#19952 - 08/07/2002 17:46
Re: Prosze wysyłać wszystkie typy na tenis lub na piłke nożną!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#19956 - 09/07/2002 01:58
|
addict
Meldunek: 25/08/2001
|
Czy będzie kiedyś taka chwila kiedy znikną chociaż na kilka tygodni takie POKEMONY tematyczne?
|
Do góry
|
|
|
|
#19957 - 09/07/2002 02:07
|
enthusiast
Meldunek: 13/05/2002
|
Vincente to b. zły sposób rozumowania chodzi o to by mecz.pl rósł siłę i przybywało jego zwolenników - dlatego są potrzebni faktycznie nowi gracze - i jest to z korzyścią dla wszystkich tutaj 
|
Do góry
|
|
|
|
#19958 - 09/07/2002 02:27
|
veteran
Meldunek: 05/03/2002
|
Ponieważ zarówno soft UBB dopuszcza zakładanie nowych tematów i kazdy użytkownik po rejestracji, może zakladać tematy to nie widzę powodu żeby tego nie robił. Są na tym forum również konkursy z regułami, które są ściśle przestrzegane. Jeżeli więc ktoś spełnia warunek co do przede wszystkim rejestracji, to nikt mu nie powinien mieć nawet za złe, że zakłada nowy temat. Znajdzie zwolenników OK, nieznajdzie to temat zjedzie do lamusa. Oczywiście należy też tępić uczestników którzy wysyłają wulgarne i obraźliwe posty i to nie raz, ograniczając zakładanie tematów a nawet wysyłanie z określonego IP postów - ale cóż jak się uprze. Jeżeli nie ma tak być OK należy zmienić zasady, co myślę byłoby nie najgorsze, np. założenie nowego tematu możliwe po wysłaniu xxx postów. U booków są zasady to i tu należy o nich pamiętać ... Zresztą wchodząc na zagraniczne fora widać tam sieczkę i jest to oczywiście denerwujące, rodzynkami są tematy, które są starsze niż 1 dzień. Generalnie forum jest OK. Najważniejszą rzecz z postu, do dyskusji: może rzeczywiście dobrze byłoby junior memberom uniemożliwić (z zasady) zakładanie tematów. Nawet po to żeby się obyli z softem. Przypominam sobie, że sam o mało nie założyłem z pierwszym postem tematu  , P&P
|
Do góry
|
|
|
|
#19959 - 09/07/2002 02:38
|
Anonymous
Unregistered
|
Gdzie są działy. Same konkursy na tym forum a prawie zero typów.
|
Do góry
|
|
|
|
#19960 - 09/07/2002 02:42
|
veteran
Meldunek: 05/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał -Maciek-: [qb]Gdzie są działy. Same konkursy na tym forum a prawie zero typów.[/qb][/QUOTE]W działach konkursowych są typy, teraz zwłaszcza w półfinale playoff powinny być wyjątkowo trafne ... choć mniej liczne  Poza tym w sport insider też mozna coś znaleźć
|
Do góry
|
|
|
|
#19961 - 09/07/2002 02:44
|
enthusiast
|
1. teraz nie jest sezon na wiele dyscyplin 2. np. dział bajsbol, tenis - masz typy 3. jak poczytasz tydzień - to nie zadasz już tego pytania Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#19962 - 09/07/2002 03:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hutnik: [qb]patrzyłem na STS i nie ma takich numerów jakie podałeś slav  [/qb][/QUOTE]Słuchaj Hutnik, ja tego nie zrobiłem, ani żeby cię zasmucić ani wkurzyć, a moje działanie miało na celu tylko uświadomić tobie iż nie zawsze potrzebne jest zakładanie nowych tematów. Na forum może nie jestem długo, ale widziałem już dzięsiątki takich tematów jak twój i większość spadała po tygodniu lub nawet dniu, gdyż założyciele tematów wsiąkali gdzieś. Wierzę że twoje intencje co do tego tematu były dobre, ale jednak uważam że warto czasami się rozejrzeć, a tym bardziej mnie to zirytowało gdyż na forum niedługo już będziesz prawie rok, a nie wiesz jak takie tematy działają na niektórych. Kończąc moją myśl, uważam że jeżeli utrzymasz ten temat na górnej półce przez tydzień to później możesz tu pisać co chcesz, ale jak nie będzie zainteresowania to zastanów się czy przypadkiem nie założyłeś tematu który widnieje chyba prawie na wszystkich podstronach historii Sports Insidera Pozdrawiam Hutnik SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#19964 - 09/07/2002 13:07
