#1598579 - 17/09/2007 17:29
Re: PEKAO Open 2007 Szczecin - Challenger - 17-23.09
[Re: sports]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2006
|
ok. sports, te-le-fon gosciu :-) Alberto Martin - Jiri Vanek typ 1 kurs 1.6 Bet-at-home stake 8/10 Ci panowie grali ze soba 4 razy , kazdy mecz wygral Alberto Martin. W dwoch ostatnich meczach na przestrzeni ostatnich dwoch lat (a wiemy w jakiej formia Martin byl przez ostatnie dwa lata) nie stracil nawet seta. Tydzien temu Alberto walczyl z Monfilsem jak rowny z rownym i padl w tie breaku. Wyniki pana Vanka kazdy sprawdzic moze sobie sam. Ostatnio - krecz 3 tygodnie temu .. Szczecin godzina 1400 :-0 .. Vamoooooooooos Alberto :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1598582 - 17/09/2007 17:33
[Re: zegarek]
|
Carpal Tunnel
|
Uuuuuuuuu - wlasnie chcialem wyslac swoej przemyslenia. Bet-at-home zyczy sobie ww zaklad grac w kombinacji min 3 spotkan. Do boju podporkowicze :-) - prosze o ratunek :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1598594 - 17/09/2007 17:45
[Re: march88]
|
Carpal Tunnel
|
Hmm.. Betgun ? - a czy ci goscie są wypłacalni ? :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1598607 - 17/09/2007 17:52
[Re: march88]
|
Carpal Tunnel
|
Ok .. otwieram konto i inwestuje. Mam nadzieje march88 ze masz szacunek do swojego nicka .. :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1598612 - 17/09/2007 17:56
[Re: zegarek]
|
Carpal Tunnel
|
Trzy tygodnie temu Boda przegral z niejakim Ericem Prodonem 6-3 6-2 (co prawda w 1/4). POddaje to pod rozwage milosnikom Czecha. Ma on wielu przyjaciol w Szczecinie i mogl przyjechac tu z sentymentu. Nie twierdze ze nie wygra ale wole zobaczyc jego motywacje bo umiejetnosci ma jeszcze na pewno.
|
Do góry
|
|
|
|
#1599657 - 18/09/2007 04:06
[Re: globus]
|
member
Meldunek: 14/04/2004
|
nom ventura przegrał mecz sam ze soba zagrał 30 skrótów z czego z 5 wygrał punkt wiec taktyka była zła ale volandri niczym nie zachwycał wiec mysle ze mozna grac ze odpadnie w nast rundzie, pozatym mysle ze warto zastanowic sie nad porazka monfilsa na jutro oby tylko pogoda dopisała:P
|
Do góry
|
|
|
|
#1599736 - 18/09/2007 04:45
[Re: nalewa777]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Wrocilem z kortow, bylem poand 7 godzin obejrzalem wiekosc spotkan, Martin zagral silowo, strasznie spiety... natomiast Vanek wyluzowany, jakby mial puscic mecz... a jednak wynik mowi wszystko, zagral naprawde ciekawie a seta jednego oddal dosc przypadkowo. Tak bardzo go i tak nie polecam. Na trybunach jego zona + dwojka dzieci Najwieksze wrazenie zrobil na mnie O.Dolgopolov Jr - swietny serwis, przy siatce szybki i konczyl bardzo dobrze... jednak doznal jakies kontuzji nogi - wzial lekarza, lekko jakby ciagal jedna noge za soba.... nie wiem dokladnie co jest... Silva zagral strasznie ambitnie, walczyl i latal do kazdej pilki - ale jakos nie mial wiekszego pomyslu na gre, walil troszke balony pilki bo wymiany silne raczej przegrywal Obejrzalem tez debel Andujar / Ramirez - rewelacja, bardzo dobrze sie rozumieja - swietne serwisy - polecam ich grac Ulihrach - co tu duzo mowic, doswiadczenie, doswiadczenie, doswiadczenie - bede go gral tak dlugo jak bedzie gral - dla mnie pewniak, spokoj, dobry rozklad sil, serwis Dostalem informacje ok 17 ze warto grac niemca Juliana Riestera, kurs @2,73 traficlem w Betako - pędząc do niego z kortow jak widac wynik sam za siebie mowi, zagral bardzo dobrze, - co najwazniejsze wygral - wiec informacja dobra jutro bede mial podobne "informacje" o 9-10 rano.... ale wyjezdzam do Berlina i poraz kolejny nie bede mogl wrzucic ale juz od srody pojawiam sie z laptopem na kortach bo Bwin daje livebetting rewalacja jak macie pytania to smialo przepraszam za chaos w wiadomosci ale jestem dosc zmeczony juz, opisy tez nie sa idealne merytorycznie
|
Do góry
|
|
|
|
#1599777 - 18/09/2007 04:56
[Re: nalewa777]
|
Carpal Tunnel
|
Pokrotce : Alberto Martin - duzy zawod, dla mnie majacy wymiar finansowy. Niby mecz rownych zawodnikow ale w decydujacych momentach gorą był Czech. Hiszpan nie wykorzystal swoich szans w drugim secie, potem bylo juz tylko gorzej. Vanek doskonaly serwis, praktycznie ten serwis zadecydowal. Wnioski - najpierw trzeb aobejrzec pierwsza rundę a potem mozna typowac ...
