Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#1899234 - 02/01/2008 22:25 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: dAnTeCh]
Maxi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
Blackburn można by próbować nawet do przerwy po kursie nieco ponad 2.00. Spodziewam się, że rzucą się szybko do ataków tak jak choćby z Chelsea gdy to po 15 minutach mogło spokojnie być z 2-0. Nieskuteczność spowodowała poprażkę. Teraz rywal łatwiejszy do ogrania. Ostatnie dwa mecze domowe to 0 bramek a jak widać w tym czasie na wyjazdach strzelają (4 gola na ostatnie 2 mecze). Na razie u siebie zdobyli jeden punkt mniej od Sunderlandu i chyba najwyzszy czas podreperowac tą statystykę. Niby mało punktów zdobytych w ostatnim czasie przez Blackburn ale ich gra tak źle nie wygląda. Ogólnie Blackburn wydaje się dziś znacznie pewniejsze od Boltonu.

Do góry
Bonus: Unibet
#1899521 - 02/01/2008 23:52 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: Maxi]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Meldunek: 02/04/2004
21:00 Reebok Stadium, Bolton

Bolton Wanderers - Derby County

under 2,5 @ 1,98 Pinnacle 6/10

Od dawnien dawna oduczylem sie grania niskich kursow w Premiership. Wyjatkiem sa 3/4 druzyny z gornej polki. Bolton musi wygrywac z takimi druzynami jak dzisijszy przeciwnik. Znajduja sie tuz nad kreska oddzielajaca 'spadkowiczow'. Kolejnym powodem zagrania 'jedynki' jest fakt iz goscie bez zwyciestwa na wyjezdzie. Gospodarze 4 wygrane, 3 remisy i 3 porazki, maja dodatni bilans bramkowy.
U 'baranow' powazne oslabienia, szczegolnie w ataku. Po sprzedaży do Leicester City Steve’a Howarda i wobec kontuzji Roba Ernshawa, jedynymi nadającymi się do gry snajperami pozostają zdobywca bramki w pierwszym, remisowym spotkaniu na Pride Park, Kenny Miller i Jon Macken.
Osobiscie zdecydowalem sie postawic na under, aczkolwiek spodziewalem sie kursow powyzej 2,1. No ale nic, wynik typuje 2-0 dla 'Klusakow'. Trudno bedzie o niespodzianke w obliczu tak sporej obsencji u 'Baranow'.

Sklady [BBC Sport]:
Bolton : Jaaskelainen, Hunt, J O'Brien, Meite, A O'Brien, Gardner, Nolan, Campo, Guthrie, Davies, Anelka, Diouf, McCann, Samuel, Al Habsi, Giannakopoulos, Cid, Michalik, Wilhelmsson, Braaten, Alonso.

Derby : Price, Edworthy, McEveley, Leacock, Davis, Johnson, Barnes, Mears, Moore, Feilhaber, Holmes, Teale, Oakley, Lewis, Miller, Fagan, Macken, Earnshaw, Hinchliffe

Do góry
#1899851 - 03/01/2008 01:07 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: Ojro]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006

ja na dzis z Anglii wybieram dubelek Liverpool + over u Srok

wydaje mi sie to najrozsądniejsze wyjscie. over na St.James Park chodził mi po glowie już od wczoraj i widze że kursik nawet wzrósł więc 2,20 bardzo mnie zadowala.

krotko czemu tak: Liverpool wiadomo druzyna mocniejsza co najmniej o klase. wydaje mi się że wygrają choc nie przewiduje pogromu, a wczorajszy mecz MU pokazał że lepiej być ostrożniejszym. mnie zadowoli wygrana The Reds nawet jednym oczkiem i myśle że tu sensacji nie ujrzymy

co do overa... hm.. dla mnie Newcastle jest ''otwarta'' drużyną - potrafia stwarzać sobie sporo okazji do zdobycia bramek ale i niefrasobliwosc z tylu sprawia że fundują też prezenty rywalom. 3miesiace temu w Manchesterze było 3:1 - także dziś spodziewam się minimum 3 bramek. Newcastle od jakiegoś czasu gra znacznie lepiej dlatego mysle że ustrzelą dziś cos. City niby obniżyło loty ale po poczatku sezonu poprzeczka była ustawiona za wysoko dla nich. wydaje mi się że oba kluby dziś coś wcisną i zobaczymy kilka bramek. Sroki chyba bardziej do overowych zespołów należą niż goście - zwłaszcza u siebie stąd ten typ, ponieważ the Citizens często gęsto dostosowywują styl gry do przeciwnika. widzę over, kurs zadowalający więc biorę.

