witam.
dziś Ingolstadt jedzie do Hannoveru... klęska skorpionów w Wolfsburgu, z Augsburgiem też w plecy, nie wiadomo jak to z nimi teraz będzie, bo możliwe, że przegrają teraz z 6 meczy pod rząd... albo będą walczyć dalej. myśle nad tą pierwszą opcją... ale Ingol zostawili punkty w Iselohn. Frankfurt jakiś czas temu pojechał na wyjazd do Hanoveru i przegrał, nastepny wyjazd grał w Iserlohn i przegrał i to mnie męczy, żeby Ingol, też nie chcieli być tak uczynni... bo generalnie to z takim rozbitym Hannoverem raczej powinni wygrać...
Hamburg - Kassel. Hamburg ostatnio w krate przydałoby im się teraz jakieś ładne zwycięstwo i pewnie o takim myślą... Kassel dwa ostatnie wyjazdy w plecy z mocnymi ekipami jednak po walce ale ogólnie ładne wyniki. Huskies potrzebują punktów, ale chyba w Hamburgu ciężko będą mieli...
Mannheim - Frankfurt dla mnie to mecz typu "iks do rozpisu"... to co prezentują ostatnio obie ekipy wskazuje, że może być wyrównana walka w tym meczu, ale:
Frankfurt Mannheim 4:1 07.12.2004
Mannheim Frankfurt 0:5 29.10.2004
może będzie rewanż Adlera... albo znów umoczą... no bet
Eisbaren - Dusseldorf.... powinni to gospodarze wygrać jednak Metro coś dobrze ostatnio (X(d), 1(w), 1(d)), Eisbaren u siebie ostatnio ładnie... nie wiem chyba no bet
Iserlohn - Augsburg... Roosters wygrali 3 ostatnie mecze u siebie i wogóle ostatnio nieźle, Augsburg po serii porazek dwa zwycięstwa (Krefeld(d), Hannover(w)) porażka u siebie z Nurnbergą po walce, ale ciężko chyba będą mieć w Iselohn... no bet
Krefeld - Wolfsburg. Pingwiny ostatnio tragicznie, wszystko w plecy. Wolfsburg rozbili Hannover, może się troche zdekoncentrują... może być różnie, ale wydaje mi się, że Krefeld powinni się wreszcie przełamać...
dla mnie ciężka kolejka dzisiaj, moze jeden lub dwa mecze się wybierze, ale trzeba pomyśleć... mile widziane jakieś sugestie, może ktoś ma bardziej oczywisty pogląd na niektóre mecze, to i mi będzie łatwiej coś wybrać
pozdrawiam