#1923401 - 09/01/2008 02:58
Re: Sydney, Auckland 7.01-12.01
[Re: jamal_b]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Lee Hyung-Taik (KOR) vs. Llodra Michael (FRA) 2 @ 1.90 doxx ciężko pisać na temat tego meczu. ja zagrałem llodre. francuz wydaje się być w jakiejś tam formie. w ao pewnie nie zawojuje, bo powiedzmy sobie szczerze - kogo on pokonal w adelajdzie ? jedynie simon moze budzic jakiś tam respekt. korolev i becker to przecietniacy, sirianni - no comment, zolnierz nieminen tez nie moze byc w jakiejs super formie. a to, ze ogral tsonge akurat nie robi juz wrazenia, bo wiadomo co tsonga pokazal w tym tygodniu. ale obecna dyspozycja llodry powinna mu wystarczyć na pokonanie koreańczyka. lee na początku sezonu tradycyjnie nie grozny. z callerim przegral bez historii, wygrana z mirnyjem na nikim nie robi wrazenia. wiec albo dobrze sie maskuje, albo faktycznie jest bez formy llodra tego meczu nie odpusci, bo niby czemu mialby to robic ? powinien zdawac sobie sprawe z tego, ze ao nie wygra, a III runda to max, na co może liczyć, wiec nie potrzebuje oszczędzać sił.
|
Do góry
|
|
|
|
#1924410 - 09/01/2008 05:42
|
old hand
Meldunek: 06/05/2003
|
HT lee - llorda 1 - bo llorda to cienias i wygrany turniej nic nie zmieni
mallise - nieminen - 1 - tu zadecyduje serwis a wiadomo kto ma lepszy
verdasco - grosjean 1 bo slyszalem ze grosjan nie lubi goraca
i do tego dzis w nocy penneta ze wygra mirza
|
Do góry
|
|
|
|
#1924649 - 09/01/2008 06:30
[Re: majner]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Verdasco-Grosjean Groszek wyraźnie nie jest w formie. W Adelaidzie porażka ze Spadea'ą, tutaj męczarnie ze słabiutkim Luczakiem. Verdasco jeśli jest w formie to wychodzi mu wszystko, jednak gra bardzo w kratkę i wiele jego meczów ma kilka zwrotów akcji. Myślę jednak, że w tym meczu Francuz nawet nie stawi tak dużego oporu, aby Hiszpan mógł się pogubić i popełniać błędy. Przewiduję łatwe zwycięstwo Fernando, lecz stawka nieduża bo jemu często coś odbija.
Verdasco handicap -3 @1.926 2/10 pinnacle
Stepanek-Seppi Zapewne Czech jest już myślami na AO. Może zlekceważyć utalentowanego Włocha, który wbrew pozorom nie jest "ogórkiem". Może się tak wydawać przez bardzo nierówną grę: potrafi wygrać w dwóch setach z Ljubą czy Bagietą w dwóch setach, by w następną turnieju przegrać w takim samym samym stosunku z Marachem. Po wygranej w pierwszej rundzie podejrzewam, że nastał ten lepszy czas dla Seppiego. Radek na pewno nie zagra na maximum swoich możliwości. Podejrzewam niespodziankę.
Seppi @2.99 2/10 pinnacle
Santoro-Darcis Steve jest jeszcze zbyt młody i mało ograny wśród najlepszych, by znaleźć receptę na grę "Magika". Zapewne da się wciągnąć w te "gierki" Fabrice'a przez co będzie popełniał sporo błędów. Santoro zagrał tydzień temu słaby turniej, ale tu widać, że powraca forma na AO. Jednak zagram asekuracyjnie bez hc na Francuza.
