#1913134 - 06/01/2008 07:14
Re: AGASSI-RAFTER
[Re: rapper20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
No niestety Rapper ma mnóstwo racji. Jeszcze z 2 lata temu poświęcałem mnóstwo czasu na typowanie tenisa - ma dzień dzisiejszy powiem szczerze, to sport bardzo trudny do typowania w którym na wynik wpływa mnóstwo czynników. Jeśli ktoś pisze że h2h jest remisowe w związku z czym mecz jest otwarty, i kieruje sie intuicją...Tak może pisać 13-letni dzieciak, który ma za sobą 2 szcęśliwe wygrane w profie, i jeszce do niego nie dotarło że 3-ciej nie będzie, a nawet jak będzie to po 4-tej, 5-tej czy którejś tam prof w końcu odbierze co jego. sorki Rafter ale chyba znowu poszłeś nietędy co trzeba - NA BUKMACHERCE OWSZEM MOżNA ZARABIAć, ALE GROSZA NIE ZAROBISZ WYPISUJąC BZDURY NA FORUM. RAFTER PRZYJRZYJ SIE CO ROBIą CI KTóRZY STARTOWALI Z TOBą NA TYM FORUM - albo zrezygnowali z z tej zabawy, albo faktycznie czerpią prawdziwe zyski z bukmacherki, z tym że dawno odpuścili sobie pisanie na forum, i dyskutowanie z każdym kto ośmieli sie mieć inne zdanie.
Qrwa Rafter nie żal ci czasu na dyskutowanie o niczym? Prowadzisz jakiś smieszny temacik, w którym wygrałeś może kilkadziesiąt euro + straciłeś naprawde mnóstwo czasu. Pomyśl, czy naprawde szczytem twoich ambicji jest bycie wybrykiem natury tego forum?
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1913437 - 06/01/2008 09:51
[Re: Maciek]
|
stranger
Meldunek: 18/10/2007
|
...wlasnie dostrajam swoj umysl piatym piwem,nadal nic,mam nadzieje ,ze po osmym juz bede podrozowal...
ps.pomaganie innym to bardzo ladna postawa z twojej stronny,kiedy mi pomozesz?co moge sie od Ciebie interesujacego dowiedziec?chcialem podjac ciekawa dyskusje ale...widocznie czasu niemasz....
--- zapewniam Cie ,ze grunt na tym forum jest podatny ,poniewaz ludzie tu obecni sa wszechstronni,otwarci,inteligetni tylko czekaja na odpowiedniego nauczyciela....
ave
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1913824 - 06/01/2008 19:35
[Re: RAFTER]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
...ok men koniec dyskusji bo nietedy droga ,moja droga podruzuja tylko dostosowujace sie umysly.
Droga Rydzyka rowniez ,tu az prosi sie o taka analogie ,gdy mamy do czynienia z praniem mozgow, praniem w czystej postaci. Jestem pewien ,ze znajdziesz sporo wyznawcow ,zwanych w tym przypadku bukmoherami.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1913991 - 06/01/2008 20:26
[Re: Amkwish]
|
old hand
Meldunek: 21/02/2001
|
Jak dla mnie kolega Rafter sie skonczył a co gorsza chyba nawet cofnął w rozwoju bukmacherskim.
1.Bezsensowna progresja ktora musi sie skonczyć tak jak poprzednia. 2.Dużo gadania niestety pustego i nic nie wnoszącego. 3.Jak można po tylu latah gry i bolesnych doswiadczeń nadal ignorować matematyke a całość sprowadzać do psychologii to ja nie pojmuje - rzeczywiście mój umysł jest niedostosowany chyba. 4.Wiara w to ze własnym podejściem psychologicznym wpłynie się na ostateczny wynik jest....[Co ma wspólnego silna wiara Raftera z tym że na drugim kontynencie jest jakis mecz tenisa?]
Z mojej strony koniec zainteresowania tym typerem, nie ma kim poprostu - jeden z wielutysięcy jakie są w Polsce i nic sensownego nie wnoszą.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1916686 - 07/01/2008 05:02
[Re: RAFTER]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
W twoim przypadku bym to Rafter delikatnie zmodyfikował Ludzie pytaja go jak ty to robisz ze ciagle PRZEGRYWASZ.Odpowiadam tak samo jak on :Powiedzmy ze mi sie udaje: i niech tak pozostanie
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1916718 - 07/01/2008 05:13
[Re: gryzonko]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Bo takie dyskusje sa bez sensu. Jesli rafter chce pokazac ze cos potrafi na bukmacherce - ze wykreci jakis zysk ze swoich typow to zamiast gadac lepiej zalozyc temat i za pol roku pokazac zyski. To najlepiej zamknie usta krytykanta - jak to bylo w moim przypadku. Bo takie gadanie ze jestem fajny nic nie znaczy. Trzeba to pokazac swoimi typami i stawkowaniem tak zeby wygenerowac zysk.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1917138 - 07/01/2008 07:18
[Re: Eska]
|
old hand
Meldunek: 21/02/2001
|
Ależ Rafter to już pokazał. Najpierw przyjął mentorski ton i zaczął bluzgać "starszyżnie na forum" że matoły, że matematyka to bzdura że on wie i wszystkich nauczy jak zarabiać ale jeszcze nie teraz.Ludzie go namawiali pokaż , naucz itd. Były cudowne typy z samolotu - cynki po 1.3 które nie wchodziły, opowiadania o rozwalaniu kasyna i że trzeba mieć jaja aby zarabiać progresją , tłum nadal prosi i błaga : Rafter pokaż jak grasz podaj typy i stawki pokaż nam.Rafter na to ze pokaże ale jeszcze nie teraz , oki tłum poczekał,wreszcie kolega Rafter miał odsłonić swoje tajemne sposoby gry. Warunki były proste; budżet jak dobrze pamiętam 12 czy 15 tys zł, Rafter zaczyna podawać typy , stawkuje, ciągnie progresje i... po 2 tygodniach nauki zabrakło pieniażkow w budzecie.....- Rafter zniknął....
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1920994 - 08/01/2008 09:04
[Re: Eska]
|
Carpal Tunnel
|
No majac budzet 15 tys i zakonczyc bankrutem po 2 tyg to rzeczywiscie dosc spory potencjal w przegrywaniu kasy A co ma do tego wielkość budżetu ? Nie bądź złosliwy ,Rafter trzymał się aż 2 tygodnie ,a wielu odpala po jednym wieczorze 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1921700 - 08/01/2008 17:56
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
|
gdybyś amkwish mógł przetłumaczyć na polski to co napisałeś w temacie Raftera, nie wszystko mogę zrozumieć "Nazywany "Majestatycznym Wazeliniarzem" w rzeczywistosci byl nieszkodliwym wariatem"  "Co za wspaniala bajka ! Piostar....szacunek" 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1921828 - 08/01/2008 19:14
[Re: Amkwish]
|
enthusiast
Meldunek: 24/11/2004
|
Ile mozna prowadzic takie dyskusje zaczalbys chlopie wreszcie podawac jakies typy ...
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|