech mi wybaczą wszyscy,którzy byli za przyłaczeniem NHL do "American Sports".
To co napisali dwaj w/w potwierdza w 100% moje wątpliwości.
Nie jestem specem od hokeja,ale nawet dla mnie jasne jest to,że hokej,zarówno w wydaniu NHL ,jak i lig europejskich to nierozerwalna całość i nie ma tu takich różnic ,jak np, w koszykówce.
Nie składałem propozycji przyłaczenia NHL do "American Sports" wylacznie z powodów kurtuazyjnych

.
Wyszedlem naprzeciw propozycjom ,by ligi amarykańskie typerzy mieli w jednym miejscu.
Jednak IMO musimy wziąśc pod uwagę przede wszystkim zdanie tych,którzy kreują hokej na tym forum i niech lepiej LÓD bedzie w innym dziale,niż miałby sie roztopić na boisku i parkiecie
Tak więc NBA,MLB i NFL do "American Sports" i tam typy,opinie i analizy nie-lodowych sportów amerykańskich,a jeżeli Ktoś będzie chciał zagrac również hokej to znajdzie o nim wszystko na "Lodowisku".
Takie jest moje zdanie,ale decyzja ostateczna decyzja należy do Conrada,choć nie sadzę,by wobec przedstawionych stanowisk miał inne zamierzenia.
Dziekuję wszystkim za opinie ,myślę,że wszystko jasne i jestem pewien,że mimo tego,że będziemy typować w innych dzialach,to i tak przecież "pro publico bono" oraz bukom na pohybel
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City