Sądzić już nie musisz, czy Serbki sobie poradzą z Czeszkami, gdyż to spotkanie rozegrane zostało już i górą były Serbki 3-0, tak więc Pomarańczowe, żeby awansować do ścisłej czwórki, muszą po prostu dzisiejsze spotkanie z Naszymi Paniami wygrać.
Bez motywacji Polki na ME, dobre
Ile razy tak było... że niby, gramy o pietruchę, bo niby awans w kieszeni, ale i tak gramy na całego!
Jutro jest dzień przerwy w sobotę dopiero półfinały, tak więc nie wierzę zbytnio w to, że zaczniemy sobie rezerwą...
Jest to moja pierwsza wypowiedź w tym temacie... tak się złożyło, że po prostu brakowało mi jakoś 'siły' żeby cokolwiek sensownego napisać...
Ja dziś po raz kolejny spróbowałbym na Polki, które z meczu na mecz, czują się wręcz doskonale... a to co wyprawia
Gosia Glinka w ataku, to jakbym widział Ją z Turcji czy też choćby z ostatnich ME z Chorwacji...
Tak jak już wspomniałem, Holenderki grają o tzw. czwórkę, tylko zwycięstwo im to gwarantuje, a przecież lalkom, które wygrały w sierpniu GP, to byłoby spore na pewno rozczarowanie...
Ja osobiście z pocałowaniem ręki, biorę kurs @2.39 na Polki i mam nadzieję, że w tym turnieju po prostu meczu nie przegramy...
A w 1/2 znów upokorzymy reprezentację Rosji
@grzesol - proszę Cię... nie porównuj, spotkań GP do tych na ME, tam była inna drużyna + przede wszystkim inne przygotowanie jeszcze...
A co powiesz na to:
Serbia - Holandia 3-2
Polska - Serbia 3-0 (nokaut_powiedzmy_sobie_szczerze)
Tak więc, Twój argument, że niby przegraliśmy w GP.. gładko z `orangami` za bardzo mnie osobiście nie przekonuje...
Mecz już za 10 min, tak więc, idziemy czas spokojnie zasiąść przed TV
!
__
Ruskie dziś zagrały II składem.