-----

pozostale dwa mecze najzwyczajniej odpuszczam. taki przywilej typera że nie ma przymusu grania a ja w żadnym z tych spotkań nie jestem przekonany do zwycięstwa faworytów.
oba te kluby [Bolton i Blackburn] u siebie potrafią być groźne często dla potencjalnie mocniejszych rywali ale z drużynami z niższej półki miewają problemy. nie zapoiminajmy że to jest Anglia i tu łatwych meczy praktycznie nie ma. i Koty i Barany już przed meczem skazywane są na pożarcie i myśle że z tej pozycji będzie im lepiej atakować i zawalczyć o niespodziankę.

Do góry
#1900573 - 03/01/2008 03:44 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: mura]
premium Offline
old hand

Meldunek: 14/08/2006
na betfair 2.38 na overek w meczu newcastle, żal nie spróbowac jak dla mnie to lekki value ale okaże się po meczu,

Do góry
#1900718 - 03/01/2008 04:25 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: premium]
VanTheMan Offline
veteran

Meldunek: 29/03/2005
Nie żebym chciał zapeszyć ale Blackburn po prostu jest za mocne u siebie... sprawiają problemy czołowym drużynom, solidni są bardzo. Trochę nisko się plasują bo to naprawdę poukładany zespół. Sunderland zdobywający punkty w 2 meczach pod rząd? Nieeeee... pomimo OGROMNEJ sympatii dla Roy'a Keane'a dzisiaj nie widzi mi się chociażby remis.

Stąd typ w expie Blackburn (-1) @ 2.00 4/10

Do góry
#1900821 - 03/01/2008 04:51 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: VanTheMan]
konradd Offline
old hand

Meldunek: 17/06/2004
Ja zagralem podobnie handi (-1) na 1 dla Blackburn a to dlatego ze to solidna i dobra druzyna dawno nie wygrali u siebie ostatnie mecze dobre ale ciut im brakowalo do wygranych, Sunderland nie sprosta im a wspomniany juz Santa Cruz + Bentley pozamiataja goscmi.

Do góry
#1900827 - 03/01/2008 04:53 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: konradd]
konradd Offline
old hand

VanTheMan gdzie grales ten handi na Blackburn ? Ja wczoraj w Expie mialem na ten zaklad 2.70

Do góry
#1901680 - 03/01/2008 07:08 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: konradd]
VanTheMan Offline
veteran

Meldunek: 29/03/2005
Raczej ten akurat to asian był... nie dopisałem, dlatego taki kurs dziwnie niski. Black skromnie bo 1-0 a grali przez jakiś czas w przewadze 1 zawodnika.

Darkooo \:\)

Liverpool na remis... buhehehe :] Bolton przyfarcił... myślałem, że Anelka coś zaaplikuje.

No i Newcastle potwierdza że mimo jako takich zawodników to nadal nie przekonują. City (niestety) potwierdza że ich forma w tym sezonie przypadkowa nie jest.

Do góry
#1901706 - 03/01/2008 07:20 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: VanTheMan]
darkoo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/04/2005
VTM

Black powoli stają się moimi ulubieńcami (jakos od kiedy gral tam Pedersen ich polubilem).

Zaluje strasznie ze nie dalem MC, kurs jaki rano na nich zobaczylem a konkretniej >3 postawił mnie rowno na nogi, potem zaczelem dochodzic dlaczego taki, znalazłem jakies info o kontuzjach i odpuscilem.

Co do Liverpoolu to juz po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu że granie na nich trzeba wyczuć, od kilku sezonow ta rotacja Beniteza robi swoje. Lpool ostatecznie jest w czołówce ale to co dzieli ich miedzy MU, CFC i AFC to przepaść, trzeba czekać na marną serię i grać przełamania, jedyny sposob moim zdaniem (swoja drogą po ostatnim sezonie dochodze do tego samego jesli chodzi o Milan no tutaj nie uzyje jednak slowa rotacja)

Pzdr \:\)

Do góry
#1901728 - 03/01/2008 07:29 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: darkoo]
arshawin Offline
stranger

Meldunek: 28/12/2007
Originally Posted By: darkoo

Co do Liverpoolu to juz po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu że granie na nich trzeba wyczuć, od kilku sezonow ta rotacja Beniteza robi swoje. Lpool ostatecznie jest w czołówce ale to co dzieli ich miedzy MU, CFC i AFC to przepaść

