dardaw - mam mala prosbe - nie sprawiloby ci problemu podawanie 3 ostatnich cyfr transakcji? Akurat zamknales ale na tej stronie jest juz 2 razy po 08.
W ogole napisz jakie masz pozycje otwarte w tej chwili jak mozesz. Dzieki.
I druga kwestia - ile maksymalnie po zsumowaniu mozesz miec lotow? Masz np. pare transakcji otwartych, jedna np. 0,2 inna 0,1 czasem sa wieksze 0,4 - chodzi mi o to ile twoje konto na tym lewarze moze obsluzyc transakcji z odpowiednia iloscia lotow? Czy to bedzie dokladnie 1 lot?
ok beda 3 cyferki,lotów chyba moge teraz otworzyc 2,1 w jedna i tyle samo w drugą stronę ale to byloby samobojstwo ,przy nastepnej transakcji dokladnie Ci powiem ile pobrali z konta.Teraz tyle bo z dzialki i muszę oszczedzac baterie.
Kup se dardaw 2 bateryjki. Na dluzej starcza. Milego pobytu na dzialeczce, hehe Pogram troche z toba, zobacze co z tego wyjdzie Ale ja nie mam tak dobrze jak ty Levar tylko 50:1
hehe pewnie chodzi Ci o test tej swiecy z godz 17.00 ,mysle ze tam dojdziemy jeszcze przed pólnoca ale to forex i tu nic nie jst pewne wiec trzeba trzymac łapsko na pulsie