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#19965 - 09/07/2002 13:30
|
addict
Meldunek: 07/03/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#19966 - 09/07/2002 13:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
czegoś tu nie rozumiem: hutnik Junior Member Użytkownik # 908 CHyba zarejestrowales sie dosyć dawno i nie wiesz jakie sa tu zwyczaje? Mimo wszystko masz ode mnie  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#19967 - 09/07/2002 16:12
|
enthusiast
|
hutnik slav miał na myśli tylko tematy, w których będą typy ze skutecznością 100% a nawet 110% 
|
Do góry
|
|
|
|
#19968 - 09/07/2002 18:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/10/2001
|
Proponuje stworzyc dzial do zakladania nowych tematow dla nowych forumowiczow, ktorzy zaraz po rejestracji otrzymywali by info, ze tam i tylko tam moga sobie zakladac nowe tematy do us....... tzn. do woli A z innej beczki: taki upal, czlowiek by sie  iwo: napil, a nie siedzial w pracy jak jakis ch... za przeproszeniem McKracken PS: w sumie moglem nowy temat zalozyc dla tego ostatniego przemyslenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#19969 - 09/07/2002 19:56
|
addict
Meldunek: 25/08/2001
|
Swoim słownictwem dorównam temu, który przesłał do mnie prywatną wiadomość, choć mimo wszysko nigdy nie chciałbym zniżyć się do jego poziomu. ****A MAĆ !!! Przecież to już szczyt chamstwa i totalnej bezczelnośći emanującej od coraz to nowszych towarzyszy tego forum. Bo niby jak tu nie być pod****ionym kiedy takie "coś" (bo nie określe innaczej przesyła mi na skrzynke wiadomość o treści:Użytkownik hutnik przesłał Tobie (Vicente) prywatną wiadomość na mecz.pl (Forum 'mecz.pl'). Powiadamiamy Cię o tym ponieważ w profilu użytkownika masz zaznaczoną opcję, że chcesz być powiadamiany przez e-mail kiedy ktoś wyśle Ci prywatną wiadomość. Jeśli nie chcesz być automatyczne powiadamiany przez e-mail to możesz tę funkcję wyłączyć w swoim profilu. Poniżej znajduje się wiadomość wysłana przez użytkownika: hutnik: Temat: coś ci się nie podoba?? --------------------------------------------------
Coś ci się ****a nie podoba pedale i nie pisz tak bo jak chcesz to się spotkajmy na solo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozostaje napisać mi tylko: NO COMMENTSAcha i jeszcze jedno - tego forum nie da się juz niestety uzdrowić i przywrócić mu ład jaki panował (choć to już w sumie była końcówka najlepszych dziejów mecz.pl) w momencie kiedy ja się do niego zapisywałem  Niestety, ale mecz.pl ginie od takich gości. A ci co kiedyś byli "złotem" dla tego forum już dawno przestali się tu udzielać. Na koniec pozostaje mieć tylko cień złudzeń co do słów wypowiedzianych przez PROFIT`a: [...]chodzi o to by mecz.pl rósł siłę i przybywało jego zwolenników - dlatego są potrzebni faktycznie nowi gracze - i jest to z korzyścią dla wszystkich tutaj.Czy any na pewno tacy jak kolega "hutnik"? Brak dosłownie na to słów..... Jeśli możecie wypowiedzcie się na temat takich osób...cociaż chyba szkoda na to czasu. Pozdrówko i do "wczytania" wkrótce w dziale EUROLIGA, którą monitoruje na bieżąco.
