|  
| 
| 
| 
| #1633479 - 30/09/2007 19:20    Re: Pytania do Poznaniaków...
[Re: _Korver_] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/08/2004
 | 
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału   Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać    bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Chętnie  Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału   Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać    bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Chętnie bym się z Wami wybrał, ale niestety ja już skończyłem ze studiami w Poznaniu. Ale mam nadzieję, że wrócę do Poznania nim wy skończycie studia   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1633517 - 30/09/2007 19:38  Re: Pytania do Poznaniaków...
[Re: pszek] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2004
 | 
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału   Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać    bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Jeśli jakiś meczyk to ja proponuję pubik Warki niedaleko od Starego Rynku. Trzeba tam być troszkę czasu przed rozpoczęciem meczu, bo we wtorki i środy zwykle jest ciężko z miejscem. To kto jeszcze się pisze na wyjście we wtorek albo ewentualnie w środę??   no dobra to jest już nas dwóch   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1633532 - 30/09/2007 19:44  Re: Pytania do Poznaniaków...
[Re: _Korver_] |  
|   veteran

Meldunek:  05/04/2005
 | 
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału   Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać    bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Jeśli jakiś meczyk to ja proponuję pubik Warki niedaleko od Starego Rynku. Trzeba tam być troszkę czasu przed rozpoczęciem meczu, bo we wtorki i środy zwykle jest ciężko z miejscem. To kto jeszcze się pisze na wyjście we wtorek albo ewentualnie w środę??   no dobra to jest już nas dwóch  Do meczy jeszcze trochę czasu, czekamy więc na odzew innych   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1637048 - 02/10/2007 00:25  Re: Pytania do Poznaniaków...
[Re: kobiash] |  
|   veteran

| 
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak   Pasuje??   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1637117 - 02/10/2007 00:52  Re: Pytania do Poznaniaków...
|   Carpal Tunnel

| 
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak   Pasuje??  Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1637131 - 02/10/2007 00:57  Re: Pytania do Poznaniaków...
[Re: odgdog] |  
|   veteran

| 
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak   Pasuje??  Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić.Racja. Nawet mam gdzieś do nich numer, bo kiedyś chciałem zarezerwować kilka stolików, ale u nich trzeba wpłacić po 20 zeta za każde miejsce   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1637160 - 02/10/2007 01:07  Re: Pytania do Poznaniaków...
|   Carpal Tunnel

| 
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak   Pasuje??  Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić.Racja. Nawet mam gdzieś do nich numer, bo kiedyś chciałem zarezerwować kilka stolików, ale u nich trzeba wpłacić po 20 zeta za każde miejsce  W dobie internetu numer to nie problem...   Natomiast te 20 zł, to jak ja kiedyś dzwoniłem, to całość była do wykorzystania w barze   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |