Czesc Tony!
Postaram sie odpowiedziec na Twoje pytania.
1. Poza Unibetem i Expektem zuzel jest jeszcze u Williama Hilla. O innych nie slyszalem.
2. Stron z typami na polski zuzel jest sporo. Dobrze robil to zuzel.net.pl, ale ostatnio cos zaprzestal. Swietne jest forum sportsboard.pl, gdzie przed kazda kolejka znajdziesz mnostwo wiadomosci. Jesli chodzi o Anglie, to dla mnie najwazniejsze jest forum na speedwaymanager.co.uk
W Szwecji tego brakuje, niestety. Moze dlatego tej ligi jakos nie moge "pokonac".
3. Porownywania kursow na zuzel nie ma (za malo bukmacherow ma go w ofercie).
4. Oczywiscie, ze gramy. Czasami nawet b. ostro.
5. Trzeba grac u polskich bukow, bo maja najszersza oferte i robia stosunkowo duzo bledow. Na pierwszych kolejkach tego sezonu chyba nie tylko ja sie oblowilem. A juz Totomix wyprawial takie cuda, ze poplynal pewnie na miliardy. Z tym, ze jesli chodzi o tego buka, to musisz wstawac rano i byc na otwarcie w punkcie. Wtedy lapiesz kursy. Najczesciej po pol godzinie sa one korygowane w sposob znaczacy. To tyle. Mam nadzieje, ze rozwialem Twoje watpliwosci. A jesli chodzi o wymog 5 kombinacji. Coz. Wlasnie po to jest to forum, aby czerpac tzw, zapchaj dziury z innych dzialow. Ja najczesciej siegam po tenis i na razie sie nie zawiodlem.Pozdrawiam