Nie mam konta w bet 365 - więc nie wiem jak ten buk rozlicza typy przeze mnie podane, jednak dla mnie jak jest napisane zakład na zwycięstwo to sprawa jest jasna - byc może się mylę.
Dziwne jest to, że dopiero teraz "życzliwi" to zauważyli - typy podałem w sobotę i niedzielę - nawet poprawiłem posta z ML na zakład na zwycięstwo. Nikt mnie wtedy nie poprawił, nie uświadomił, że się mylę, że coś jest nie tak, że źle robię - bo po co prawda?
Wychodzi na to, że w takim razie 1 typ + UD oddałem "za darmo" - mając możliwosc i czas podania typów zastępczych - ale OK. - moja wina, że zagrałem typy u buka, których zasad do końca nie znałem.
W takim razie PRZEPRASZAM wszystkich za nieświadome wprowadzenie w błąd przy podliczaniu bilansu.
W takim razie mój bilans to :
5-2/1-1
7 pkt.
P.S. Jeśli masz coś do mnie hotdog to napisz to otwarcie lub na priva. Sugerowanie, że podałem typ niższy niż przysługuje na UD dzień po meczu jest delikatnie mówiąc niepoważne i nie FAIR - ZAWSZE sprawdzam kurs przed podaniem typa - w niedzielę jakoś nikt nie protestował - skoro widziałeś kurs niższy dlaczego w niedzielę nie interweniowałeś? - było sporo czasu