Dokładnie, więc na drugi raz nie piszcie, że Liverpool walczy o mistrza, tylko o 4 miejsce
To taka prośba ale adekwatna do umiejętności zespołu
Chyba że wywalą Beniteza i zatrudnią jakiegoś dobrego trenera jak na przykład Wenger

Do góry
#1901871 - 03/01/2008 08:37 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: VanTheMan]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Originally Posted By: VanTheMan
Raczej ten akurat to asian był... nie dopisałem, dlatego taki kurs dziwnie niski. Black skromnie bo 1-0 a grali przez jakiś czas w przewadze 1 zawodnika.

Darkooo \:\)

Liverpool na remis... buhehehe :] Bolton przyfarcił... myślałem, że Anelka coś zaaplikuje.

No i Newcastle potwierdza że mimo jako takich zawodników to nadal nie przekonują. City (niestety) potwierdza że ich forma w tym sezonie przypadkowa nie jest.

VTM, straciles bardzo duzo w moich oczach tym tekstem.

Widzales gdziekolwiek, zebym wysmiewal MU na tym forum po porazkach z West Hamem, Boltonem czy MC? Nie, bo chociaz nienawidze Twojej ulubionej druzyny z pasja tu na mecz.pl staram sie to zachowac dla siebie i byc jak najbardziej obiektywny pamietajac, ze to forum bukmacherskie, a rowniez dlatego by nie urazic innych wspoluzytkownikow ktorych laczy ze mna ta sama pasja typowania, nawet jesli sa kibicami znienawidzonych przeze mnie klubow.

Jesli chodzi o Liverpool to niestety musze przyznac racje mojemu przedmowcy. Zbyt wielu zawodnikow wciaz nie dorasta poziomem do Gerrarda czy Torresa zeby marzyc o mistrzostwie. Jakkolwiek fantatycznie wierze w LFC to takie mecze jak dzis otwieraja oczy najwiekszym optymistom. Not good enough \:\(

Do góry
#1902325 - 03/01/2008 18:04 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: konstruktor1]
konradd Offline
old hand

Nie raz sie z tym spotkalem ale nie umiem zrozumiec dlaczego ludzie pielegnuja nienawisc do innych, tu konkretnie chodzi mi o klubowa nienawisc. Ja choc jestem kibicem Chelsea nigdy nie powiedzialem ze nieanawidze innej druzyny a czesto zachwycam sie gra innych druzyn nawet jak rozwalaja Chelsea. Pamietam Mistrzostwa w Korei oczy przecieralem jak po 1 meczu po koncowym gwizdku Koreanczycy wstali i obu druzynom bili brawo, ktos potem zartobliwie napisal w gazecie ze Koreanczycy jeszcze nie wiedza ze w footballu sie tlucze przeciwnika. \:\) Zycze wszystkim zwasnionym aby zmienili punkt widzenia ! \:\)
Pozdrawiam !

Do góry
#1902364 - 03/01/2008 18:20 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: konradd]
konradd Offline
old hand

No i Schraner dostal kartke \:\) chyba zaczne baczniej sie przygladac takim typom. Dzieki konstruktor1.

Czytalem dzis ze Anelka interesuje sie Chelsea, wlodarze klubow rozmawiaja o transferze, sam Anelka nie ukrywa ze chetnie zagralby w klubie z aspiracjami pucharowymi. Rowniez mowi sie o przejsciu jego do MCity.

No i nie wiem czy wszyscy wiedza ale QPR zostal wykupiony przez goscia wielokrotnie bogatszego od slynnego bossa Chelsea Abramovica takze zwroccie uwage na ruchy transferowe do QPR i ich wyniki nastepne.
W sobote w FA Cup Chelsea gra wlasnie z QPR jak to w Metro napisali Cheslea nie jest juz najbogatszym klubem w Anglii \:\) jest nim QPR.
QPR zakupilo juz 3 zawodnikow:

Plymouth pomocnik Akos Buzsaky's
West Ham skrzydlowy Hogan Ephraim, lat 19
Arsenal obronca Matthew Connolly, lat 20

QPR zakontraktowal wczesniej Watford's Gavin Mahon and Manchester United mlodego Kieran Lee.

Sorry ze w temacie Premiership o QPR ale mysle ze kazdemu sie przyda w typowaniu a w sobote zobaczymy ich w meczu z Chelsea co prawda to puchar a nie liga ale mysle ze nikt sie nie obrazi.

