RAFTER - 3mam kciuki, ale przyznaj, że z bukmacherki nie da się wyżyć. Młodzi ludzie Cię czytają !!!
Rafter może damy tym młodym ludziom a właściwie jeszcze dzieciakom , kilka prawd życiowych o zarabianiu pieniędzy
jeżeli masz trochę szczęścia i nieograniczony czas i jakiś solidny budżet na początek( oczywiście nie może to być kredyt lub pożyczka od mafii

) to oczywiście z obstawiania da się życ i to całkiem nieźle , sam znam kilka osób w Bytomiu które od 10 lat żyją tylko z tego ( niestety wybrałem inne źródło dochodu , ale o tym poniżej ) , ale zarabianie to polega tylko na szukaniu różnic kursowych u naziemnych krajowych bukmacherów , kilka lat temu mylili się bardziej teraz mniej ( ale różnie z tym bywa )
ale jest też druga opcja masz kase z legalnego bądź nieleglanego żródła ( czytaj pracę ) i jesteś w danej chwili spokojny o swój byt na kilkanaście następnych lat
wtedy możesz dodatkowe profity w mądry i przemyślany sposób ( włąsnie w taki jak prezentuje w tym temacie RAFTER ) osiągać dodatkowe zyski z obstawiania zakładów
jest wtedy ten dreszczyk ryzyka którego brakuje nam w nudnej i monotonnej pracy , jest adrenalinka której wcześniej posmakowaliśmy grając kilka lat wcześniej i wtapiając cały kapitał ( co spowodawało że musieliśmy na jakiś czas dać sobie spokój z bukmacherką i poszukać innych źróeł dochodu )
ale musi to być gra przemyślana za naprzykład 10 % kapitału jaki w danej chwili posiadamy ( mamy załózmy 100 tysięcy , 10 tysięcy przeznaczamy na grę , i gramy pojedyncze typy po 100 lub 200 zł - czyli za 1 % kapitału przeznaczonego na gre )
oczywiście musimy się liczyc z ryzykiem wtopy tych 10 tysięcy , ale oddając 10 tysięcy do banku na jakiś fundusz też możemy te pieniądze stracić, lub inwestując na giełdzie też możemy popłynąć )
rozpisałem się za bardzo co przy moim chronicznym braku czasu jest okradaniem samego siebie
ale nauczcie się młodzi - jeżeli chcecie pożyczyć od babci lub wujka z mafii pieniądze i bawić się w obstawianie na MU , AJAX , INTER , CHELSEA i tym podobne to lepiej od razu palnijcie sobie w łeb
jeżeli będziecie to robić z głową to powodzenie gwarantowane
ale o tym RAFTER jeszcze nie raz napisze w tym temacie
podziwiam go od dawna , i nie jest to jakaś ironia , bo czerpię z jego tematów wiedzę i inspirację od 5 z góra lat

i naprawde RAFTER lubię CIĘ !!!!