Volandri - Ventura - w pierwszym secie twarda walka, byly nawet pilki setowe na 7-5 dla Hiszpana, nie stało zimnej krwi. W decydujacych momentach walił wpoł siatki. Volandri w pierwszym secie trochę za dużo błędow jak na zawodnika tej klasy. W drugim secie zdecydowana dominacja Volandriego.
Guzman - Reister - przykra niespodzianka dla typujacych bez ogladania Niemca. Okazalo się że to nie ,,tylko Reister,, ale ,,aż Reister,, . Jedyna slabsza troche strona Niemca jest backhand. Poprawne dropshoty doprowadzaly Guzmana do rozpaczy - facet miotał sie pod siatką aż zal bylo patrzec. Argentynczyk zbyt duzo blędow niewymuszonych i w konsekwencji porazka.
Dolgopolov - J. Silva - widzialem tylko 3 seta. Wydawalo sie ze silniejszy fizycznie Brazylijczyk wymęczy zwyciestwo , ale piękne niesygnalizowane dropshoty Ukrainca zrobily swoje. Brazylijczyk dobiegal do bardzo trudnych pilek, walczyl i starał się ale uległ.
O relację z meczu Ulihracha proszę tych co obejrzeli.
|
Do góry
|
|
|
|
#1600201 - 18/09/2007 17:13
[Re: JuN]
|
old hand
Meldunek: 24/10/2002
|
pada mocno, gry raczej dziś nie będzie, jeśli nadarzy się okazja, to na pewno mecze nie zostaną rozegrane w całości. Teraz moje spostrzeżenia.
Turniej oglądam 6 rok z rzędu i wczorajszy dzień był słaby w moim mniemaniu. Po pierwsze parodyjne ustawienie meczy, debel meczem wieczoru i w zasadzie same deble popołudniu, trochę chore. Na dzis widzę fajne mecze, ale deszcz niestety.
Dolgopolov - Silva: widziałem koniec pierwszego i cały drugi set. Mecz bez rewelacji, wręcz słaby według mnie. Silva pchał pod górę non stop, pół loby, Ukrainiec nie mógł ich skończyć itd. Dolgopolov coś ma z forehandem nie potrafił skończyć gdy piłka była w okolicach barku, chciał mocno i płasko, walił po autach, jak ktoś mu będzie grał w ten sposób konsekwentnie może to być kopalnia punktów. Serwis Ukraińca bardzo dobry, skróty, przy siatce również ok. Nie wróżę przyszłości w tym turnieju. Ten Silva to jest ten grajek co ograł naszą wielką star Kubota? jeśli tak to nie dziwię się, że nie mamy gracza na światowym średnim poziomie.
Volandri - "Ice" Ventura Psi detektyw: serwis Włocha wiadomo nawet nie WTA, ale o dziwo przełamań nie za wiele. Ventura spokojnie powinien wygrać 1 seta, ale jego upartość w graniu skrótów to parodia, zagrał ich z 30-40 wygrywając góra 15%. Żenuła. Włoch bez fajerwerków, konsekwentny, Ventura dobry bekhend, mecz nawet fajny czasami, wymiany po 15 uderzeń były, ale zawsze w którymś momencie Psi Detektyw zagrał skróta i zepsuł całość wypracowanej akcji. Wygrało doświadczenie i mniej błędów popełnianych przez Włocha. Czy Volandri ma szanse. Ciężko powiedzieć, trudno go jednoznacznie ocenić, pewnie zawsze tak gra nie wiadomo do końca jak, przy końcu meczu był trochę zasapany. Według mnie forma jego średnia, jak trafi na porządnego przebijacza może przegrać.
Reister - Guzman: b.dobry serwis Niemca, przegląd sytuacji dobry, mało błędów w porównaniu z JP Guzmanem. Argentyńczyk robił proste błędy nawet przy smeczowaniu, 3 lub smecze nie trafił w kort w ważnych momentach po wypracowaniu akcji, punkty dla przeciwnika. Niemiec słabszy bekhend, solidny forhend. Wygrał zasłużenie. Jeśli się nie spali psychicznie, może zawalczyć w tym turnieju, ale jak już wcześniej mówiłem, dobra taktyka gra na stronę bekhendową i nie ma Niemca, ot taka konkluzja.
Ogólnie dzień słabszy, nie wróżę żadnemu z tych tenisistów (może Volandri) dotarcia do finał. Nie widziałem Vanka, a wiem, że ten potrafi dobrze pograć.
Seppi/Bollei - Cibulec/Zib: zdecydowane i zasłużone zwycięstwo Włochów, solidna gra, dobry serwis, pomimo, iż widać, że nie są deblistami z krwi i kości, mogą daleko zabrnąć.
dziś kolejny dzień, pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1600533 - 18/09/2007 21:01
[Re: Pooggoo]
|
Carpal Tunnel
|
W Szczecinie sie leciutko przeciera, mała szansa na gre za 2-3 godziny byc moze :-)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|