#1909412 - 05/01/2008 10:32
Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK )
[Re: RAFTER]
|
old hand
Meldunek: 24/03/2001
|
..konto w bet 365 mam bo jak moglbym tam obstawiac nie majac go?Nie mam w Pinnacle jesli o to ci chodzilo pietroc1908
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1909423 - 05/01/2008 10:44
|
old hand
|
eska jesli chodzi o naziemne buki a wszczegolnosci sts to wiem troszke na ten temat wiecej,bo pracowalem pare miesiecy w takowym punkcie.Chcialem przesiaknac bukmacherka dlatego podjalem ta prace zawsze trzeba isc tam gdzie sa pieniadze to dobra rada.Menadzer znajac mnie zgodzil sie na miesiac porobilem tam 2 miesiace zreszta wiecej nawet nie chcialem .Masz racje pelno tam dziadkow i znawcow jednak sa i prawdziwi starej daty ludzie ktorzy nie wierza w internet a znaja sie troszke na tym biznesie.Ja poznalem tam czlowieka ktory jak wspominalem odmienil wszystko w mojej grze.Co do wyplat i limitow kazdy zaklad powyzej 500pln jest za porozumieniem wlasnie z centrala co jest wielkim nieporozumieniem,jesli zas chodzi o wyplaty to owszem czaka sie na kase do tej pory az dany punkt ja posiada.To dziwny bukmacher ten sts ale popularnosc jego jest dosyc duza w polsce.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1909795 - 05/01/2008 19:57
|
addict
Meldunek: 12/04/2006
|
RAFTER : dzieki za komplement  sukcesow nie musisz mi wrozyc od paru lat je mam i osiagam zysk, czesc jest nawet udokomentowana na zagr. stronkach na jednej grajac singlami przez pare miechow okolo 150 J zysku.. i pare nagrod jednak na tym sie nie skupiam bo na takich stronach sa wytyczne, a czasami dobry typ czy info pojawia sie 30 minut przed meczem a wtedy juz tego podac niemozna wiec to troche bez sensu nie odzwierciedla calej gry, nie mozna rowniez kontrowac itp.. w ostatnich 4 miesiacach utrzymuje yield na poziomie powyzej 45 po zagraniu kilkudziesieciu typach, co uwazam za wynik naprawde swietny, chociaz napewno jest i wielu lepszych w tej dziedzinie odemnie i dobrze  mi to jednak daje i tak spora satysfakcje.Fajnie ze podobal ci sie moj opis meczu z tenisa bo w tym sie akurat specjalizuje i osiagam najwieksze zyski i naprawde niemow czegos o osobie ktorej niezasz bo mozesz sie zdziwic  i na moim przykladzie bys sie zdziwil ale niechce mi sie wiecej pisac bo po co? Jak mowilem niemam nic do ciebie, zycze zeby ci sie to nawet udalo mimo ze srednio podobaja mi sie twoje psychologie, no ale ok nic mi do tego. Zycie zweryfikuje jak bedziesz gral i jak dobry jestes, natomiast to ze niektorzy uwazaja cie na starcie za niewiadomo kogo jest troche nie halo. Ja rowniez za pare miesiecy moze powiem Rafter jestes dobry w tym co robisz, ale najpierw to udowodnij. Pozdrawiam rapper
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1909961 - 05/01/2008 20:53
[Re: rapper20]
|
old hand
|
Witam.Rapper ja nic tutaj nie udowadniam nie musze nikomu niczego udowadniac.Jedyne co moglbym udowodnic to to ze pojedziesz w przyszlosci,sa ku tem wszelkie przeslanki.Natomiast ja nie udowadniam ze jestem najlepszy czy cos w tym stylu,poprostu zapisuje swoja gre na forum by ktos czegos sie moze nauczyl a piekne opisy mozna robic w szkole moze wtedy zdasz egzamin.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912041 - 06/01/2008 03:06
|
addict
|
Rafter powiem tak jezeli z twoim przewidywaniem co do mojej osoby jest tak jak bedzie czy nawet jest z twoimi typami to lepiej zamknac temat  Dzisiaj przegrales 2 kupony i ciekawe co powie na to majestic? Twoje genialne stawkowanie ktory stosujesz wyglada tak ze Majestic bardzo sie cieszyl gdy trafiles kupon za 10 zl, czy 15 zl bo on jak to sam mowil gral go o wiele wieksza suma pieniedzy.. Tak jak twoi wielbicielie. Czyli rozumiem jezeli Majestic jest dobrym typerem to skoro ty podwyzszyles stake z 10 zl do 90 euro a wiec okolo 342 zl to on rowniez stawke wzial razy te 30 czy nawet 10 ?  no a jak wtedy gral za tak duzo a tu taka wtopa? to chyba bedzie musial sprzedac te wszystkie worki ktory juz nakupil na te dolary  Rozumiem ze jutro zagrasz za 200 czyu 300 euro bo bedziesz chcial odrobic straty i na tym twoj genialny system polega ? ok juz sie nie odzywam a jedynie obserwuje.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912076 - 06/01/2008 03:17
|
old hand
|
rapper zakonczylem juz dyskusje z taba. tym typem koncze rowniez ten tydzien jutro zrobie podsumowanie calego tygodnia gry:
boston-detroit(-2.5) typ 2 kurs 2.0 stawka 135 euro ladbrokes
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912202 - 06/01/2008 03:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
