Witam
No i dzis mamy wtorek podam oczywiscie prawtopodobne sklady(na 80% jezeli ktos mial jekis inne info moze mnie poprawidz
Indianerna Kumla - Kaparna GeteborgKulma:Protasiewicz ,Gustafsson ,Lindgren ,Svab ,Laukanen ,Kowalik ,Dados
Kaparna:P.Karlsson ,K.Jonsson ,Sullivan ,Kylmakorpi ,Magnus Karlsson ,Bobrucki/Gapinski ,Walasek
W tym meczu przewiduje wyrownana walke z lekkim wzkazaniem na kaparne wynik powinien sie utrzymywac blisko remisu.
Vastervik-Masarna AvestaVastervik: T.Gollob ,Rudd ,B.Pedersne ,R.Johansson ,Wiltshire ,Olsson ,Hultgren
Masarna: Rickardsson ,Havelock ,Lindback ,Zetterstrom ,L.Adams ,Dybeck ,Aspgren
W ten mecz tez sie wydaje byc na styku.
Smederna Eskilstuna - Valsarna HagforsSmederna: B.Hamill ,Sawina ,Nichols ,Stonehewer , N.Pedersen ,Jesper B Jensen(niewiem czy pojedzie) ,J.Jenssen ,D.Hove ,J.Broclin
Valsarna: Danno ,Norris ,Janniro ,Ermolenko ,Brhel ,Kuramnski ,Scrren
W tym meczu wydaje sie byc najprawdopodobnie zwyciezca Smederna Jezeli jedzie Jesper .B.J
Vargarna Norrkoping - Rospiggarna HallstavikVargarna: Swist ,Gjedde ,Lyons ,S.Johnston ,Crump ,Nermark ,O.Allen ,V.Bergstrom
Rospigarna: A.Jonsson ,Eriksson ,Richardsson ,Fisher ,Hancock ,E.Andersson ,J.Davidsson ,Ej Klar
Ten mecz tez bedzie wachal sie roznica 6pkt w jedna jak i w druga strone.
VMS Elit Vetlanda - Luxo Stars MalillaVSM: Cegielski ,Paluch ,L.Dryml ,W.Jagus ,Holta ,Ivarsson ,B.Gustavsson ,J.Zetterberg
Luxo: M.Max ,D.Barker ,S.Andersson ,Ulamek ,P.Ljung ,T.Johansson ,H. N Andersen
Ten mecz nie bedzie latwy dla beniaminka jak i dla druzyny przyjednej.
Moim zdaniem pierwsza kolejka ma troche nie wiadomych i mozna powiedziec jest wyrownana wiekszosci meczy , na dokladniejsza analize ktora posiadam nie mialem czasu aby podac , w kazdym razie podalem sklady prawdopodobne ,jezeli ktos bedzie mial jakies inne info to mozna mnie oczywiscie poprawic

podajac sklady mam namysli ze sporo ludzi sie zna kto jak mniej wiecej jezdzi co oznacza ze bedzie mogl w wiekszosci sam wskazac teorytycznego zwyciezce!
Teraz tylko pozostalo czekac co da CB(moze cos sie znajdzie okazyjnego

)
Powodzenia