#156149 - 06/01/2005 23:03
Re: DEL - Niemcy
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2004
|
witam. dziś Frankfurt ładnie a na jutro buki "oferują" nam same 1, ale czy tak będzie? pewnie jakieś bombki będą Mannheim grają z Iserlohn, którzy podpisali jakiś nowy kontrakt dla mnie zawsze liczy się kolektyw i nie wiem za bardzo na ile to jest wybitny zawodnik. w sumie nie wiadomo czy tak się wprowadzi ładnie do składu w kila dni... mimo to Roosters ładnie ostatnio, ale Adler słabi nie są... choć dwa ostatnie mecze u siebie w plecy, napewno chcą to wygrać, klęska z Frankfurtem może ich zmobilizuje... 6/10 Ingolstadt - Wolfsburg. Ingol ostatnio dwa zwycięstwa, wcześniej 4 bez wygranej. Wolfsburg w krate, 3 porażki z rzędu na wyjazdach, jednak w tym sezonie potrafili już ograć Eisbaren i Nurnberge... troche to straszy... 6/10 Krefeld - Hannover. Pingwyny po pięciu kolejnych porażkach wygrali w końcu z Wolfsburgiem i myślę że powinni teraz znów wygrać. Hannover będzie miał ciężko wyskoczyć z ostatniego miejsca. kilka punktów ugrali, teraz 3 porażki i duże szanse na czwartą... Krefeld powinni wykorzystać dołek przeciwnika... 7/10 Eisbaren - Augsburg. heh, no powinni to wygrać Eisbaren. ostatnio dobrze im idzie, oby tylko nie zlekceważyli rywala bo Augsburg mimo, że na wyjazdach gra tragicznie to może zaskoczyć 5/10 Koeln - Kassel..... tu już wogóle tragiczny kurs... no bet Hamburg - Nurnberg. ostatnie 5 meczy tych zespołów kończyło się zwycięstwem gospodarzy, ale napewno Hamburg łatwo nie będzie miał... no bet każdy z tych meczy podejrzany dla mnie ale wydaje mi się, że najlepsze podejście do gry mają teraz zawodnicy Krefeld, te 5 porażek z rzędu nauczyło ich trochę... wnioski pewnie wyciągnęli i rywala raczej nie zlekceważą, a Hannover cienko... heh, coś trzeba wybrać... pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#156151 - 07/01/2005 10:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Witam, kolejna kolejka DEL --> Krefeld - Hannover---1--- "Pingwiny" napewno dzisiaj nie zlekceważą rywala i bedą walczyć o komplet pkt.Hannover na wyjazdach spisuje się słabo, tracąc przy tym sporą ilość bramek, przykład choćby ostatniej kolejki(przegrana w Wolfsburgu 7:0).Krefeld jeśli myślą o Play offach, w co nie wątpie, muszą z takimi rywalami poprotu wygrywać, nie mogą sobie pozwolić na żadne straty pkt-owe, gdyż inne zespoły z dołu tabeli, czekają tylko na jakieś potknięcia rywali.Wydaje mi się,że będzie to mecz na styku, jeżeli chodzi o bramki. --> Ingolstadt ERC - Grizzly Adams Wolfsburg---1--- Sądze że gospodarze wygraja to spotkanie, na własnym lodzie są mocni, natomiast "Wilki" na wyjazdach nie spisuja się najlepiej, choć musze przyznać ,że kilka niespodzianek sprawili.W obecnym sezonie Ingolstadt dośc gładko poradzili sobie u siebie z "Wilkami",dzisiaj nie powinno byc inaczej. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#156152 - 07/01/2005 20:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2003
|
Quote:
Mannheim -Iserlohn
Krefeld -Hannover
a przy wilkach bym raczej widzial OT.
5:1 4:3 OT a wilki rzeczywiscie 5:5 no ale tego niestety nie gralem
|
Do góry
|
|
|
|
#156154 - 07/01/2005 21:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Quote:
Witam, kolejna kolejka DEL
-->Krefeld - Hannover---1---3:3 "Pingwiny" napewno dzisiaj nie zlekceważą rywala i bedą walczyć o komplet pkt.Hannover na wyjazdach spisuje się słabo, tracąc przy tym sporą ilość bramek, przykład choćby ostatniej kolejki(przegrana w Wolfsburgu 7:0).Krefeld jeśli myślą o Play offach, w co nie wątpie, muszą z takimi rywalami poprotu wygrywać, nie mogą sobie pozwolić na żadne straty pkt-owe, gdyż inne zespoły z dołu tabeli, czekają tylko na jakieś potknięcia rywali.Wydaje mi się,że będzie to mecz na styku, jeżeli chodzi o bramki.
-->Ingolstadt ERC - Grizzly Adams Wolfsburg---1---5:5 Sądze że gospodarze wygraja to spotkanie, na własnym lodzie są mocni, natomiast "Wilki" na wyjazdach nie spisuja się najlepiej, choć musze przyznać ,że kilka niespodzianek sprawili.W obecnym sezonie Ingolstadt dośc gładko poradzili sobie u siebie z "Wilkami",dzisiaj nie powinno byc inaczej.