|
Do góry
|
|
|
|
#19971 - 10/07/2002 17:57
|
Anonymous
Unregistered
|
ok oto typ Legia-Widzew typ 2(oczywiscie) w walce o final ESCup zapraszam do glosowaniahttp www.escup.com pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#19974 - 11/07/2002 13:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Vicente: [qb] Swoim słownictwem dorównam temu, który przesłał do mnie prywatną wiadomość, choć mimo wszysko nigdy nie chciałbym zniżyć się do jego poziomu. ****A MAĆ !!! Przecież to już szczyt chamstwa i totalnej bezczelnośći emanującej od coraz to nowszych towarzyszy tego forum. Bo niby jak tu nie być pod****ionym kiedy takie "coś" (bo nie określe innaczej przesyła mi na skrzynke wiadomość o treści:Użytkownik hutnik przesłał Tobie (Vicente) prywatną wiadomość na mecz.pl (Forum 'mecz.pl'). Powiadamiamy Cię o tym ponieważ w profilu użytkownika masz zaznaczoną opcję, że chcesz być powiadamiany przez e-mail kiedy ktoś wyśle Ci prywatną wiadomość. Jeśli nie chcesz być automatyczne powiadamiany przez e-mail to możesz tę funkcję wyłączyć w swoim profilu. Poniżej znajduje się wiadomość wysłana przez użytkownika: hutnik: Temat: coś ci się nie podoba?? [/qb][/QUOTE]Niestety muszę się z kolegą Vicente zgodzić w każdym calu, zarówno w kwestii poszerzającego się na forum chamstwa, jak i zdania że forum mecz.pl podupada. Zgłaszam się tu do Conrada z prośbą czy nie znalazłby chwilę czasu na usuwanie takich właśnie, jak to dźwięcznie ująl Vicente "Pokemonów Tematycznych". Podoba mi się pomysł "McKrackena" z działem dla zakładających tematy
Co do Ciebie hutnik. Nie rozumiem Cię, po pierwsze jesteś zalogowany tu od dłuższego czasu i mogłeś już poznać zasady jakie panują (bądź tecz raczej panowały) na tym forum. Moment Twojego logowania był to okres świetności tego forum bo za taki uważam okres mniej więcej od maja 2001 do grudnia 2002. Po drugie: starsi forumowicze zwrócili Ci uwagę (i to nie chamską, typu K**** TY C**** P********* czy też PEDALE CO ROBISZ!) żebyś nie zakładał nowych tematów, a ty dalej swoje. Nie jesteś pierwszym i niestety chyba nieostatnim takim "juniorem" na forum mecza. Rekordy popularności bił jegomość o bijącym inteligencją nicku "Smietnik". Mam do Ciebie apel abyś przyjął z pokorą moje słowa (a nie pisał jak do Vicente priva przesiąkniętego C H A M S T W E M) i postarał zmienić się na lepsze. Jak to zrobisz to forum jako społeczność zakceptuje Cię, bo na tym forum należy coś od siebie dać a nie tylko brać...
P.S. Nie miałem na myśli dawania nowych (bezsensownych) tematów w ostatnim zdaniu.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#19976 - 18/07/2002 13:35
|
Carpal Tunnel
|
Eliminacje Ligi Mistrzów ale kicha: Tampare Utd.(Finlandia)-Piunik Erewan(Armenia)0-4  uke: Tampare
|
Do góry
|
|
|
|
#19977 - 18/07/2002 14:04
|
member
Meldunek: 11/06/2002
|
hutnik to bylo do przewidzenia.. ja dalem x2 i zaluje ze samej 2 nie dalem , zabraklo odwagi. a kurs byl 7,8 :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#19980 - 18/07/2002 16:05
|
member
Meldunek: 11/06/2002
|
dostalem cynk.. od dobrej wrozki.
|
Do góry
|
|
|
|
#19984 - 24/07/2002 19:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/07/2001
|
.............a ty Hutnik fuicie co ??? najpierw sie  a dopiero pózniej najezdzaj na innych .... .........miłego dnia
|
Do góry
|
|
|
|
#19987 - 25/07/2002 13:12
|
addict
Meldunek: 07/03/2002
|
Powinien zbić ich po pupach, ale jak Ciebie oszczędził, to mają jakieś szanse  .
