Dzwonilem juz, powiedzieli ze przez ostatnie problemy techniczne maja opoznienia:/ Przyznam szczerze ze w tym momencie troche sie zrazilem do sportingbet. Bezpieczenstwo moich pieniedzy stoi na pierwszym miejscu, a w tym wypadku gdy kasa "wisi" gdzies przez tyle dni nie wydaje mi sie tak byc. Mam nadzieje ze lada dzien bedzie zaksiegowany ten przekaz na moim koncie.
Wczoraj wieczór miałem na koncie 675zł , dzisiaj sie budzę i mam 30zł. Nie dokonałem żadnych transakcji. Zdarzyło sie komuś coś podobnego w Spotringbet?
gumis1987
addict
Meldunek: 13/07/2007
Na sportingbet jest jakaś aktualizacja bazy danych w ciągu kilku godzi wszystko powinno wrócić do normy, przynajmniej tak mi odpowiedzieli, bo też loguję się patrze a tu 92 zł a wczoraj 540zł
Też zajrzałem na chwilę, włączyłem na chwilę LIVE, a potem mi wyzerowało konto, tak że nie wiem co oni tam robią. Napisałem na razie maila, ale chyba trzeba uciekać od nich jak oddadza kasę...
Też miałem informację, że kłopoty będa do niedzieli, ale dzisiaj zalogowałem się i po kilku minutach rozmowy na live czacie po polsku przywrócili mi stan konta i przeprosili, więc można tak też zalatwić sprawę kasy z konta która "wyparowała"