Aha, na podstawie jednego obejrzanego przeze mnie odcinka mogę stwierdzić, że zdaje sie być tam jedna normalna osoba, kompletnie nie pasująca do tej całej bandy kretynów. Na imię ma Kasia.
Osobiście oglądam to codziennie , niewiedząc czemu i po co ta Paulina wygląda w miarę możliwie i Kasia , reszta wydaje mi się jakaś jak z innego świata no i ten z fletem doprowadza mnie do furii jak łazi i dyma flecika .
#1561471 - 05/09/200704:42Re: BIG BROTHER
[Re: Piecia]
shane
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
Widzę, że nikt nie skumał żartu i już zaczyna jakieś wyliczenia i proporcje a nie rozumie, że to tylko kursy podane żartobliwie i dla pewnego pokazania prawdopodobieństwa. No ale po co się pośmiać jak można zaraz wypisywać tutaj teorie rodem z działu "Sports Insider".
nie widzialem wogole tej edycji jeszcze ani razu. A to chyba przez to ze juz nie stawia tak telewizja na te reality i przez to nie kusi mnie by to ogladac:)
Aha, na podstawie jednego obejrzanego przeze mnie odcinka mogę stwierdzić, że zdaje sie być tam jedna normalna osoba, kompletnie nie pasująca do tej całej bandy kretynów. Na imię ma Kasia.
No ale mogę nie mieć racji...
Mam takie samo zdanie Do tego piękna dziewczyna.Naturalna.Nie to co te plastikowe lalki.Bardzo mi się podoba.