Strona 5 z 19 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 >
Opcje tematu
#1902172 - 03/01/2008 12:30 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: wichrowe wzgórza]
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
..jesli chodzi o to ze zrezygnowalem z zony to he smiac mi sie chce jak to sobie przypominam.Powiem ci tak zylem z kobieta jakis czas dosyc dlugo jednak ja jestem tego typu czlowiekiem ktory woli sie nie zenic przeciez jak sie kochamy to po co to .Ona miala inne zdanie na ten temat,powoli dochodzilo do sprzeczek,pozniej moje klopoty z hazardem i piciem i tak dalej.W koncu powiedzialem zabieraj sie i pakuj walizki.Teraz wiem ze to byla madra decyzja a jak sie chce to sa znajome prawda.

ok troszke zboczylem z tematu wiec tak pisze to wszystko zamglonymi oczami bo sie przebudzilem w drodze do wc jednak wiem ze jutro bede mial no time i robie to przy tej okazji.Chcialem podsumowac wczorajsze tpy
liverpool -won
perr-won
kiefer-zwrot stawki
lee-loss
Mam juz gotowy plan na dzisiaj czekam na kursy wiec podam typy tak do 13 ok ide dalej spac

he nie wiem czemu ustawilem strone startowa mecz.pl?Odpowiedz nawet idac do kibla o 4 rano mozna cos napisac.Coz czas to pieniadz.

Do góry
Bonus: Unibet
#1902175 - 03/01/2008 12:47 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
Originally Posted By: RAFTER

liverpool -won

To musisz zweryfikować źródło wyniku... bo jak myślisz o meczu Liverpool- Wigan to był remis 1-1.

pozdr

Do góry
#1902208 - 03/01/2008 15:09 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Vader]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
sorry za wpis, ale Rafter postawil ilosc goli 2-3, wiec znowu wygral!!

Do góry
#1902231 - 03/01/2008 16:18 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
progresja na jutro

liverpool-wigan(ilosc goli 2-3 gole) kurs 2.0 stawka 10euro ladbrokes

Brawo Rafter

szkoda że nie wierzyłem w ten typ i zagrałem skromnie..

Do góry
#1902239 - 03/01/2008 16:34 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Kolejna inwestycja ktora zrobilem:

akumulator
wszystko Unibet
berdych-bopanna 1 1.35
dawidenko-santoro 1 1.14
fish-luczak 1 1.40
stawka 10euro (aku 2.15)

oraz singiel
safina -peer 2 2.04 stawka 5 euro

berdych-bopanna 6:4 6:0
dawidenko-santoro 6:3 6:3
fish-luczak 7:6 7:6
stawka 10euro (aku 2.15)

oraz singiel
safina -peer 2 2.04 6:4 1:6 6:7

DOŚWIADCZENIE = KASA

Brawo Rafter

Do góry
#1902666 - 03/01/2008 20:58 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: majestic]
RAFTER Offline
old hand

dzisiaj puscilem czekalem na kurs i Unibet ma dosyc ciekawy kurs na ten mecz

Ljubicic-kolschreiber 1 1.55 stawka 50zl (Unibet)

murray -johansson 2 4.3 stawka 4 euro (eurobet)

murray-johansson (over 21.5 gema) 1.85 stawka 15ln (Unibet)

to wszystko single ale zdecydowalem tez sie na taki dubel

wawrinka-calleri 1 1.68
davydenko-tursunow 1 1.27
(aku 2.13) stawka 15pln (Unibet)

Troche tego dzisiaj jest mialem juz wczoraj wszystko gotowe oprocz tego akumulatora i gemow na mecz johanssona.Co do wczoraj masz racje majestic czulem ze rowniez powinienem dopierniczyc nieco rozsadnie wiecej ale dmucham na zimne bo nie raz sie sparzylem.

ok panowie startujemy z tym koksem 3..2..1..(boze ty sprawisz ze bedzie to piekny dzien dziekuje)-i poszlo w eter.
do uslyszenia.

Do góry
#1902942 - 03/01/2008 22:17 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
rafter ty grasz za 10e? ty se chyba jaja robisz...