Pozdrawiam
dwie bomby dzisiaj w niemczech i dwie trafilem ehhhh.....
|
Do góry
|
|
|
|
#156156 - 07/01/2005 22:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2004
|
Quote:
każdy z tych meczy podejrzany dla mnie ale wydaje mi się, że najlepsze podejście do gry mają teraz zawodnicy Krefeld, te 5 porażek z rzędu nauczyło ich trochę... wnioski pewnie wyciągnęli i rywala raczej nie zlekceważą, a Hannover cienko... heh, coś trzeba wybrać... pozdrawiam
raczej wiadomo było, że 1 lub dwa 2 wyskoczą, ja myślałem raczej o Eisbaren i Igolstadt... Hannover powalczył i zremisował... tak już bywa... pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#156158 - 09/01/2005 10:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
Jakbyś chciał swoje typy grać tylko na podstawie statystyk, to z panterami daj sobie spokój. Zobacz sobie na h2h tych drużyn a będziesz wiedział o czym mówie.
Na dziś chimeryczne niedźwiedzie, na ostatnie 7 spotkań ze skorpionami 7 -krotnie polarne misie wracały do stolicy z kompletem punktów, dlatego:
Hannover v Eisbären Berlin 1/2:0
Typ Eisbären Berlin -1/2
Kurs 1,8
GB
6/10
Pozdrawiam
Edited by Adolf 88 (09/01/2005 10:31)
|
Do góry
|
|
|
|
#156159 - 09/01/2005 10:34
|
stranger
Meldunek: 09/01/2005
|
panowie a może widzicie gdzieś LB 5,5 na 2? myślę że wolfsburg z frankfurtem trochę nastrzelają.
|
Do góry
|
|
|
|
#156160 - 09/01/2005 11:43
|
Carpal Tunnel
|
Zgadzam sie zupelnie z Adolf 88. Ja dzisiaj puszcze Augsburger P. - Hamburg F. pantery wola cieplo, wiec nie powinny sie dac zamknac w chlodni. Kassel H. - ERC Ingolstadt psy polnocy musza w koncu kogos pogryzc. Iserlohn R. - Krefeld P. a to moi ulubiency juz od kilku kolejek(juz o nich pisalem ze maja ostatnie dwie kolejki do wygrania ), graja tak jak im zapodam
|
Do góry
|
|
|
|
#156161 - 09/01/2005 17:07
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Zgadzam sie zupelnie z Adolf 88.
Ja dzisiaj puszcze
Augsburger P. - Hamburg F. pantery wola cieplo, wiec nie powinny sie dac zamknac w chlodni.
No i qrwa zabraklo 30 sekund do zwyciestwa. Dobrze ze u naziemnych mozna sie podeprzec.
Tak na marginesie, ciekaw jestem ile osob tu zaglada, poniewaz zauwazylem ze nawet jak tu kilka osob napisze na temat jakiegos meczu ze jest nie do grania lub do grania ale nie na faworyta(jak dzisiaj z adler czy baren) to i tak pozniej na czacie sa glownie( ) ze wlasnie te mecze nie weszly. Np. co do misiow juz wiele razy byla o tym mowa, dzisiaj adolf 88 podal typ przeciwko, a i tak patrzac na posty w wyzej wymienionym temacie, wyglada ze wszyscy grali miski. Nie mowie ze wypowiadajacy sie tu maja wylacznosc na trafnosc typowan, ale mozna by bylo sie chociaz troche zastanowic nad tym. I zwlaszcza nie pisac pozniej ze byla to jakas wielka niespodzianka.
pozdrawiam lajkonik
|
Do góry
|
|
|
|
#156163 - 14/01/2005 08:06
|
Carpal Tunnel
|
Iserlohn Roosters - Hannover Scorpions
ja dziesiejszego pewniaka upatruje w tym pojedynku. Gospodarze maja chyba ostatnia szanse w najblizszym okresie na pelna zdobycz punktowa. I sami na pewno doskonale zdaja sobie z tego sprawe.
Za to ja jezeli chodzi o niespodzianki to raczej stawial bym X2 w spotkaniach : DEG Metro Stars - Augsburger Panther i Adler Mannheim - Grizzly Adams Wolfsburg.
Eisbaren odpuszczam, chociaz kurs kusi(wiadomo dlaczego )
Ale z tej ligi gram dzisiaj tylko wyszczegolnione spotkanie.
lajkonik
|
Do góry
|
|
|
|
#156164 - 14/01/2005 17:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
Koelner Haie v ERC Ingolstadt Typ 1 Kurs 1,8 GB 6/10 Żarłacze nareszcie w komplecie, z 4 potężnymi liniami. Najlepiej grająca drużyna u siebie + h2h skłania mnie do gry na Haie Code:
Typy: 6-2 50 Units wsadzone +22,12 Units wyjęte
|
Do góry
|
|
|
|
#156167 - 14/01/2005 20:34
|
member
Meldunek: 01/03/2003
|
dzieki chlopaki,uratowliscie mi sporo kasy, bo zamiast na Mannheim poszlo na Koelner...
|
Do góry
|
|
|
|
#156168 - 14/01/2005 20:45
|
journeyman
Meldunek: 11/01/2005
|
Quote:
Eisbaren Berlin-Nurenberg Ice Tigers 1 2.10
Sądzę, że Misie Polarne powinny w końcu przerwać passę 6 porażek z drużyna Nurenberg.
Eisbaren jednak się sprężyli
Eisbaren Berlin-Nurenberg Tigers 4-3
|
Do góry
|
|
|
|
|
|