Witajcie
Ja dzis widze 5 zwyciestw gospodarzy, ale wiadomo na pewno beda niespodzianki takze moim zdaniem najlepiej jest wybrac 2 i zagrac dubla. Te 5 to Davos, Lugano, Bern, Ambri i Rapperswill, w meczu zug-zsc wszystko sie moze zdarzyc. Co do Lugano to na pewno nie bede ich gral, nie po takim kursie i nie z moja ulubiona druzyna na ktorej sporo zarobilem. Lausanne gra coraz lepiej, postawilem minimalnie na nich w meczu z Bern kurs byl zachecajacy, teraz jest jeszcze wiekszy co nie dziwi gra 1 z ostatnia druzyna ligi. Lausanne nie wygralo z Lugano od 6 spotkan ale ostatnie mecze w tym sezonie byly dosc zaciete 2-3 i 3-1, oba teamy sie wzmocnily, z tego co wiem wzmocnienie Lozanny Martin St. Louis jeszcze nie rozumie sie bezblednie z kolegami z druzyny ale... Granie Lugano w okolicach 1,25 to bezsens, natomiast proba zagrania Lausanne w okolicach 6,00 to (tyklo i wylacznie dla mnie
dobry pomysl. Takze ja zagram Lugano - Lausanne 2 1/10. Natomiast z pozostalej czworki wybieram 2 mecze. Najbardziej pasuje mi Davos, jeszcze nie wygrali w tym sezonie z Kloten, czas najwyzszy. Podoba mi sie takze Rapperwill widac ze sa w dobrej formie no i Ambri ktore walczylo z Lugano porazka 5-7, widac ze powoli odbijaja sie i forma znowu rosnie. Bern takze coraz lepsze.
Jak dla mnie Rapperswill+Davos 2,18 6/10
Rapperswill+Ambri 2,40 6/10
Ambri+Davos 2,32 6/10
2z3 chyba sie nie oplaca tego grac, takze wybierajcis, a moze Rapperswill+Ambri+Davos 3,48 3/10???
pozdrawiam