Santoro @1.61 3/10 pinnacle
5 trafionych - 6 nietrafionych - bilans: -2,47 j. - yield: -6,96 %
|
Do góry
|
|
|
|
#1926644 - 09/01/2008 23:01
[Re: AL_Capone]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Philip Kohlschreiber v Florian Mayer @2.64 PinnacleDwóch Niemców przed AO...nic tylko grać tam gdzie kursy wyższy. Florian zawodnikiem gorzym nie jest, moim zdaniem buki zbytnio faworyzują jego przeciwnika. Dwaj równiż gracze, stawiam na Florka ! Juan Carlos Ferrero v Nicolas Massu @2.83 PinnaclePowtórka z ubiegłego roku i JCF wybiera się do Asutralii. Massu już X-mena ograł, na pewno dziś powalczy. Vamos ! ===29W - 18L === +104.73 j. === 22.28%
Edited by Goget (09/01/2008 23:03)
|
Do góry
|
|
|
|
#1926764 - 09/01/2008 23:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
David Ferrer - zwyciezca turnieju w Auckland
Kurs: 2,06
BF
David broni tytulu,swietna koncowka sezonu , kapitalna forma rywale ktorzy pozostali w tym turnieju na pewno ustepuje klasa walecznemu hiszpanowi. Dla mnie jest faworytem tego turnieju i mam nadzieje ze obroni tytul. W pelni sie zgadzam. Przegladajac na poczatku tygodnia kursy na win turniejow, wlasnie ten typ mi wpadl w oko. Tak jak napisales rywale ustepuja Dawidowi,a o motywacje jestem spokojny, bo to jest jeden z nielicznych graczy ktorzy nie odpuszczaja. Dlatego tez lubie na niego stawiac. Zagrane na poczatku tygodnia po 2,87 bet365 Pozdrawiam IGOR
|
Do góry
|
|
|
|
#1926811 - 09/01/2008 23:40
[Re: Kameleon]
|
old hand
Meldunek: 18/05/2007
|
Philip Kohlschreiber v Florian Mayer @2.64 PinnacleDwóch Niemców przed AO...nic tylko grać tam gdzie kursy wyższy. Florian zawodnikiem gorzym nie jest, moim zdaniem buki zbytnio faworyzują jego przeciwnika. Dwaj równiż gracze, stawiam na Florka Wcale nie tacy równi Oglądałam oba mecze wczoraj na przemian i korzystniejsze wrażenie zrobił właśnie Mayer, dobra gra kątowa, no i nie był już takim drewniakiem na korcie. Kohlschreiber nie wytrzymał w drugim secie, w ogóle dużo błędów. Florek i już.
|
Do góry
|
|
|
|
#1926850 - 09/01/2008 23:48
[Re: adingh]
|
addict
Meldunek: 04/03/2003
|
Santoro zagrał tydzień temu słaby turniej, ale tu widać, że powraca forma na AO. Nie zgodzę się z tym, że tydzień temu zagrał słaby turniej. W meczu z Seppim drugiego seta można powiedzieć, że odpuścił, by potem spokojnie wygrać w trzecim secie. No, a w meczu z Davydenką nie mial zbyt dużo do powiedzenia. Styl Denki mu nie odpowiada i Denko jak chce to poprostu go ogrywa bez problemu. Jednak w przeciągu całego meczu Santoro grał całkiem nieźle biorąc pod uwagę kto stał po drugiej stronie siatki Nie przesadzajmy, że Santoro wygrał spokojnie trzeciego seta z Seppim. Andy nie wytrzymał psychicznie i w gemie w którym dał się przełamać posłał 2 smecze w aut i dołożył niewymuszony błąd. W kolejnym gemie miał 2 break pointy jednak przy 30-40 znów nie trafił w kort i nie wykorzystał szansy na wyrównanie strat. Mimo wyniku 6-2 był to wyrównany set. Zresztą zauważyłem, że Seppi jest trochę niedoceniany, a zrobił w ostatnim czasie spore postępy i nieźle prezentuje się na hardzie. Nie jest łatwo obstawiać wyniki meczów Santoro, bo ma on specyficzny styl gry i dużo zależy od tego czy przeciwnik potrafi się w tym wszystkim połapać i narzucić Santoro swój styl gry.
