Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#154867 - 02/09/2004 02:38 Eurohockey Challenger
fart? Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/12/2003
siemka zalozylem ten temacik po widze ze go tu niema a jus jutro pierwsze mecze jesli nie tu gdzie trzeba zalozylem to niech moderatorzy skasuja ten temat z gory nie gniewajcie siem
jutrzejsze mecze :
Slowenia-Polska 2.11 4.5 2.41 1.44 1.57
Wegry-Chorwacja 1.31 7.1 6.4 1.07 2.9
Wlochy-Holandia 1.13 7.1 9.5 1.01 4.05

interesuja mnie mecz slowenia-polska bodajze rok temu gralismy chyba z nimi w grupie 2 mistrzostw europy i jak sie nie myle (tu prosze mnie poprawic jesli tak) 3-0 badz 5-0 , dlatego jesli ktos ma jakies info odnosnie skladow to bardzo bym byl wdzieczny bo kurs na slowenia 2.11 kusi :zobacz:

Do góry
Bonus: Unibet
#154868 - 02/09/2004 12:05 Re: Eurohockey Challenger
g_i_t_s Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/08/2004
Warto zagrać dzisiaj na Słowenię kurs naprawdę ciekawy i znacznie pewniejszy niż jakikolwiek mecz na faworyta w US Open

Do góry
#154869 - 02/09/2004 14:55 Re: Eurohockey Challenger
vulcanor Offline
enthusiast

Meldunek: 02/08/2004
Ja bym nie grał słowenii , Polacy są nieprzewidywalni a słowenia też nie nalezy do potęg hokejowych chociaż buki internetowe faworyzuja słowenię kursy od 1.7 do 1.9 na słowenię podczas gdy Prof daje 2.1 na Słowenię, lepiej zagrać dziś na włochów z holendrami kurs 1.3 mały ale na 80% wejdzie al: do tego można dodać finow z niemcami i dubelek jest

Do góry
#154870 - 02/09/2004 17:40 Re: Eurohockey Challenger
The Boss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2001
Kadra reprezentacji---z zgrupowania w Oświęcimiu 23.08.04r.

Krzysztof Zborowski, Rafał Radziszewski (obaj Wojas Podhale Nowy Targ), Tomasz Jaworski (Dwory Unia Oświęcim), Tomasz Wawrzkiewicz (Stoczniowiec Gdańsk), Arkadiusz Sobecki (GKS Tychy)

OBROŃCY: Sebastian Łabuz, Łukasz Wilczek, Rafał Sroka, Bartłomiej Piotrowski (Wojas Podhale), Sebastian Gonera, Mariusz Dulęba (Dwory Unia), Michał Smeja, Łukasz Sokół, Adam Borzęcki (Stoczniowiec Gdańsk), Łukasz Mejka (GKS Tychy), Artur Gwiżdż (KTH KM Krynica), Grzegorz Piekarski (HC Żilina)

NAPASTNICY: Michał Radwański, Martin Voznik (Wojas Podhale), Marcin Jaros, Adrian Parzyszek, Tomasz Wołkowicz, Mariusz Jakubik (Dwory Unia), Łukasz Zachariasz, Mariusz Justka (Stoczniowiec), Damian Słaboń, Artur Ślusarczyk (GKS Tychy), Jarosław Dołega, Tomasz Proszkiewicz (TKH Toruń), Sławomir Krzak (KTH)

REZERWA: Leszek Laszkiewicz (Dwory Unia)

Przy takim składzie reprezentacji Słowenia wydaje sie byc pewnym faworytem. Słoweńcy grają szybki atletyczny hokej, który jak powszechnie wiadomo naszym nie leży i nie chodzi tylko o reprezentacje ale takze o nasze druzyny klubowe, ktore mialy okazje spotykac sie ze Słowencami w zeszłym sezonie.U nas sezon się nie zaczal forma zawodnikow wakacyjna poza tym według mnie niektórzy zawodnicy sa nieporozumieniem w kadrze ( np.Ł.Mejka, którego mam okazje na codzien ogladac ). Jak dla mnie dzisaj zwyciestwo Słowenii i Włoch .