Do góry
#1902946 - 03/01/2008 22:19 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: jahu]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
jahu daj spokoj juz chlopakowi bo starasz sie Go ublizac na kazdym kroku.
Niech gra jak chce, jego plan jego zycie.

Do góry
#1903342 - 04/01/2008 00:00 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: HAGIi]
Jaruzelski Offline
veteran

Meldunek: 19/10/2007
Ja nie wiem w ogóle po co tyle osób pisze w jego temacie nie macie PW ?? sorry za rozmycie

powodzenia w dalszej grze Rafter i szacunek że wróciłeś tutaj na starym nicku !!

Do góry
#1903494 - 04/01/2008 00:32 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Jaruzelski]
RAFTER Offline
old hand

..jahu jako ze jestem jeszcze w domu bo ogladnalem sobie lubicica w eurosport odpowiem ci tak.W tym tygodniu planuje zysk minimum plus 50/100euro.Jest to tydzien po 2 tygodniowej przerwie w grze a i sezon tenisowy dopiero pokazuje kto jest w jakiej dyspozycji wiec sie nie spiesze interesuja mnie tylko moje zalozenia finansowe.Jednak nie przejmuj sie tym tak bardzo jesli bede np planowal za 2 tygodnie powiedzmy 300euro zysku w tydzien wtedy zobaczysz wieksze stawki.Jahu he czasy w ktorych tracilem kupe szmalu to historia ,jednak nauka z tej historii jest bezcenna i ludzi jakich poznalem dzieki temu rowniez.
Powodzenia i do uslyszenia jutro.

Do góry
#1903564 - 04/01/2008 01:04 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
majestic Offline
Carpal Tunnel

dzisiaj puscilem czekalem na kurs i Unibet ma dosyc ciekawy kurs na ten mecz

Ljubicic-kolschreiber 1 1.55 stawka 50zl 6:3 6:7 6:3

typ dnia jak masełko

dziękujemy ci Rafter

nawet nie będę pisać za ile graliśmy , bo nie będę rozniecał atmosfery zazdrości
wynajmować drugą piwnicę na kasę ???

Do góry
#1903574 - 04/01/2008 01:07 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: majestic]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
majestic, tęsknię za Twoim typami z tenisa. najważniejsze, to dobry typ.

Do góry
#1904698 - 04/01/2008 04:17 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
majestic Offline
Carpal Tunnel

zdecydowalem tez sie na taki dubel

wawrinka-calleri 1 1.68 6:3 6:0
davydenko-tursunow 1 1.27 7:5 6:3
(aku 2.13) stawka 15pln (Unibet)

dubelka przysoliłem nieco grubiej

i jestem bardzo kontent

chyba powoli zatykasz gęby prześmiewcom
w takim tempie będziesz za niedługo w ELITE PRIVATE PICKS

ile worków po ziemniakach kupić na pieniądze ???...

Do góry
#1905500 - 04/01/2008 07:02 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: majestic]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Przestań kpić majesta \:\)
RAF robi wielki kambek ;\)

Do góry
#1905718 - 04/01/2008 10:44 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: [T]-error]
RAFTER Offline
old hand

...Majestic hehe mnie ten twoj styl pisania strasznie bawi ,mozesz kupic tych workow po ziemniakach narazie z jeden powinno wystarczyc.
Ok a tak powaznie wczorajszy dzien nie byl wcale az taki kolorowy johansson jednak narazie nie ma weny i pojechal zbyt gladko.Ogolnie mowiac dzien na delikatny plus.Dzisiaj narazie puscilem tylko ten typ:

Dawidienko-murray 1 2.22 stawka 100pln (Unibet)Musze w tym przypadku czekac na wynik by dalej cos obstawic.
Poluje na murraya konsekwentnie wg mojej filozofii nie wygra on tego turnieju wiec technika gry od tego momentu jest jest oczywista do uslyszenia po meczu.