|
Do góry
|
|
|
|
#1926870 - 09/01/2008 23:58
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Meldunek: 08/08/2004
|
Witam wszystkich Juan Carlos FERRERO vs Nicolas MASSU (2:0) @2.15 Expekt Uwazam, ze Massu nie jest w stanie powalczyc w tym meczu z Ferrero. Ferrero z tego co widac jest bardzo dobrze przygotowany. Obaj to raczej ziemniacy ale jesli mam postawic bieganie Massu przeciwko Forhandowi Ferrero na hardzie no to wybor jest oczywisty. Massu ogral gladko Melzera, ktory wg mnie gra duzo lepiej niz swadcza o tym ostatnie wyniki. Massu na hardzie gra bardzo rzadko wygral gladko z Malisse ale nikt mi nie wmowi, ze Malisse zalezalo w tym meczu na zwyciestwie. Moim zdaniem czasami zdazaja sie takie mecze odpuszczone, a buki tylko z tego korzystaja nie tylko na tym meczu, ale pozniej tez na tym, ze taki mecz falszuje poczucie formy grajacych tenisistow u typerow. I to byl wlasnie taki mecz. Tomas BERDYCH vs Chris GUCCIONE (2:1) @4.00 Expekt Berdych jest zawodnikiem o klase lepszym. Obaj dysponuja bardzo solidnym serwisem i licze na to ze Gucio urwie Tomaszowi seta. Moze to sie zdazyc tylko poprzez rozluznienie w ktoryms z gemow serwisowych Czecha i poczuciem krwi setowej przez Gucia, ktory nie da sie juz odlamac, albo tez Gucio niesiony przez doping swojej publicznosci wygra tiebreaka, do ktorego mysle, ze conajmniej raz doprowadzi. Pozdrawiam i powodzenia -------------------------------------------------- <> 4 W - 1 L <> +51j / 50j <> +102% <>
|
Do góry
|
|
|
|
#1926912 - 10/01/2008 00:24
[Re: W8inG4DeatH]
|
addict
Meldunek: 12/04/2006
|
Kameleon : ten typ jest tez ciekawy z innego pkt. widzenia, jezeli stepanek czy Berdych odpadna w singlu, to watpie zeby ktorys z nich specjalnie zostal tutaj zeby grac sobie w debla.. napewno wtedy odpuszcza wedlug mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1926922 - 10/01/2008 00:30
[Re: rapper20]
|
old hand
Meldunek: 05/08/2005
|
Kameleon : ten typ jest tez ciekawy z innego pkt. widzenia, jezeli stepanek czy Berdych odpadna w singlu, to watpie zeby ktorys z nich specjalnie zostal tutaj zeby grac sobie w debla.. napewno wtedy odpuszcza wedlug mnie. a ja mam takie pytanie ,gdyby odpadli z singla to dlaczego nie beda chcieli zostac w Sydney?.Pewnie chodzi Ci o to ze beda chcieli sie przygotowac do AO.A czy nie mozna sie przygotowac w Sydney do Ao grajac przy okazji debla.Trenowac nikt im zapewne nie zabroni.Do Europy watpie aby wracali przed AO.Wiec dlaczego mieli by odpuszczac,predzej odpuszcza jak wygraja.
|
Do góry
|
|
|
|
#1927525 - 10/01/2008 02:35
[Re: rapper20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/07/2003
|
Santoro i Roddick w nocy jak po maśle :). Dziś na szybko: Llodra, M - Monaco, J 2 1.62 / Unibet/ Widocznie wszystkie dotychczasowe wygrane zaszkodziły Francuzowi w wystarczającym stopniu, aby wycofać się z gry podwójnej z powodu jakiś problemów z ramieniem. Można spróbować, ale niekoniecznie. Kohlschreiber, P - Mayer, F 2 2.40 / Unibet/ Zdecydowanie przesadzone kursy, po których najzwyczajniej w świecie trzeba zagrać Mayera. Bazuję również na wypowiedziach ludzi, którzy oglądali ich wczorajsze spotkania. Poza tym męczarnia Kohlschreibera z uwielbianym ostatnio przez wszystkich (naprawdę nie wiem czemu) Ciliciem jeszcze bardziej mnie uspokaja co do wygranej Floriana. Do tego Henin i prawdopodobnie Santoro, którego można jednak zagrać i z samego rana. Good luck!
|
Do góry
|
|
|
|
#1927658 - 10/01/2008 03:00
|
addict
Meldunek: 29/07/2002
|
Monaco - Llodra W tym meczu dla mnie pewna jedynka. Llodra wczoraj rozgrywal 2 mecze i w końcówce drugiego ledwo sobie radził z dość słabym Montanesem. Nie jestem zwolennikiem pisania o zmęczeniu zawodnika ale w tym przypadku jest bardzo prawdopodobne ze po wygranym turnieju i rozegraniu wczoraj 2 spotkań francuzowi moze brakować dzisiaj sił. Monaco jak chce to potrafi i jeśli zagra na takim poziomie na jakim grał z Johanssonem to spokojnie wygra dzisiejsze spotkanie. Dorzucam jeszcze Ferrera i AKO 2,04 w Interwetten warte zagrania Na live warto próbowac dzisiaj Massu, no ale to dopiero po zobaczeniu jak obaj panowie podejdą do meczu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|