Bedzie ciekawie, poczekam z typamowaniem do zobaczenia skladow druzyn.
\:\)

Do góry
#1902409 - 03/01/2008 18:50 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: arshawin]
premium Offline
old hand

Meldunek: 14/08/2006
Originally Posted By: arshawin

Co do Liverpoolu to juz po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu że granie na nich trzeba wyczuć, od kilku sezonow ta rotacja Beniteza robi swoje. Lpool ostatecznie jest w czołówce ale to co dzieli ich miedzy MU, CFC i AFC to przepaść

Dokładnie, więc na drugi raz nie piszcie, że Liverpool walczy o mistrza, tylko o 4 miejsce
Chyba że wywalą Beniteza i zatrudnią jakiegoś dobrego trenera jak na przykład Wenger

Mówisz że Benitez to zły trener, a kto osiąga co roku lepsze rezultaty w lidze mistrzów Wenger z Arsenalem czy Benitez z Liverpoolem

Do góry
#1902455 - 03/01/2008 19:22 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: premium]
arshawin Offline
stranger

Meldunek: 28/12/2007
Mi chodzi o ligę a nie o ligę mistrzów. Benitez może i umie przygotować zespół na jeden mecz pod konkretnego rywala, ale premier to inna bajka. To taki wyścig w którym nie mozna gubić tylu punktów. Ja zwątpiłem w mistrzostwo po ostatnim remisie. Rywale uciekają i to nie jeden, ale czterech

Do góry
#1902495 - 03/01/2008 19:44 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: arshawin]
Kibickr Offline
veteran

Meldunek: 27/06/2007
Mi chodzi o ligę a nie o ligę mistrzów. Benitez może i umie przygotować zespół na jeden mecz pod konkretnego rywala, ale premier to inna bajka. To taki wyścig w którym nie mozna gubić tylu punktów. Ja zwątpiłem w mistrzostwo po ostatnim remisie. Rywale uciekają i to nie jeden, ale czterech

Oczywiście masz racje. Benitez jest dobrym trenerem, ale nie radzi sobie w Premier League. Nie umie przygotować zespołu,czy mentalnie czy fizycznie nie mam pojęcia, a LM to zupełnie inny Liverpool, choć nie można zapomnieć że dłuugggooo miał na koncie 1 pkt w grupie i już myśleliśmy, że nie awansuje i podzieli los Angli, ale tak się nie stało \:\) Wydaje mi się że prędzej czy później Benitez zostanie zwolniony. W LM może coś pokazać, ale jak nie zacznie grać w Premier to wogóle nie wystąpi w przyszłym roku w LM i to już będzie wielka porażka. Manchester C już wyprzedził Liverpool w Premier, a Everton i Aston Villa tuż tuż za Liverpoolem. Zobaczymy jak będzie, ale na pewno jeszcze powalczy Liverpool w Premier

Do góry
#1902635 - 03/01/2008 20:48 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: premium]
herodot Offline
old hand

Meldunek: 13/04/2005
Originally Posted By: premium

Mówisz że Benitez to zły trener, a kto osiąga co roku lepsze rezultaty w lidze mistrzów Wenger z Arsenalem czy Benitez z Liverpoolem
wiekszej bzdury nie słyszałem, zrób sobie mały bilansik ile wydał Wenger na zbudowanie Arsenalu obecnego i z przed kilku sezonow, a ile wydał Benitez tylko w tym sezonie, piłka to biznes przyjacielu , nie sztuką jest wydawać kasę jak to robi Rafa, sztuka jest zbudować zespól z niczego bazując na wiedzy , instynkcie itp, a w tym Wenger jest najlepszy, moze nawet na swiecie, ma umiejetność znajdywania talentów za darmo, taki menager to skarb dla kazdego zarządu spólki. Sukces w końcu przyjdzie moze nawet w tym sezonie , dla mnie to czarny koń LM \:p

Do góry
#1903076 - 03/01/2008 23:01 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: konradd]
Maxi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
Originally Posted By: konradd

No i nie wiem czy wszyscy wiedza ale QPR zostal wykupiony przez goscia wielokrotnie bogatszego od slynnego bossa Chelsea Abramovica takze zwroccie uwage na ruchy transferowe do QPR i ich wyniki nastepne.
W sobote w FA Cup Chelsea gra wlasnie z QPR jak to w Metro napisali Cheslea nie jest juz najbogatszym klubem w Anglii \:\) jest nim QPR.
QPR zakupilo juz 3 zawodnikow:

Plymouth pomocnik Akos Buzsaky's
West Ham skrzydlowy Hogan Ephraim, lat 19
Arsenal obronca Matthew Connolly, lat 20

QPR zakontraktowal wczesniej Watford's Gavin Mahon and Manchester United mlodego Kieran Lee.

