|  
| 
| 
| 
| #1814556 - 28/11/2007 08:45  Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: pettersen] |  
|   Tenis Trader

Meldunek:  09/02/2003
 | 
Dziennikarskie mendy żerujące na błędach rodaków : http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/koszmar-kuszczaka,1017951,6 Żeby było ciekawiej debil, który to napisał sam nie ustrzegł się błędu i zrobił literówkę : "Polak spodziewał się chyba dośrodkowania i zrobił mały krok w kierunku środka, tymczasem Abel z ostrego kąta uderzył i piłka wylądował  przy słupku!". Obejrzałem przed chwilą skróty i faktycznie Kuszczak popełnił błąd, ale w całej kolejce wpadło parę większych szmat.  Podobnym małym zawistnym człowieczkiem, który potrafił tylko każdego krytykować był Paweł Zarzeczny, ale jak widze w końcu Interia przestała mu płacić za te wypociny i już nie pisze. No i oczywiście do tego banda internetowych nieudaczników, którzy się zaczęli wyśmiewać z Kuszczaka w komentarzach.  Oczywiście błąd Kuszczaka to tylko przykład. Szkoda, że w Polsce jest tylu ludzi, którzy tylko czekają aż ktoś komu się lepiej wiedzie popełni błąd. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1814686 - 28/11/2007 15:25  Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: Piecia] |  
|   addict

Meldunek:  21/08/2007
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1815483 - 29/11/2007 02:36  Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: lupus] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/11/2005
 | 
w wiekszosci wagonow TLK  z 2 kl. sa zdeklasowane wagony z 1 kl. czyli jedziesz 2 klasa, a masz jakbys jechal w pierwszej, a obowiazek rezerwacji jest dlatego, ze jest na takie pociagi sporo chetnych |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1815550 - 29/11/2007 02:51  Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: Goget] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  07/01/2005
 | 
Dziennikarskie mendy żerujące na błędach rodaków : http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/koszmar-kuszczaka,1017951,6 Żeby było ciekawiej debil, który to napisał sam nie ustrzegł się błędu i zrobił literówkę : "Polak spodziewał się chyba dośrodkowania i zrobił mały krok w kierunku środka, tymczasem Abel z ostrego kąta uderzył i piłka wylądował  przy słupku!". Obejrzałem przed chwilą skróty i faktycznie Kuszczak popełnił błąd, ale w całej kolejce wpadło parę większych szmat.  Podobnym małym zawistnym człowieczkiem, który potrafił tylko każdego krytykować był Paweł Zarzeczny, ale jak widze w końcu Interia przestała mu płacić za te wypociny i już nie pisze. No i oczywiście do tego banda internetowych nieudaczników, którzy się zaczęli wyśmiewać z Kuszczaka w komentarzach.  Oczywiście błąd Kuszczaka to tylko przykład. Szkoda, że w Polsce jest tylu ludzi, którzy tylko czekają aż ktoś komu się lepiej wiedzie popełni błąd. Nic dodać, nic ująć. Witamy w Polsce    Albo raczej     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1816120 - 29/11/2007 04:18  Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: Goget] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/01/2006
 | 
Dziennikarskie mendy żerujące na błędach rodaków : http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/koszmar-kuszczaka,1017951,6 Żeby było ciekawiej debil, który to napisał sam nie ustrzegł się błędu i zrobił literówkę : "Polak spodziewał się chyba dośrodkowania i zrobił mały krok w kierunku środka, tymczasem Abel z ostrego kąta uderzył i piłka wylądował  przy słupku!". Obejrzałem przed chwilą skróty i faktycznie Kuszczak popełnił błąd, ale w całej kolejce wpadło parę większych szmat.  Podobnym małym zawistnym człowieczkiem, który potrafił tylko każdego krytykować był Paweł Zarzeczny, ale jak widze w końcu Interia przestała mu płacić za te wypociny i już nie pisze. No i oczywiście do tego banda internetowych nieudaczników, którzy się zaczęli wyśmiewać z Kuszczaka w komentarzach.  Oczywiście błąd Kuszczaka to tylko przykład. Szkoda, że w Polsce jest tylu ludzi, którzy tylko czekają aż ktoś komu się lepiej wiedzie popełni błąd. W pełni się zgadzam. Kuszczak powinien się lepiej zachować, ale na pewno nie był to wielki błąd. Po drugie - od kiedy puszcza się spalone do dalszej gry? Chyba trzeba idiocie uświadomić, że nie ma znaczenia czy zawodnik jest 2 cm czy 2 m za przedostatnim zawodnikiem - w obu przypadkach gra nie powinna być kontynuowana. A już na pewno nie rozpatrywałbym tego meczu jako zaprzepaszczona szansa - Manchester to zbyt uznana firma, żeby po jednym słabym meczu od razu odstawiać zawodnika, który w kilku wcześniejszych meczach grał niemalże bezbłędnie. Typowy zakompleksiony dziennikarzyna, do tego cholernie nierzetelny. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1816819 - 29/11/2007 05:51  Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: lupus] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/11/2005
 | 
TO widocznie ja zajmuje miejsca za 6 osob...   powaznie 12 zeta zaplaciles?  ja placilem kolo 2 jak ostatnio jechalem... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1817433 - 29/11/2007 15:36  Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: yaaho] |  
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 | 
TO widocznie ja zajmuje miejsca za 6 osob...   powaznie 12 zeta zaplaciles?  ja placilem kolo 2 jak ostatnio jechalem... Yeap tyle.... |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |