[QUOTE]Oryginalnie wysłał terrorist:
[qb]hehe, vonseb pudla niemyslalem o tych zestawach
troche inaczej to widze, ale najpierw che sie przekonac czy mam dobry tok rozumowania w norweskiej przed tym jak kogos wprowadze w blad, no i ludzie z profa na forum na pewno siedza
comet, no nie wiem, ja raczej zaczne od tego spotkania progresje na ich wygrana z kasa na 7 etapow, nie sa az tak slabi, pozyskali kilku zawodnikow, maja az 15 obcokrajowcow (najwiecej w lidzie) w tym 11 szwedow glownie z drugiej ligii szwedzkiej ale poziom zblizony I norweska - II szwedzka, comet moze wygrac kilka spotkan ale raczej tylko z kims z kwartetu lillehammer, bergen, stavanger, valerenga no i moze frisk jesli dalej beda odstawiac komedie z zeszlego sezonu[/qb][/QUOTE]To co chcesz Valerenge grac ?!
- poczatek maja "rewelacyjny"
- Co do Comet to nie mam za duzo info, ale analizowalem to raczej od strony Sparty. Na razie chyba na Sparte to za duze progi - skoro Sparta pokonala Stavanger 7-3 na wyjezdzie (ci z kolei klepneli rzeczone Comety) i przegrala tylko po dogrywce ze Stjernen 3-4. Kurs calkiem przyzwoity na 2 w tym meczyku dlatego tak mi sie skojarzylo