witam ponownie. z ostatnich 3 typow ktore podalem nieszczesliwie nie wszedl mi frisk ale jedna niespodzianke dosc latwo udalo mi sie przewidziec co w tej lidze nie jest trudne.
jak mnie poprzednio tez poprawiono do konca rundy zostaly 2 kolejki wiec dzisiaj skupie sie na 3 meczach. dwie beda chcialy zdobyc punkty a druga troche kasy a wiec grac czas zaczac:
x2 ewnt X - Stavanger - Bergen 1.20 6.20 6.60 1.05 3.20
tak jak w przypadku valerangi w ost kolejce przypuszczam ze bedzie remis i wygrana gospodarzy i tak tez chyba to puszcze, stavanger jest juz pewne swojego miejsca w tabeli wiec nic nie straci a tym bardziej moze zyskac!
a teraz dwa mecze w ktorych pewniak jest znnay ale w ktoryms z nich bedzie tez maly zonk i do 17 bede mial czasna obmyslenie ktory to:
2 lub x Lillehammer - Storhamar 3.60 4.70 1.50 2.04 1.14
dwie porazkiz rzedu wiec jesli chca zajac 3 miejsce a maja na to szanse to musza wygrac ten pojedynek, licze na przelamianie lekkie bo lekkie ale zawsze przelamanie, lilehamer juz jest w play offach wiec...wiec dlatego boje sie ze jesli lilehamerki o nic nie graja beda chcialy odpuscic mecz ale pod warunkiem remisu.
2 lub x Comet - Stjernen 4.60 4.80 1.40 2.35 1.10
to samo co w przypadku poprzedniego typu. poprzedni super mecz w wykoananiu stjernu to wg mnie byla zaslona dymna aby dzisiaj wszyscy na nich stawiali i moze byc maly remisik ale nie musi.
troche to wszystko zamieszane ale trzeba sie postawic w rolach sportowcow ktoryc moze i nie umieraja z glodu dzieki pieniedzom od klubow ale tez chce jeszcze troche chleba zarobic. sadze tez ze moze to byc kolejka niespodzianek wiec kto odawazny moze nada 3 remisy
w systemie? to nie jest glupie. zycze powodzenia.