|  
| 
| 
| 
| #1905345 - 04/01/2008 06:18  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: Mistrzunio80] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  30/09/2003
 | 
Witam Wszystkich. Zamierzam kupić sobie urządzenie wielofunkcyjne na allegro. Koszt: tak w granicach 400zł ale jest to cena wstępna i ewentualnie mógłbym coś jeszcze dorzucić - tzn. wolałbym zainwestowac na starcie więcej i później cieszyc się niskimi kosztami eksploatacji niż odwrotnie. Przeznaczenie: użytek domowy - drukowanie przede wszystkim tekstu, czasami tabel - okazjonalnie drukowanie w kolorze. Zastanawiam się nad Canonem lub Brotherem. Narazie w grę wchodzi głównie to urządzenie  Brother.  Czy możecie mi polecić cos innego, ewentualnie wypowiedzieć się na temat tego urządzenia? :-). Pozdrawiam niedawno była na forum gadka na ten temat..nie będę teraz szukał ani powtarzał ale wniosek jak dla mnie jeden: ZA   sam mam Brothera i teraz kupię znowu Brothera i nie tylko ja tak mam   za 5 zamienników zapłacisz 20 zeta to będziesz uchachany pod same pachy   bierz i sie nie zastanawiaj - właśnie ze względu na koszty eksploatacji... pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1905469 - 04/01/2008 06:51  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: lupus] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  11/08/2005
 | 
Mam takie pytanie:
 Na osiedlowych parkingach czesto mozna zauwayc stojace miesiacmi samochody, u mnie naliczylem ich 5.
 Jeden juz bez tablic(albo wlasciwiel wzial albo mu buchneli).

Czy jestes jakis przepis nakazujacyim, odholowac, lub cokolwiek z nimi zrobic, zamiast stac i trzymac miejsce parkingowe?

Przybywa samochodow, parkingow nie, a te dupki tylko zajmuja miejscie?
zglos na policje lub straz miejska i oni dalej musza sie tym zajac, sprawdza do kogo samochod nalezy i namierza goscia, ale oczywiscie pod warunkiem ze bedzie sie im chialo..... polska policja.... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1912542 - 06/01/2008 04:51  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: Piecia] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
ktoś może wie co się stało ze stronką osloskop.net ?Problemy z serwerem. Zbierają kasę. Niedługo powinno być wszystko ok. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1912567 - 06/01/2008 04:57  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: Sev] |  
|   old hand

Meldunek:  11/09/2007
 | 
To jest niestety spam, z kilku żródeł juz otrzymałem takiego maila, nikt za darmo nie odda Goldenka wartego ponad tys pln. pozdro. Style |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1912589 - 06/01/2008 05:04  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: style] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  28/05/2003
 | 
Czy jest na forum ktoś z Mińska Mazowieckiego?Jeśli tak to może mógłby polecić jakieś godne uwagi miejsce gdzie można by się wybrać z dziewczyną... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1913107 - 06/01/2008 07:07  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: El Camino] |  
|   veteran

Meldunek:  29/08/2005
 | 
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.)Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?

czesc tego komunikatu....
 Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany .....
 STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED
 .......
 FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1915806 - 07/01/2008 01:53  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: ComeWithMe] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/12/2003
 | 
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.)Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?

czesc tego komunikatu....
 Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany .....
 STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED
 .......
 FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION
Wylacz usluge poslaniec w pizdu. Kazdy dostaje przez to jakies badziewne reklamy i komunikaty. tu masz co i jak:http://www.komputerswiat.pl/faq/asp/faq509.asp |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1916460 - 07/01/2008 04:03  Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: Wychowany_Na_Nalewce] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/03/2006
 | 
Jak to jest z tym bonusem w Bwin ?  Podwajają czy nie? ( mam tam konto od dwóch lat, jeszcze nie wpłacałem ). I czy w ogóle warto   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |