#1940249 - 13/01/2008 22:59
Re: Grand Prix - Dyskusje
[Re: fuji74]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/12/2004
|
W związku z tym, że ja w następnych kolejkach mam za przeciwników mgr, c1nek i krycha84, powyższy post oznacza, że ja będę pauzował? Nie. Należy podać typy, tak jak gdyby pojedynek był zwyczajnie rozgrywany. Trzeba przecież "zapracować sobie" na 3 punkty i powiększyć jak najbardziej stk. Wspomniany post oznacza, że typy wyżej wymienionych osób nie będą już brane pod uwagę nawet, gdyby teraz zachciało im sie typować. W ten sposób normalnie typujący będą mieli jednakowe szanse w końcowym bilansie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1940988 - 14/01/2008 01:10
[Re: fuji74]
|
Carpal Tunnel
|
Rozpoczynając najbliższą kolejkę ogłoszę, że zawieszam udział Panów:........ . Oznacza to, że ich typy w następnych kolejkach już nie będą brane pod uwagę. Nie możesz więc przegrać z mgr 3-2, nawet gdyby podał swoje typy i trafił trzy z nich, gdyż te typy już się nie będą liczyły. Jeżeli trafisz w tym pojedynku 2 typy - wygrasz 2-0, nie trafisz żadnego - będzie 0-0 i 2 punkty do tabeli za uzyskanie remisu. Pozdrawiam, będzie dobrze. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1941420 - 14/01/2008 02:52
[Re: guardian]
|
Carpal Tunnel
|
BTW jarkow ładna liczba postów Aaa, rzeczywiście, mam mały jubileusz Nawet nie zauważyłem. A tak przy okazji, gratuluję coraz lepszej dyspozycji guardian, tak trzymaj. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1944562 - 14/01/2008 14:43
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
|
Mam pytanie. Co będzie w sytuacji, gdy uczestnik typował dokładny wynik w tenisie np. 3:0 dla Federera w meczu z Nadalem, a w drugim secie skreczuje Nadal. Pierwszego seta wygrał Federer.
Zwrot czy trafiony typ? Witam, proponowałbym najzwyczajniej w świecie zagrać u buka podany w konkursie zakład i wtedy w razie wątpliwości wystarczy wkleić screen z rozliczeniem typu. W końcu podajesz typy, których jesteś "raczej pewien", nieprawdaż? Z tego, co wiem każdy z trzech buków, z oferty których korzystamy w inny sposób rozlicza pojedynki zakończone kreczem, trzeba więc uważać z tym tenisem, żeby się zbytnio nie "rozpędzić" z dowolną interpretacją takiego rozstrzygnięcia. Poza tym w regulaminie jest mowa, że typer na życzenie przeciwnika lub organizatora powinien udokumentować rozliczenie wątpliwego typu, właśnie wklejając screena. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1945675 - 14/01/2008 20:29
[Re: jarkow]
|
old hand
Meldunek: 17/06/2004
|
A może jeszcze inaczej: zagram te pojedynki z szanownym organizatorem konkursu, a typy będą liczyły się jak w przykładzie powyżej.Będzie namiastka emocji. Pozostali typerzy, wedle uznania obstawią dokładny wynik pojedynku, a zwycięzca wygra nagrodę(gadżet), którą my ufundujemy. Pojedynek z organizatorem potraktuje jako najwyższy zaszczyt!!! No cóż, dziękuję za sympatyczne zaproszenie.  Jeżeli Koledzy z grupy 4 nie będą mieli nic przeciwko temu, możemy się tak zabawić. Tylko z tym obstawianiem to bym nie przesadzał, żeby potem ktoś nam nie zarzucił tzw. wałka. Nie ma problemu jesli typy jarkowa nie beda wliczane w ostateczny wynik pojedynku.
|
Do góry
|
|
|
|
#1947140 - 15/01/2008 04:23
[Re: Zulus]
|
Carpal Tunnel
|
troszke nie kumam tego punktu co do AO  mam rozumieć że jak mam mecz o 1 w nocy to już go nie moge postawić? Moja informacja dotyczyła typów w nocy z niedzieli na poniedziałek. Nie chciałem, żeby się ktoś zawiódł, gdyby wytypował wynik meczu o 1:00, aja bym jemu to anulował. W ciągu tygodnia AO typujemy na podobnych zasadach jak nocne typy z NBA, NHL, itp. Spoko i luzik jednym słowem. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1947196 - 15/01/2008 04:40
[Re: connor]
|
old hand
Meldunek: 17/06/2004
|
No masz najwiecej postow w dyskusjach, stad wg mojej analizy wyszlo ze masz sporo czasu  Patron to ktos kto czuwa nad konkursem(patrz wyzej). NAjbardziej to jednak czuwa jarkow wiec chyba ten tytul do niego nalezy. Tyle nasprawdzac sie co my typerzy powpisywalismy jest zgodne lub nie z regulaminem, robic tebelki...  A jak Ty to policzyles ile mam postow jest jakas statystyka na forum czy przliczales sam ?  Mi by sie nie chcialo ...:) Pozdrawiam !
|
Do góry
|
|
|
|
|
|