[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krompa:
[qb]Przykro mi Franky, ale nie zalicze Ci tego typu. Juz o 11.03 na stronie hullvikings.com podano, ze to spotkanie sie nie odbedzie.
Zatem chyba wysylajac posta o 16.00 nie mogles liczyc, ze typ zostanie zaliczony.[/qb][/QUOTE]Drogi Krompa:
Powolam się na punkt 8 regulaminu:
8. W przypadku przełożenia spotkania, lub unieważnienia, należy podać typ zastępczy. Jesli w danym tygodniu nie ma juz zuzla w ofercie (co moze sie zdarzyc w przypadku polskich lig, ktore grane sa w niedziele) typ przechodzi na nastepny tydzien.
Otóż przyznam Ci się szczerze, jak wystawiałem typ nie wiedziałem że mecz jest przełożony. Zresztą nigdzie nie jest podane że mam śledzić stronki www o angielskiej lidze. Nawet jakbym wiedział to podałbym typ zastępczy, jednak wszystkie mecz z Anglii były tego dnia przełożone. Gdybym wiedział o przełożeniu mecz w sobotę, to z pewnością dałbym jakiś typ w sobotę. Skąd mogłem wiedzieć w sobotę, że mecze z niedzieli będą przełożone??
P.S. A zresztą nie mam co się tłumaczyć. Myślę, że punkt 8 regulaminu wszystko wyjaśnia.
P.S. Proszę o rozpatrzenie tej sprawy. Nie widzę żadnych przeciwskazań do przełożenia jednego typu na następny tydzień.
P.S. Rozmawiałem juz o tej sprawie z tOOmeqiem i on się ze mną zgadza (pomimo tego że zajmuje 2 lokatę w klasyfikacji)