Sorry ze w temacie Premiership o QPR ale mysle ze kazdemu sie przyda w typowaniu a w sobote zobaczymy ich w meczu z Chelsea co prawda to puchar a nie liga ale mysle ze nikt sie nie obrazi.

Bedzie ciekawie, poczekam z typamowaniem do zobaczenia skladow druzyn.
\:\)

Paul Agyemang będzie grał w Quenns Park Rangers. Jest on już kolejnym zawodnikiem, który w ostatnich dniach wzmocnił klub z Loftus Road, a tym razem przyszedł on z Preston North End, gdzie do tej pory występował.

Niewiadomo jednak ile Quenns Park Rangers zapłaciło za 27-letniego napastnika, który w tym sezonie strzelił tylko cztery gole. Agyemang chciał jednak zmienić otoczenie i wrócić do Londynu. Dla Preston od listopada 2004 roku strzelił 21 goli, a wcześniej grał w Gillingham, Brendford oraz MK Dons.

Jak widać wzmocnień ciąg dalszy.

Do góry
#1903168 - 03/01/2008 23:25 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: herodot]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Wlasnie od zawsze pisze ze Benitez to dobry trener ale 'pucharowy' - w tym sezonie gdy mial do dyspozycji sily i srodki takie jak nigdy smiem twierdzic ze w zyciu on niczego w Premiership nie osiagnie (miejsce wyzej niz 3 mam na mysli ) - wprawdzie wygral lige hiszpanska z Valencia ale tamto zawdziecza szczesliwemu zbiegowi okolicznosci jakim byl ogromny kryzys Barcelony choc i tak prawie katalonska dryzyna ich dogonila - po tym jak zmienili jakiegos nieudacznika na Rijkarda- za to w pucharach (w fazie pucharowej) potrafi zespol zmobilizowac pod konkretnego przeciwnika jak nikt - dzieki wlasciwie niemu Mourinho nie wygral z Chelsea LM - Inter juz gromdzi zapas 20 pkt nad nastepna druzyna w tabeli zeby spokojnie przez kilka tygodni szykowac sie przed konfrontacja w 1/8 finalu a i tak mysle ze Inter odpadnie jesli Benitez sie 'dotoczy' do lutego na pozycji trenera.
Ogladalem wczoraj wywiad z nim i musze stwierdzic ze mial bardzo zaczerwienione policzki i mysle ze nie tylko od rekordowego w tym roku zimna, nie wiem czy to juz jest 'dead man walking', ale przypominalo to mi wywiady z Jolem gdy decyzja o jego zwolnieniu byla juz powzieta....
Co do osobistych sympatii i antypatii: z 'wielkiej czworki' moim ulubionym klubem tez jest Chelsea, ale to raczej z powodu 'dawnych zaslug' czasow gdy grali tam Zola, Gullit, Gudjohnsen, przjemnie sie to ogladalo - elegancja futbolu - powody dla ktorych najbardziej z czworki i calej ligi nie lubie Manchesteru United sa moim zdaniem obiektywne: przypomnijmy sobie lata gdy dominowali w lidze - unosili nos wysoko ponad slonce i ksiezyc - dochodzilo do momentu gdy Ferguson mowil 'Man Utd to wielki klub i sam bedzie sobie wybieral rozgrywki w ktorych ma grac' opuscili Puchar Anglii i gdzie tu szacunek dla kibica. Az tu nagle przyszedl Mourinho i zaczal Fergusonowi grac na nosie i bylo rozkoszna przyjemnoscia ogladanie upokorzen skrywanych pod kamienna mina zdawaloby sie przepoteznego na wieki Sir Alexa.
Inny niedaleki przyklad:
wczorajszy artykul:
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,4804132.html
- Nawet nie możemy wstać, by zrobić trochę hałasu. Jeżeli tylko próbujesz wstać, porządkowi wyrzucają cię ze stadionu i możesz stracić swój całosezonowy karnet. To jak państwo policyjne w futbolu: wstajesz, stewardzi wykręcają ci rękę i wyrzucają cię ze stadionu. Jakiej atmosfery oczekuje Ferguson w takiej sytuacji? - pyta rzecznik kibiców. - Jedyna możliwa na stadionie atmosfera to lęk przed straceniem tysiąca funtów za karnet sezonowy - dodaje.
Kolejny przyklad 'szacunku' do kibica gratuluje podejscia.
Niestety zaden klub nie ma tylu 'przyjaciol' w UK co Man Utd i zdarzaja sie tam takie sytuacje jak z zeszlego sezonu gdy cala liga gra przeciw Chelsea i (znowu teoria siskowa \:\) niektore kluby celowo moim zdaniem podkladaly sie Manchesterowi zeby przerwac wreszcie upokarzajaca dla miejscowej 'mysli szkoleniowej' dominacje Chelsea: jeden przyklad - Reading skasowalo dwoch bramkarzy niebieskich w brutalnym meczu miedzy tymi druzynami, podczas gdy Coppel zapowiedzial ze kto zarobi zolta kartke w meczu z Manchesterem moze sobie szukac inej druzyny. Inni trenerzy zwiazani na roznych szczeblach swojej kariery z Manchesterem to Steve Bruce, Mark Hughes, Roy Keane, Bryan Robson - to prawie 1/3 ligi i nie chce niczego sugerowac ale stara milosc nie rdzewieje ;\) o takich korzeniach Mourinho to moze wiadomo co \:D
Kolejny przypadek drazniacej mnie 'wyzszosci' Alexa Fergusona to fakt bojkotowania przez niego telewizji BBC - kilka lat temu napisali ze jego syn skasowal rekordowa prowizje jako agent za transfer Sahy i juz Sir Alex uniosl sie na BBC - podczas gdy dla telewizji Sky Sports jest zawsze do dyspozycji i usmiechniety, na BBC obrazil sie po wsze czasy - jak smieli tykac legende \:D
Wszystko to moim zdaniem powieksza moje zdziwienie jak mozna byc kibicem klubu ktory tak traktuje swoich fanow - widocznei ma ich i bedzie mial za duzo wiec moga sobie na to pozwolic no ale to juz sprawa ich fanow.
Zeby nie bylo dla rownowagi o Chelsea pare slow: klub zostal opanowany przez osoby majace swe korzenie nad rzeka Jordan i to niekoniecznie arabskiego pochodzenia i nie licza sie tam kwalifikacje przy przyjmowaniu na prestizowe stanowiska ale pochodzenie - podejrzewam ze wiekszosc roboty trenerskiej wykonuje Ten Cate a Grant sam niewiele by zdzialal - po prostu fumfel Romana dostal fuche a czarna robote odwalaja inni on zbiera laury - Abramowicza prawo ma kapital a ze niektore osoby w Londynie jak np Peter Kenyon dla pieniedzy to by daly sobie odciac 4 nogi 8 rak i 3 głowy to mamy sytuacje jaka mamy - stado najemnikow lize nie powiem co Abramowiczowi a on sie z tych wszystkich lizusow smieje

