Kolejny systemik na zblizający się weekend Kursy z STS.g.15.30
397 Pogoń - Górnik 2 @ 7,1
667 Lokeren - Harelbeke 2 @ 4
618 Rostok - TSV Monachium 0 @ 3
2z3
1#
ako - 28,4 TT-150
2#
Ako - 12 TT-150
3#
ako - 21.3 TT-150
Nie chce przekombinować, ale mogą to być ciekawe mecze...
Jak dobrze pamiętam pisał Lok o meczu Pogoni.
Ja powiem co wiem Ja. Oficjalnie trenerem Górnika jest Fornalik, daltego że w myśl przepisów PZPN trener mający kontrakt w klubie w którym już nie pracuje nie może prowadzic innego klubu w danej rundzie(sezonie?). Tak więc Lorensa zrobili na Górniku "Doradcą" mającym uratować klub TELEFONICE!!! Tak, bowiem najprawdopodobniej w dniu dzisiejszym 11.V.2001 miało dojść do spzredaży akcji prezesa Płoskonia władzom Telefonici. Wracając jednak do meczu. Trio Polonia, Górnik i Pogoń mają szanse na Puchary. Polonia jest pewna zdobycia PP i wyraziła nawet zgodę na "odpuszczenie" Górnikowi w Lizde, ale...będą musieli za to zapłacić! Są po prostu pewni zdobycia PP i tyle. Pogoń , która nie ma szans na Mistzrostwo a goniąca ją Polonia ma praktycznie pewne występy w pucharach jest w najbardziej komfortowej sytuacji z nich wszystkich.Górnik musi pzrywieść z Pogoni Przynajmniej 1 punkt co jest warte ok. 20-30 tys. zaległości Prezesa Begdasa wobec Trenera Lorensa ( żyjących podobną z sobą bardzo dobrze,no może dobrze). Jednak z drugiej strony Lorens chyba nie zgodzi się na opcje "Jego należność Górnika punkty", ale może dogadają się bez potrzeby "brania" pienięzdy Trenera. Liczę naprawdę na conajmniej punkt Górnika, i tak też obstawiłem dając 2 i 02.
Harelbeke ( UQS juz mnie ubiegł) to mój typ do utzymania się w Lidze Belgijskiej, więc nie może tego meczu pzregrać. Ja również nie wiem cze w Belgi są "wujkowie i chrzestni" ale jak powalczą

to powinno sie udać.

Remis w Bundeslidze to typ ekspertów z SAT1 i na tym tylko się oparłem.
No coż rzycze dużo szczęścia, ale moze ono być tym razem bardzo duże.
Oto jeszcze typy, które postawiłem jako single:
397 Pogoń - Górnik 02 @ 2.35
623 Stuttgart - Schalke 02 @ 1.30
396 Odra W. - Widzew 10 @ 1.2
Ako - 3.66 TT-250