Witam
Skonczylo sie glupie krycie typa z ktorym utrzymywalem kontakt przez ponad rok..
BULINDARO z tego forum to jeden wielki zlodziej

..Najpierw byla sytlacja ze Slawiola z tego forum kiedy to BULINDARO gral na koncie Slawioli w jednym z turnieji.
Dogadali sie ze podziela wygrana pol na pol. BULINDARO zajol miejsce w czolowce i wygral 80-90$ ktore mialy byc podzielone na ich dwoch.
Odrazu po turnieju BULINDARO pisal do Slawioli zeby przypadkiem nie przegral mu tego hajsu a co sie okazalo sam BULINDARO przegral ten caly hajs tej samej nocy. Slawiola mial juz pisac o tym na forum ale sie powstrzymal dzieki jednemu z moderatorow tego forum i dal szanse BULINDARO na oddanie tych pieniedzy.
Czekal na to ponad miesiac!!Wykrecal sie ciagle ze niema pienidzy czy tez klamal ze juz wyslal..No i to samo powtorzylo sie miesiac temu..Tylko tym razem to ja gralem na koncie BULINDARO ktory mial robote i prosil mnie zebym zagral na jego koncie a wygrana sie podzielimy pol na pol.
Wygralem ten turniej za ktory otrzymalem 45$ ktorymi mielismy sie podzielic. Obiecal ze wyplaci te pieniadze z samego rano na Moneybookers i mi przeleje.
Rano okazalo sie ze nie moze wyplacic tych pieniedzy na MB bo ma je zablokowane i napisal ze wysle na konto bankowe a potem mi wplaci na moje konto.
Pisal zebym poczekal z tydzien to napewno kase bede mial..Po tygodniu zagadalem i pytalem co z kasa a on sie wykrecal ze jeszcze nie wyslali ze musze czekac.
Zaczolem sie troche na niego wkur*** na to bo juz czulem ze cos kreci wiec postanowilem wejsc na jego konto pokera w ktorym wczesniej gralem i sprawdzic czy naprawde wyplacil ten hajs i jak sie okazalo to byla wielka sciema!!Buli tej samej nocy ktorej wygralem turniej przegral te pieniadze na stolikach a mi oczywscie wkrecal ze wyplacil.
Jak mu o tym napisalem to sie dopiero przyznal i mowil ze to marme 60zł zebym poczekal 2-3 dni ze napewno wysle..Potem czekalem kolejno tydzien i nastepny tydzien..Ostatnio napisal ze dostaje wyplate na bank w poniedzialek 15 i ze hajs napewno bedzie i mi go wysle i na wtorek bedzie bankowo.
W tym samym czasie wymienilem sie z kolega z tego Forum dawny nick(Chelsea_Fan), aktualny chyba Jose_Mourinho na 60zł ktore mialem otrzymac od BULINDARO.No i jak sie okazalo zaczoil znowu sciemniac ze kasy niema bo zalegaja z wyplate czy cos takiego.
Pisalem do Jose o tym poniewaz nie mialem w tej chwili nic kasy na koncie a mialem mu przeslac 2 karty simplusa wiec dogadalismy sie i dostal jeszcze jedna szanse zeby kupil karty jutro i do 18 przekazal mu kod.
BULINDARO obiecywal ze jutro juz napewno kupi na bank.. Tak sie oczywscie nie stalo..Dzisiaj sam musialem sie zaporzyczyc i wyslac te kody Jose.
A BULINDARO na gg sie nic nie odezwal..Wkurzylo mnie to juz ostatecznie wiec zalozylem ten temat aby wszyscy sie dowiedzieli kim jest BULINDARO.
To jest zwykly oszust i zlodziej!!Wielka pazera z ktorym nikomu nie polecam sie wymieniac czy pozyczac jakiego kolwiek pieniadze..Jak ktos nie wierzy to chetnie wkleje tutaj screeny wszystkich rozmow z gadu gadu z tym oszustem.
Mam tez jego screen z danymi w pokerze ktorym gralem na jego koncie w tym turnieju..Dane tez sa chyba jakies falszywe bo BULINDARO ma 20 pare lat a nie 40 jak jest w danych ;]
A jesli to mozliwe to prosilbym o zbanowanie tego uzytkownika przez adminow poniewaz kasa do tej pory sie nie zwrocila a mam dwoch swiadkow ktorzy to potwierdza wszystko co pisalem wyzej!
BULINDARO TO OSZUST I TYLE !!

Pozdrawiam
EDIT: Pomijam już ortografię, pomijam zupełny brak Polskich znaków, ale do diabła wciskaj chociaż "enter" jak piszesz.
Tego się czytać nie da!