tak jest wraca stary dobry Rafter  panowie uwaga Rafter zaczal od tak malych stawek zeby potem moc podwajac, potrajac i tak w nieskonczonosc i zrobic ten swoj zysk.. Wiec zebyscie sie niezdziwili grajac jego typy a niemajac 100 000 zl na koncie. Bo jak ten typ niewejdzie to domyslcie sie jaka bedzie kolejna stawka Gdzie nie spojrzę, do wszystkiego i wszystkich się czepiasz. Daj człowiekowi spokój. Co Ciebie obchodzi za ile gra ? To jego sprawa. Załóż swój temat i tam przedstawiaj swoje mądrości  Bez odbioru...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912218 - 06/01/2008 03:49
[Re: Szewa]
|
addict
|
Szewa: Rafter zalozyl temat tu jak i sports insider.. Robi wokol siebie szum wiec niech liczy sie ze komentarze moga byc pozytywne jak i negatywne, ale napewno beda. Po to jest forum zeby wyrazac swoje zdanie, a nie kazdemu dupe lizac.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912236 - 06/01/2008 03:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2006
|
wydaje mi sie ze swoje zdanie wyraziłes juz aż za dobitnie , całe forum je zna , wieć daj człowiekowi spokój bo ta twoja krytyka robi sie juz irytująco nudna.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912240 - 06/01/2008 03:53
|
member
Meldunek: 10/11/2005
|
ciagniesz sie jak taki smród, menda, wawrinka przegral i za 3sekundy pojawil sie twoj post, miales juz go wczesniej napisanego i w momencie przegranej wyslaes wiadomosc, troche zenada, nie zabardzo cie to podnieca ?
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912254 - 06/01/2008 03:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/08/2004
|
raper - naprawdę nie trzeba za długo siedziec na tym forum aby miec już dosyc Twojego zrzędzenia :/ Czy Ty naprawdę nie znasz umiaru? Co kogo obchodzi kto, jak, za ile i za kogo pieniadze gra... Moim zdaniem to RAFTER moze sobie pisac, ze gra nawet za milion a ja i tak jak chce zagram za swoja stawke lub wcale. Az podziwiam tych, co siedza na mecz.pl kazdego dnia i znosza Twoje dziecinady.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912260 - 06/01/2008 03:57
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Szewa: Rafter zalozyl temat tu jak i sports insider.. Robi wokol siebie szum wiec niech liczy sie ze komentarze moga byc pozytywne jak i negatywne, ale napewno beda. Po to jest forum zeby wyrazac swoje zdanie, a nie kazdemu dupe lizac. nie On robi szum wokół Siebie tylko Ci co o Nim i do Niego piszą to jedno a po drugie jeśli jesteś tak dobry to co Ci przeszkadza taki "cienias" ps. Mnie osobiście wali to jak Rafter to robi i co z tego ma ale debilizmem jest jechanie po człowieku w taki głupi sposób jak Ty to robisz. To Jego pieniądze i Jego sposób gry i nikomu Nikt nie każe iść Jego drogą.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912262 - 06/01/2008 03:57
[Re: JohnnyB]
|
addict
|
JohnnyB akurat w momencie przegrania Wawrinki wrocilem do domu i odpowiadalem na post Raftera skierowany do mnie  zreszta a co mi tam, grajcie waszego idola, natomiast widze ze dzisiejsza strata boli co niektorych, baj baj
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912266 - 06/01/2008 03:59
|
addict
|
AGASSI : ok w takim razie niech na forum nie bedzie krytyki wsumie masz dobry pomsyl, niech beda same pochlebstwa, bo widze krytyka was cholernie boli oraz wyrazanie opini jezeli nie jest pozytywna. Niechce mi sie juz tego czytac, narka.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912270 - 06/01/2008 04:00
|
old hand
|
na sport insider tematu nie zakladalem zrobil to majestic ,szumu nie robie tylko wy go robicie .Ale starczy tego rapper mylisz sie rapper co do tego ze jak ten typ nie wejdzie to podwoje stawke.Nie nie zrobie tego ale pogadamy po meczu bo narazie nie ma co gdybac.Jedno juz napisalem ze tym typem koncze ten tydzien czy wejdzie czy nie wejdzie.Jak nie wejdzie to zobaczysz co to znaczy cierpliwosc w tym biznesie oraz jak realizowac zalozone zyski mimo blednych decyzji .Mysle ze dla wszystkich bylo by lepiej jak by ten typ nie wszedl byscie sie moze czegos w koncu nauczyli.Jak wejdzie to macie pecha.Rapper20 powodzenia.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912346 - 06/01/2008 04:13
[Re: Piostar]
|
old hand
|
..piostar rapper20 to zawodnik stawiajacy dlugie kombinacje od 2 do 20 pln dziennie to max na co go stac.Jesli zas chodzi o tenis jest poprostu jak narazie na fali wznoszacej jednak zakladam sie z nim ze do miesiaca wykres poszybuje.oK starczy gadki z tym czlowiekiem ktory pozjadal wszystkie rozumy.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1912367 - 06/01/2008 04:16
|
addict
|
Dobrze Rafter i niech bedzie po twojemu, masz racje szefie  stawiam kombinacje stawkujac od 2 do 20 pln, biegam do sts, nieznam sie na niczym, robie same straty, tak jest  zegnam
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|