#1686668 - 17/10/2007 18:22
Re: Kącik komputerowy [13]
[Re: -Adrian-]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
Pozwolę sobie powtórzyć moje wcześniejsze pytanie. Otóż co jakiś czas giną mi linki które dodałem do zakładek, to jest znikają na amen:) Używam Firefoxa. Jakieś pomysły?
eksportowac zakladki co pewien czas tez tak czesto mialem np jak musialem zrestartowac kompa, wlaczam firefoxa i nie ma zakladek te co zniknely to jest jakis patent zeby odzyskac, byl tu opisywany ale nie pamietam teraz
|
Do góry
|
|
|
|
#1687283 - 17/10/2007 22:05
[Re: arielo]
|
veteran
Meldunek: 10/08/2005
|
Dzięki za myka z eksportowaniem, nie wiedziałem że tak można. Nie Zbigniew, tylko ja korzystam z kompa.
Tak przy okazji... Mam problem z filmami zapisanymi bodajże w formacie rmvb. Otóż komputer otwiera je domyślnie programem Media Player Classic. Film działa, ale napisów niestety nie da się wczytać. Jak próbuję odpalać taki film innymi odtwarzaczami (Bestplayer,allplayer, subedit) to tylko jakiś error lub brak kodeka wyskakuje. Jak rozwiązać ten problem?
|
Do góry
|
|
|
|
#1687529 - 17/10/2007 22:57
[Re: SZULC]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Tak przy okazji... Mam problem z filmami zapisanymi bodajże w formacie rmvb. Otóż komputer otwiera je domyślnie programem Media Player Classic. Film działa, ale napisów niestety nie da się wczytać. Jak próbuję odpalać taki film innymi odtwarzaczami (Bestplayer,allplayer, subedit) to tylko jakiś error lub brak kodeka wyskakuje. Jak rozwiązać ten problem?
Po pierwsze ściągnąć najnowsze sterowniki (np. K-Lite), następnie w opcjach odtwarzacza (na pewno w AllPlayerze jest taka opcja) zrobić update. Musi działać... Bardziej tutaj pasuje te pytanie....Szukam jakiegos zwyklego, prostego programu do nagrywania cd. Mam na chwile obecna DeepBurner ale cos sie zwalilo w nim bo podczas nagrywania wyskakuje mi komunikat ,,Napęd nie jest gotowy '' mimo ze zawsze tak robilem a cd jets w rodku ;). Wiec cos sie stalo czego niewiem? jaka pomoc ?
Programy do wyboru do koloru. Może ci się romek zrąbał?.
|
Do góry
|
|
|
|
#1687840 - 18/10/2007 00:25
[Re: SZULC]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Bardziej tutaj pasuje te pytanie....Szukam jakiegos zwyklego, prostego programu do nagrywania cd. Mam na chwile obecna DeepBurner ale cos sie zwalilo w nim bo podczas nagrywania wyskakuje mi komunikat ,,Napęd nie jest gotowy '' mimo ze zawsze tak robilem a cd jets w rodku ;). Wiec cos sie stalo czego niewiem? jaka pomoc ?
Jeżeli nie nagrywasz np. obrazów i nie tworzysz nagrań wielosesyjnych, to żaden program ci nie potrzebny, jeżeli używasz Windows XP. Wkładasz płytę, otwierasz i przeciągasz pliki. Później dajesz Nagraj dysk i nagrywa. Jak wrzucisz samą muzę, to pyta, czy nagrać dysk audio, czy zwykły z danymi.
|
Do góry
|
|
|
|
#1687975 - 18/10/2007 00:46
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Bardziej tutaj pasuje te pytanie....Szukam jakiegos zwyklego, prostego programu do nagrywania cd. Mam na chwile obecna DeepBurner ale cos sie zwalilo w nim bo podczas nagrywania wyskakuje mi komunikat ,,Napęd nie jest gotowy '' mimo ze zawsze tak robilem a cd jets w rodku ;). Wiec cos sie stalo czego niewiem? jaka pomoc ?
Jeżeli nie nagrywasz np. obrazów i nie tworzysz nagrań wielosesyjnych, to żaden program ci nie potrzebny, jeżeli używasz Windows XP. Wkładasz płytę, otwierasz i przeciągasz pliki. Później dajesz Nagraj dysk i nagrywa. Jak wrzucisz samą muzę, to pyta, czy nagrać dysk audio, czy zwykły z danymi. Tyle, ze nagrywanie takie trwa 2 razy dluzej.
|
Do góry
|
|
|
|
#1688578 - 18/10/2007 02:26
[Re: lelu]
|
member
Meldunek: 28/01/2007
|
czym najlepiej wyrzucić keylogera?
|
Do góry
|
|
|
|
#1691569 - 19/10/2007 00:59
[Re: Gowysp]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Jaki polecicie dobry program do odtwarzania filmów z napisami bo ostatnio coś allplayer mnie zawodzi? Sub edit of course.
|
Do góry
|
|
|
|
#1693389 - 19/10/2007 08:44
[Re: Kylo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/08/2007
|
ile kosztuje połączenie z netem przez normalny modem ? nie orientuje sie w tym. chodzi mi o to że kupuje modem taki najtanszy , podlaczam sie do gniazdka i odpalam neta. Ile kosztuje godzinka siedzenia. Wiem ze to moze dziwne pytanko  sam mam lacze stale , ale potrzebowal bym alternatywnego lacza na moment. I czy takie oprogramowanie jak poker ruszy czy za wolny transfer ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|