Do góry
#1905299 - 04/01/2008 06:07 Re: 21 kolejka Premiership 01-02.01 [Re: Lord Devastator]
lesterekk Offline
member

Meldunek: 04/01/2008
Ferguson(po przyjsciu z Aberdeen {gdzie wcale wielkim trenerem nie byl}zbabolil 1sezon) to dla mnie zadna rewelacja!!!ile razy zdobyl lm przez 20lat bycia trenerem mutd?puchar uefa?ile finalowych gier zaliczyl na szczeblu europejskim?Gdzies wczoraj przeczytalem,ze pomimo wzmocnien mutd nie gra pieknie!a kiedy gral???gral schematycznie i gre ta kontynuje!Ta liga jest slaba!Brak techniki to glowne braki.Pilkarze z Anglii i Afryki to nie pilkarze z z francji,niemiec,hiszpanii czy Ameryki pld!
Benitez ma problemy bo nie ma pilkarzy takich jak w Valenci.Zdolnych technicznie i madrych taktycznie.Nie przecenialbym slabosci Barcy w tamtym czasie
(rozumiem,ze tam tylko Barca to wielki klub z aspiracjami w Twoim rozumowaniu?)
Jeden Torres nic tu nie zrobi!
Jedno jest pewne to co wczoraj sie stalo jest smutne dla typera!
Co do Chelsea to Mourinho zrobil tam wystarczajaco dobra prace,zawodnicy sami rozumieja jak maja grac.Ta liga nie jest zbyt skomplikowana

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, Biszop