Do góry
#154871 - 02/09/2004 19:22 Re: Eurohockey Challenger
synazteka Offline
journeyman

Meldunek: 06/08/2004
Gdzie na live mozna obserwowac zmagania Polakow ??? Dzieki za link

Do góry
#154872 - 02/09/2004 19:29 Re: Eurohockey Challenger
The Boss Offline
Carpal Tunnel

Do góry
#154873 - 02/09/2004 22:45 Re: Eurohockey Challenger
The Boss Offline
Carpal Tunnel

czyzby Polacy wygrali 2;1 po II tercjach :eek:

Do góry
#154874 - 02/09/2004 23:05 Re: Eurohockey Challenger
vulcanor Offline
enthusiast

Meldunek: 02/08/2004
Bueheh Polksa 4:2 wygrała ze słowenią mówiłem że mecz no bet z reszta wyzej napisałem żeby na słowenie nie stawiać :rolleyes:

Do góry
#154875 - 02/09/2004 23:43 Re: Eurohockey Challenger
The Boss Offline
Carpal Tunnel

Tak to juz jest z naszymi dzis potrafia wygrac a w nastepnym meczu pewnie sie beda meczyc. Szkoda tylko ze na powaznych imprezach nie prezentuja sie tak jak w meczach o pietruszke.

Do góry
#154876 - 02/09/2004 23:54 Re: Eurohockey Challenger
wist Offline
member

Meldunek: 04/08/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tigeer:
[QB]Kadra reprezentacji---z zgrupowania w Oświęcimiu 23.08.04r.

Krzysztof Zborowski, Rafał Radziszewski (obaj Wojas Podhale Nowy Targ), Tomasz Jaworski (Dwory Unia Oświęcim), Tomasz Wawrzkiewicz (Stoczniowiec Gdańsk), Arkadiusz Sobecki (GKS Tychy)

OBROŃCY: Sebastian Łabuz, Łukasz Wilczek, Rafał Sroka, Bartłomiej Piotrowski (Wojas Podhale), Sebastian Gonera, Mariusz Dulęba (Dwory Unia), Michał Smeja, Łukasz Sokół, Adam Borzęcki (Stoczniowiec Gdańsk), Łukasz Mejka (GKS Tychy), Artur Gwiżdż (KTH KM Krynica), Grzegorz Piekarski (HC Żilina)

NAPASTNICY: Michał Radwański, Martin Voznik (Wojas Podhale), Marcin Jaros, Adrian Parzyszek, Tomasz Wołkowicz, Mariusz Jakubik (Dwory Unia), Łukasz Zachariasz, Mariusz Justka (Stoczniowiec), Damian Słaboń, Artur Ślusarczyk (GKS Tychy), Jarosław Dołega, Tomasz Proszkiewicz (TKH Toruń), Sławomir Krzak (KTH)