|
Do góry
|
|
|
|
#19988 - 25/07/2002 13:13
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hutnik: [qb]Conrad ja np.założyłem temat Typy na Sopot do się do mnie doczepiali po co ja go zakładam lub założyłem Fed Cup i też się do******lali.Co z tym zrobisz??[/qb][/QUOTE]  Nie wiesz za co ? Moze za van lolek wygral i tym podobne sery... Zbastuj chlopie, bo Conrad zdobedzie nowe oprogramowanie i bedziesz mogl tylko odpowiadac tak lub nie na zadane pytania 
|
Do góry
|
|
|
|
#19989 - 25/07/2002 13:23
|
veteran
Meldunek: 08/07/2001
|
muszę wtrącić swoje 3 grosze uważam że w sporcie takim jak tenis zupełnie wystarczy jeden temat na typy... dlaczego? wynika to jasno ze specyfiki tej gry... jeśli ktoś obstawia tenisa to nie skupia się na jednym turnieju choć są oczywiście wyjątki... niektórzy grajątylko wielkiego szlema i jak pamięcią sięgam tematy na turnieje wielkoszlemowe się pojawiają... natomiast otwieranie tematu osobnego dla każdego turnieju jest bezcelowe bo dlaczego mamy przeglądać trzy tematy skoro mozemy mieć wszystko w jednym inaczej przedstawia się sprawa z piłką nożną czy koszykówką... są osoby które grają tylko wybrane ligi i dlatego uzasadnione jest tworzenie w tych działach tematow o węższej tematyce jeszcze inna sprawa to tworzenie tematów dla pojedynczych zdarzeń z jakimś extra info czy "przeciekami"  ... coś takiego jest dla mnie również ok nie podobają mi się zdecydowanie tematy zakładane masowo w stylu "typy wacka" potem 2 typy i wacka nie ma ale rozumiem chęć wszystkich wacków świata do dzielenia się z forumowiczami swoim nastrojem chwili najbardziej mnie wnerwiają tematy zupełnie bezsensowne tylu "van lottum wygrał"... to po prostu woła o srogą pomstę ale widocznie do powstrzymywania swoich kreatorskich odruchów trzeba dorosnąć ostatnia już sprawa... zakładanie pustych tematów w stylu "tu dawajcie typy na ping-ponga" jest minimalna szansa że taki temat wywoła jakąś dyskusję i przyniesie korzyści i ogromne prawdopodobieństwo że stanie się kolejnym śmieciem na forum reasumując... jestem superfanem nowych tematów jeśli one coś wnosza a jak uczą ostatnie doświadczenia w większości nic nie wnoszą dlatego drogi "przyszły założycielu tematu na forum mecz" pomyśl chwilkę czy masz coś do powiedzenia zanim klikniesz w "załóż nowy temat" ps. hutnik idź i nie grzesz więcej 
|
Do góry
|
|
|
|
#19990 - 25/07/2002 13:39
|
old hand
Meldunek: 04/04/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#19991 - 25/07/2002 14:03
|
Pooh-Bah
|
Draku u Ciebie tylko przemoc fizyczna i system kar  Gdzie rodzinna atmosfera ja sie pytam ? Myslisz, ze kilka pasow rozgrzeszysz potem dobrym piwem ?! Guzik, dziecko wykorzysta jeden moment nieuwagi i np. zepchnie Cie z balkonu, ewentualnie bedzie sikac Ci do kwiatow... PS. Moze Carlos jakbys blachy walcowal to tez bys tyle fajnych tematow zakladal ?!
|
Do góry
|
|
|
|
#19993 - 25/07/2002 14:06
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hutnik: [qb]Drak co ty piszesz ja nie mam 14 lat!!!!!!!!!!  Może ty kurde masz?? :eek: [/qb][/QUOTE]Mozesz miec i 50 co z tego jak na maks 14 ciebie oceniaja 
|
Do góry
|
|
|
|
#19994 - 25/07/2002 14:07
|
veteran
Meldunek: 08/07/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hutnik: [qb]Drak co ty piszesz ja nie mam 14 lat!!!!!!!!!!  Może ty kurde masz?? :eek: [/qb][/QUOTE]hutnik kto napisał że ty masz 14 lat?  powtórzę... masz kłopoty ze zrozumieniem slowa pisanego :zobacz: i jeszcze się spytam czy to coś złego jak się ma 14 lat? :rolleyes: 
|
Do góry
|
|
|
|
#19997 - 25/07/2002 14:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hutnik: [qb] w końcu odczepcie się ode :stop: [/qb][/QUOTE]Nie chce być złośliwy ale zakładając temat na pewno chciałeś aby był on popularny wśród forumowiczów.Myślę że udało się! Spójrz tylko ile postów  :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#19999 - 25/07/2002 15:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
proponuje skończyć temat :stop: krew zalewa
|
Do góry
|
|
|
|
#20002 - 25/07/2002 18:23
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#20003 - 25/07/2002 19:09
|
a.k.a. "croydoncabman"
Meldunek: 16/07/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#20004 - 25/07/2002 19:20
|
old hand
Meldunek: 10/07/2002
|
KABARET hutnik zrozum ze wokolo jest bardzo duzo tematow tego typu a ty i tak wklejasz swoj!!! malo tego on jest najbardziej oblegany, a wiesz dlaczego? bo wszyscy sie z ciebie smieja ty sie denerwujesz i tak wkolko. tutaj nikt raczej nie typuje to wyglada na czata pozdrawiam cichy ps: tematem nie powinny byc typy tylko wiek hutnika
|
Do góry
|
|
|
|
#20005 - 25/07/2002 19:22
|
old hand
Meldunek: 10/07/2002
|
oglaszam konkurs na ilosc wiosenek jakie prZezyl hutnik!!!
konkurs potrwa od 25 lipca do 1 sierpnia!!!
ZAPRASZAM
|
Do góry
|
|
|
|
|
|