Do góry
#1905772 - 04/01/2008 12:38 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
wtapiacz Offline
old hand

Meldunek: 22/08/2006
Przeczytałem ten wątek od początku, ba nawet wątki dawniejsze. I nie rozumiem O CO WAM CHODZI !!! To jakaś loża szyderców i prześmiewców \:\(
RAFTER wykłada podstawowe zasady bukmacherki :
1) Po pijaku nie obstawiamy;
2) Gramy za tyle ile zagrac w danym momencie możemy, bez kombinacji;
3) Nie dopuszczamy NIGDY do sytuacji, w której gramy kapitałem przekraczającym nasze możliwości, w wyniku zagrania którego zamiast siedzieć z dzieciakami w kinie oglądając "Gdzie jest Nemo", śledzimy SMS-y od ludzi z wynikami.
Tak było u mnie - wszystkie te zasady złamałem.
Ja swoje życie przegrałem, ale widząc wczoraj (przdwczoraj ???) mojego brata, bluźniącego i rzygającego na Real i nagle euforia \:\) \:\) \:\) Z E N A D A !!!
RAFTER - 3mam kciuki, ale przyznaj, że z bukmacherki nie da się wyżyć. Młodzi ludzie Cię czytają !!!

Do góry
#1905977 - 04/01/2008 17:30 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: wtapiacz]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: wtapiacz

RAFTER - 3mam kciuki, ale przyznaj, że z bukmacherki nie da się wyżyć. Młodzi ludzie Cię czytają !!!

Rafter może damy tym młodym ludziom a właściwie jeszcze dzieciakom , kilka prawd życiowych o zarabianiu pieniędzy

jeżeli masz trochę szczęścia i nieograniczony czas i jakiś solidny budżet na początek( oczywiście nie może to być kredyt lub pożyczka od mafii \:D ) to oczywiście z obstawiania da się życ i to całkiem nieźle , sam znam kilka osób w Bytomiu które od 10 lat żyją tylko z tego ( niestety wybrałem inne źródło dochodu , ale o tym poniżej ) , ale zarabianie to polega tylko na szukaniu różnic kursowych u naziemnych krajowych bukmacherów , kilka lat temu mylili się bardziej teraz mniej ( ale różnie z tym bywa )

ale jest też druga opcja masz kase z legalnego bądź nieleglanego żródła ( czytaj pracę ) i jesteś w danej chwili spokojny o swój byt na kilkanaście następnych lat
wtedy możesz dodatkowe profity w mądry i przemyślany sposób ( włąsnie w taki jak prezentuje w tym temacie RAFTER ) osiągać dodatkowe zyski z obstawiania zakładów
jest wtedy ten dreszczyk ryzyka którego brakuje nam w nudnej i monotonnej pracy , jest adrenalinka której wcześniej posmakowaliśmy grając kilka lat wcześniej i wtapiając cały kapitał ( co spowodawało że musieliśmy na jakiś czas dać sobie spokój z bukmacherką i poszukać innych źróeł dochodu )
ale musi to być gra przemyślana za naprzykład 10 % kapitału jaki w danej chwili posiadamy ( mamy załózmy 100 tysięcy , 10 tysięcy przeznaczamy na grę , i gramy pojedyncze typy po 100 lub 200 zł - czyli za 1 % kapitału przeznaczonego na gre )
oczywiście musimy się liczyc z ryzykiem wtopy tych 10 tysięcy , ale oddając 10 tysięcy do banku na jakiś fundusz też możemy te pieniądze stracić, lub inwestując na giełdzie też możemy popłynąć )
rozpisałem się za bardzo co przy moim chronicznym braku czasu jest okradaniem samego siebie

ale nauczcie się młodzi - jeżeli chcecie pożyczyć od babci lub wujka z mafii pieniądze i bawić się w obstawianie na MU , AJAX , INTER , CHELSEA i tym podobne to lepiej od razu palnijcie sobie w łeb
jeżeli będziecie to robić z głową to powodzenie gwarantowane
ale o tym RAFTER jeszcze nie raz napisze w tym temacie
podziwiam go od dawna , i nie jest to jakaś ironia , bo czerpię z jego tematów wiedzę i inspirację od 5 z góra lat

i naprawde RAFTER lubię CIĘ !!!!