Tomasz Wawrzkiewicz ,Łukasz Sokół,Martin Voznik są zawodnikami TKH Toruń

Do góry
#154877 - 03/09/2004 01:43 Re: Eurohockey Challenger
zibi04 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/12/2002
tak tylko zajrzałem przez pomyłkę,ale widze ,że troche z was umoczyło dzisiaj na naszych...ale historia lubi sie powtarzać...bodajże w tamtym,albo raczej chyba ze dwa lata temu turniej był rozgrywany we Francji i nasu=i pierwszy mecz grali właśnie z gospodarzami i wszyscy hurra optymizmem pisali,żeby na Francję bo solidni a nasi chyba nawet w dosyc osłabionym składzie pojechali i ...wieczorem jakie było zdziwienie kiedy gospodarze przegrali(a i jeszcze jedno kursy na francuzów spadały z godziny na godzinę) bodajże 2-4 jak dobrze pamietam(sam umoczyłem troche grosza)!!!na szczescie na drugi dzień nasi grając w tym turnieju z Finami(albo raczej młodzieżową reprezentacja tego kraju!)po kursie 2,0 lub 2,05-2,10 dokładnie nie pamietam(odrobili troche straconego grosza z poprzedniego dnia)przegrywając z młodzikami 0-5 jak dobrze pamiętam...aha ten kurs wyżej to na finów był oczywiście!!!....no ale ogólnie to chodziło o ten mecz z gospodarzami i hurra optymizm przeciwko naszym pozdrawiam i powodzenia życzę...tak tylko przeczytałem wyżej posty i skojarzyło mi sie odrazu ...jeszcze raz powodzenia życzę zibi04

Do góry
#154878 - 03/09/2004 01:58 Re: Eurohockey Challenger
Popek Lassie Offline
journeyman

Meldunek: 01/09/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wist:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Tigeer:

Tomasz Wawrzkiewicz ,Łukasz Sokół,Martin Voznik są zawodnikami TKH Toruń[/qb][/QUOTE]Jezeli juz jestesmy dokladni to powinnismy nadmienic fakt, iz R. Radziszewski i D. Slabon sa "pasiakami" czyli zawodnikami Comarchu Cracovia SSA.

I zeby nie bylo, ze tylko sobie posty nabijam to tutaj link do challengerów IIHF : http://www.icehockeychallenge.net

Do góry
#154879 - 03/09/2004 02:15 Re: Eurohockey Challenger
Zinhagel Offline
member

Meldunek: 01/06/2004
Czy ktos kto sie zna moze napisac co sadzi o jutrzejszym meczu Bialorus - Francja??

Do góry
#154880 - 03/09/2004 02:45 Re: Eurohockey Challenger
Lopez Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Popek Lassie:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał wist:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Tigeer:

Tomasz Wawrzkiewicz ,Łukasz Sokół,Martin Voznik są zawodnikami TKH Toruń[/qb][/QUOTE]Jezeli juz jestesmy dokladni to powinnismy nadmienic fakt, iz R. Radziszewski i D. Slabon sa "pasiakami" czyli zawodnikami Comarchu Cracovia SSA.

I zeby nie bylo, ze tylko sobie posty nabijam to tutaj link do challengerów IIHF : http://www.icehockeychallenge.net [/qb][/QUOTE]Polowa zawodnikow zmienila klubu nie tylko Radzik i Slaby

Do góry
#154881 - 03/09/2004 03:55 Re: Eurohockey Challenger
The Boss Offline
Carpal Tunnel

Skład kadry podałem w oparciu o oficjalna strone PZHL. A odnosnie przynaleznosci klubowej nie ma sie co spierac bo do chwili obecnej nie wiadomo kto z kim podpisze kontrakt gdyz zawyczaj kluby nie dochodza do porozumienia i konieczna jest decyzja komisji PZHL. Proponuje nie spierac sie kto w jakim klubie gra bo i tak nie ma to znaczenia jesli chodzi o reprezentacje. iwo:

