Ani t/p ani s/l jak zauwazyłes nie podaję bo mija się to z celem poniewaz bywa często tak ze przesuwam je kilka razy nawet w ciagu 5 minut Podaje zawsze poziom wyjscia i to jest istotne.
Poza tym milo iz ktoś sie zagłebia w te sprawy bo momentami myslę że piszę to wszystko sobie a muzom.
PS. Dobry temat - ja sledze i dzieki ci za ten temat. Kto chce ten skorzysta. Wiec nie martw sie - praca Twoja nie idzie na marne - tylko fajnie jakbys T/P i odnotowywal kiedy sie zrealizowaly - bo wiesz
Bywa encepence że kolejny papieros nie pomaga i glowa spadnie na klawiaturę i jak tu czasowo podac t/p po to go przeciez wstawiam i przesuwam bo nie dam rady kontrolowac rynku 24h/dobe
A jak go wstawiam - temat rzeka i pewnie ilu graczy tyle pomyslów.Zawsze sa to okolice waznych wsparć i oporow ale nie chcę Ci nic sugerowac trzeba samemu wybrac to co w/g kazdego najlepsze.Kiedy siedze przy kompie i mnie nie rozklada, to nic nie wstawiam tylko sam klikam i pilnuje rynku w odpowiednim w/g mnie momencie ,glownie to robie na tych malutkich ruchach.
No rozumiem dardaw - w sumie to nie jest latwa praca. Wydaje sie, ze tylko siedziec i klikac. Mam mala prosbe - jak juz idziesz np. spac albo wychodzisz z domku - jakbys mogl daj wtedy jakies info o TP i SL na pozycjach - nie kazdy ma taka wiedze jak Ty i dobrze by wtedy wiedziec gdzie co stoi.
hm.. wczystekie pozycje masz na + chyba że jakieś otwarte.. o których nie pamietam. Jak tak dalej pojdyie tom moze przeskoczysz na merawke a nie na opla..