Do góry
#1905997 - 04/01/2008 17:34 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: wtapiacz]
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
Rafter a czy nie będzie nietaktem jak zapytam czemu raz grasz za 10e a raz za 100zl od czego to zależy? Progresja? ale jaka możesz coś więcej napisać.?

Do góry
#1906363 - 04/01/2008 20:16 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: jahu]
RAFTER Offline
old hand

jahu to raczej kalkulacja niz prograsja.Kursy w tym momencie na przegrana murraya beda wysokie bo juz czolowka stanela do walki .Ja zakladajac i majac duza pewnosc ze murray tago turnieju nie wygra gram troszke wieksza stawka.Wychodzac z tego zalozenia mam tylko dwa typy jesli wygra dzisiaj i jutro final.Dawniej pewno podzielil bym caly kapital na dwie czesci i rozegral to tak jak na filmach sie oglada-ale zycie to nie film wiec gram to tak jak widac.Ten tydzien jest dlamnie taka rozgrzewka po przerwie trwajacej dwa tygodnie.Zwsze po takiej przerwie wchodze w biznes powoli.Takie cos jest dobre bo ukierunkowuje moje mysli powoli na cel a nie odrazu krakow zbudowano.

Do góry
#1906460 - 04/01/2008 20:44 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

wtapiacz hmm jesli chodzi o to czy z bukmacherki utrzymac sie da czy nie to wg mnie da sie to zrobic .Jednak ja nie jestem tego przykladem w sensie dlugoterminowym.Mam na mysli to ze podliczajac moja cala historie gry od czasu gdy postawilem przyslowiowa zlotowke to jestem na powaznym minusie i to bardzo powaznym.Jednak rozliczajac ostatnie 2 lata jestem caly czas na plusie a od 7 miesiecy realizuje zalozone zyski z miesiaca na miesiac .Mam dwa salda powieszone na scianie pierwsze to calkowity minus jaki mam do tej pory w zaokragleniu do przodu i drugie dwu letnie .Kazdego tygodnia te salda sie zmieniaja historyczne sie zmniejsza terazniejsze powieksza na plus .Przyklejam co tydzien nowe liczby to mi daje taka motywacje ze czasami patrze na to godzinami i wiem ze za jakis czas bede mial tylko jedno z wielkim plusem.
Tak swoja droga czasami sobie mysle po co ja wogole sie w to bawie w ta cala bukmacherke.Nie lepiej dac sobie na luz i zyc z wlasnym rytmem -zawsze karce sie za takie mysli bo to trujace mysli przegranych badz tych co peniaja sie przyszlosci w tym interesie.Ja jak sie za cos biore to zawsze na 100% po za tym to sprawia ze zycie jest ciekawsze bo w zyciu cps trzeba robic.Jeden robi to i jest szczesliwy drugi tamto.Ja robie kilka zeczy ktore wlasnie powoduja stan zadowolenia jest to miedzy innymi stawianie.Wczesniej przegrywajac np w jednej grze powiedzmy 3000pln lub wiecej to byla jazda z kierunkiem death.Tamte czasy doprowadzily mnie do wielu nieciekawych zeczy ale dzieki temu mam doswiadczenie i kilku znajomych ktorzy tak jak ja przeszli metamorfoze.Swiat nalezy do wytrwalych tak mi sie wydaje.
Zreszta szykuje niespodzianke tu dla was chodzi mi o tych ktorzy lubia grac w tenisa.Gdzies tam w dziale tenisa byla o tym wzmianka by zorganizowac turniej tenisowy.Ja go zorganizuje juz poczynilem pewne rozmowy z tym ze turniej bedzie na moich warunkach.Znaczy to ze bede calkowitym sponsorem tego wszystkiego a najlepszy bedzie mial prawo zagrac ze mna w finale .Ale to narazie taki szkic ale jak najbardziej wykonalny ,bo mam znajomych i sam moge wylozyc na to troche grosza.
Ok pozdrawiam teraz wlasnie by umysl odswierzyc nalezy isc pobiegac,pozniej obejze ten mecz murraya i po meczu pogadamy .
tymczasem.

Do góry
Strona 5 z 19 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 >

Moderator:  rafal08