Do góry
#154882 - 03/09/2004 11:51 Re: Eurohockey Challenger
sebkos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zibi04:
[qb]tak tylko zajrzałem przez pomyłkę,ale widze ,że troche z was umoczyło dzisiaj na naszych...ale historia lubi sie powtarzać...bodajże w tamtym,albo raczej chyba ze dwa lata temu turniej był rozgrywany we Francji i nasu=i pierwszy mecz grali właśnie z gospodarzami i wszyscy hurra optymizmem pisali,żeby na Francję bo solidni a nasi chyba nawet w dosyc osłabionym składzie pojechali i ...wieczorem jakie było zdziwienie kiedy gospodarze przegrali(a i jeszcze jedno kursy na francuzów spadały z godziny na godzinę) bodajże 2-4 jak dobrze pamietam(sam umoczyłem troche grosza)!!!na szczescie na drugi dzień nasi grając w tym turnieju z Finami(albo raczej młodzieżową reprezentacja tego kraju!)po kursie 2,0 lub 2,05-2,10 dokładnie nie pamietam(odrobili troche straconego grosza z poprzedniego dnia)przegrywając z młodzikami 0-5 jak dobrze pamiętam...aha ten kurs wyżej to na finów był oczywiście!!!....no ale ogólnie to chodziło o ten mecz z gospodarzami i hurra optymizm przeciwko naszym pozdrawiam i powodzenia życzę...tak tylko przeczytałem wyżej posty i skojarzyło mi sie odrazu ...jeszcze raz powodzenia życzę zibi04 [/qb][/QUOTE]No niestety podstawowym błedem podających ten mecz było to że Słowenia nie była gospodarzem tego meczu. Turniej jest rozgrywany we Włoszech, a że ktoś sie sugerował tym ze Słowenia była na pierwszym miejscu w parze no to cóż
No ale już tak jest z tymi naszymi zespołami - heh nie przypominając nikomu np. siatkarze

Do góry
#154883 - 04/09/2004 01:18 Re: Eurohockey Challenger
zibi04 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/12/2002
sebkos nie chodziło mi tutaj o gospodarza tylko po prostu w pierwszym meczu jednego z turnieju z przeszłości było duże HURRRRA na przeciwników naszej reprezentacji a wynik zaskoczył wszystkich(a że byli akurat gospodarzami to zrobiło dodatkowo wrażenie na kursie ...gdyby tutaj gospodarzem była Słowenia to kurs zapewne byłby w granicach 1,8 a nie ponad 2,0)
pozdro

Do góry
#154884 - 04/09/2004 01:59 Re: Eurohockey Challenger
Mariomatt Offline
member

Meldunek: 07/07/2004
Wyniki turnieju na Łotwie :
Łotwa-Ukraina 63
Białoruś-Francja62
Wyniki turnieju do 20 lat w Czechach:
Czechy-Szwecja21dogr
Rosja -Finlandia52

Do góry
#154885 - 04/09/2004 03:14 Re: Eurohockey Challenger
The Boss Offline
Carpal Tunnel

Dzisiejsze mecze
Polska-Holandia 7:5
Włochy-Słowenia 3:1 (ostatnia bramka-wycofany bramkarz)

Gdyby nie slaba postawa Wawrzkiewicza wynik naszych wygladalby duzo lepiej. Jutro w meczu z Włochami powinien bronic Jawa wiec powinno byc duzo lepiej.Do tej pory nasi mnie troche zaskakuja na plus moze to Sidorenko na nich tak podzialal.Po dwoch wygranych powinni jutro zagrac na luzie i poradzic sobie z Wlochami, którzy nic na tym turnieju nie pokazali.Proponuje wiec na jutro Polske i Słowenie-zalezy oczywiscie jakie beda kursy.

Do góry
#154886 - 04/09/2004 16:40 Re: Eurohockey Challenger
The Boss Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tigeer:
[qb]Dzisiejsze mecze
Polska-Holandia 7:5
Włochy-Słowenia 3:1 (ostatnia bramka-wycofany bramkarz)

Gdyby nie slaba postawa Wawrzkiewicza wynik naszych wygladalby duzo lepiej. Jutro w meczu z Włochami powinien bronic Jawa wiec powinno byc duzo lepiej.Do tej pory nasi mnie troche zaskakuja na plus moze to Sidorenko na nich tak podzialal.Po dwoch wygranych powinni jutro zagrac na luzie i poradzic sobie z Wlochami, którzy nic na tym turnieju nie pokazali.Proponuje wiec na jutro Polske i Słowenie-zalezy oczywiscie jakie beda kursy.[/qb][/QUOTE]Kurs na Polske w Profie 2.05 biore to al:

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08