Witam ,
nie wytrzymałem i musze napisac o tym cholernym pedalstwie /.
Skusiła mnie oczywiście chora jak co roku oferta na hokej u20 grupy B .
No to z dużą niesmiałością wpłaciłem głupie 10 euro i po utrzaskaniu ( w 2 godziny ) 100 - zleciłem wypłatę na moneybookers .
Abstrahując od poziomu support`u - w zasadzie jego zupełnego braku - pedalstwo odpowiada po 3 dniach na jeden z 3 maili - dzisiaj otrzymałem ( 6-ego dnia po zleceniu wypłaty ) taki kuriozalny syf ( oczywiście dodzwonić się nie ma jak ) :
"Uprzejmie informujemy, że w związku z przejściową usterką techniczną, wypłaty na Money Bookers zostały nieco opóźnione. Nasz dział techniczny pracuje intensywnie nad usunięciem zaistniałego problemu.
Przepraszamy za wynikłe niedogodności i dziękujemy za cieprliwość.
Z poważaniem,
Support Team z
Bwin "
Może to dla kolegów jest normalne - ale ja , "rozpieszczony" normalnym traktowaniem przez normalne firmy ( BF + Bet365 ) omal nie spadłem z krzesła na takie dictum z ich strony .
Zero konkretów - sqrwysyńskie przeciąganie wypłat ( pytanie czy to wogóle zostanie wypłacone ) .
Serdecznie radzę olać to kalectwo austriackie - dla tych , którzy jeszcze nie mieli "przygód" z tą nędzą - pamiętajcie ,że zawsze jest pierwszy raz .
ps. Dziwi mnie ,że na tym forum tak pedalska firma nie stała się jeszcze firmą "non grata"