#154680 - 02/02/2005 17:00
Re: Liga Rosyjska 2004/05
|
journeyman
Meldunek: 25/01/2005
|
KAZAN WYGRAŁ TYLE ŻE PO CZASIE I NIESTEY JEDYNY DOPUSZCZELNY BŁĄD WYKOŻYSTANY.NO ALE GRAMY DALEJ
|
Do góry
|
|
|
|
#154687 - 04/02/2005 15:03
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/09/2003
|
nie wiem camel jak możesz pisać że Dinamo odpuści dzisiejszy mecz z CSKA, to tak jak jakbyś napisał ze barca mając przewage np. 20 puktów odpuści mecz z Realem.To są derby a takich meczów się nie odpuszcza tylko graa na maksa.
|
Do góry
|
|
|
|
#154688 - 04/02/2005 15:07
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
Quote:
Camel 1984 możesz mi powiedzieć co ma oznaczać twój powyższy post??Może byś tak napisał rzeczowe analizy przed meczami i wtedy przynajmniej ktoś mógłby skorzystać a takie posty są conajmniej nie na miejscu.
Takie sądy nie poparte przykładami to naprawdę należy pozostawić bez komentarza... Ja z czystym sumieniem postawiłem na jedynkę...nie chce mi się wierzyć że w tak prestiżowaym meczu jakim sa derby Moskwy Dinamo mogłoby odpuścić...myśle, że po zaciętym meczu lider tabeli wygra!Ale czas pokaże jak to naprawde bedzie...ale ja tam wierze w "Dinamowców"
|
Do góry
|
|
|
|
#154690 - 04/02/2005 15:23
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
Quote:
damtom mozesz precyzyjniej określić o co ci chodzi??
Sorki,ale chciałem poprzeć Twoje zdanie i skrytykować Camela1984...i przez pomyłkę zacytowałem Twojego posta..jeszcze raz wielkie sorki!
|
Do góry
|
|
|
|
#154691 - 05/02/2005 10:25
|
newbie
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
nie wiem camel jak możesz pisać że Dinamo odpuści dzisiejszy mecz z CSKA, to tak jak jakbyś napisał ze barca mając przewage np. 20 puktów odpuści mecz z Realem.To są derby a takich meczów się nie odpuszcza tylko graa na maksa.
Dinamo Moskwa - CSKA Moskwa 2:6!!! I powiecie mi,ze Dynamo na pewno zaciecie walczylo,gralo na maxa,ale nie udalo im sie pokonac bardzo zmobilizowanej druzyny CSKA???hehe Od poczatku ten mecz smierdzial ustawka tak jak napisalem we wczesniejszym poscie,ze moga odpuscic,dlatego nie obstawilem tego.Szkoda ze zawiodl Lokomotiw i zawalil mi fajny kupon.To byl jeden z pewniakow tej kolejki,jednak nie wygral z novosibirskiem:/ Proponuje w najblizszych kolejkach ostrozniej obstawiac dynamo moskwa,jako dobry przyklad mozna przedstawic chocby wczorajsze derby!Niby prestizowy mecz,na dodatek przed wlasna publicznoscia..a jednak-porazka i to dosyc wysoka.No to by bylo na tyle:)
|
Do góry
|
|
|
|
#154692 - 05/02/2005 10:28
|
newbie
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Camel 1984 możesz mi powiedzieć co ma oznaczać twój powyższy post??Może byś tak napisał rzeczowe analizy przed meczami i wtedy przynajmniej ktoś mógłby skorzystać a takie posty są conajmniej nie na miejscu.
Sorki arktos,wiem ze ten post byl na nie na miejscu gdyz byl napisany gdy te 2 spotkania juz byly w trakcie.Wczesniej jednak nie mialem dostepu do kompa,wiec nie moglem podac swoich typow.Ale napisalem tego posta przed meczem dynama,wiec kto chcial mogl skorzystac,jednak nie wielu chyba skorzystalo i obstawilo dynamo po niezbyt wyoskim kursie 1,4 i sie mocno zawiodlo.Nastepnym razem bede wczesniej poawal swoje typy,ale proponowalbym aby inni rowniez to robili a nie tylko korzystali:)to taka mala dygresja:)pozdrawiam!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#154693 - 05/02/2005 10:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
No 2 dzisiejsze pewniaki OMSK i MAGNITOGORSK wchodza bez problemu.To co omsk zrobil w 3 tercji to bylo istne zgniecenie hokeistow z petersburga.wygrana tercja 6:0 mowi sama za siebie;)Mam nadzieje ze jeszcze Lokomotiv Jaroslaw spokojnie wygra z Novosibirskiem:)Ciekaw jestem jak zakoncza sie derby Moskwy miedzy Dynamem a CSKA.Faworytem jest jak najbardziej Dynamo,ale majac bezpieczna przewage w tabeli moga powoli odpuszczac mecze i zbierac sily na faze play-off wiec nic nie wiadomo.Wiem ze bede ostrozny przy obstawianiu wynikow tej druzyny do konca sezonu regularnego.Pewnie nie odpuszcza,ale kto ich tam wie:)hehe
gratuluje CZUJA i tak ogolnie co wy chcecie od czlowieka???
|
Do góry
|
|
|
|
#154694 - 05/02/2005 11:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/09/2003
|
Quote:
Quote:
Dinamo Moskwa - CSKA Moskwa 2:6!!! I powiecie mi,ze Dynamo na pewno zaciecie walczylo,gralo na maxa,ale nie udalo im sie pokonac bardzo zmobilizowanej druzyny CSKA???hehe Od poczatku ten mecz smierdzial ustawka tak jak napisalem we wczesniejszym poscie,ze moga odpuscic,dlatego nie obstawilem tego.Szkoda ze zawiodl Lokomotiw i zawalil mi fajny kupon.To byl jeden z pewniakow tej kolejki,jednak nie wygral z novosibirskiem:/ Proponuje w najblizszych kolejkach ostrozniej obstawiac dynamo moskwa,jako dobry przyklad mozna przedstawic chocby wczorajsze derby!Niby prestizowy mecz,na dodatek przed wlasna publicznoscia..a jednak-porazka i to dosyc wysoka.No to by bylo na tyle:)
ze dinamo przegralo to nie znaczy ze to była ustawka,dinamo było faworytem ale faworyt nie zawsze wygrywa jak wiadomo,myslisz ze jak faworyt przegrywa to są ustawki tylko dlatego ze to ruski hokej.A co lokomotiv to nie byla ustawka,to dopiero byl zonk.
|
Do góry
|
|
|
|
#154695 - 05/02/2005 11:08
|
enthusiast
Meldunek: 05/02/2005
|
Quote:
A co lokomotiv to nie byla ustawka,to dopiero byl zonk.
Nie byłbym taki pewien czy był ustawiony W samym meczu było sporo spięć a wyrównująca bramka padła w 59 min i 57 sekundzie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|