[QUOTE]Oryginalnie wysłał tomch0:
[qb]to jak mam jeszcze mozliwosc podpowiedzi(mala zmiana zasad w EXTRA konkursie)
to proponuje zadnych ograniczen jezeli chodzi o ligi i ilosc meczy typowanych w danej lidze (pierwsza, druga czy inne)
powinnismy sie umowic na oferte jednego buka
(ostatnio byl profesjonal).
i nie powinno miec znaczenia czy chce wytypowac 7 meczy w 2 hiszpani czy 7 w 2 polskiej (oczywiscie jezeli sa w ofercie buka) i jest mozliwosc typowania jednego zdarzenia*.(*wylaczajac z tego przepisu polska lige 1 i 2)
pozdrowienia[/qb][/QUOTE]mi sie mocno wydaje ze ten twój pomysł to nie za bardzo z tymi ligiami; nie widziałeś co sie działo jak można było typować ile sie chce i skad sie chce w pucharze?? prawie każdy podawał po 3 remisy z 2 ligi hiszpańskiej

i te ograniczenia prawdopodobnie dalej pozostaną no ale podsuwajcie mi jakies pomysły cos napewno się zmieni
a tak wogóle to planuje jakieś małe wybory aby utworzyć jakąś małą grupke ludzi

wiecie tak troszke do pomocy; w razie jakiś problemów żebym tylko ja nie musiał podejmować jakiejś ważnej decyzji tylko poprostu penwna grupa ludzi by podjeła jakąś decyzje
ta grupka ludzi mogła by liczyć około 4-5 osób no i oczywiscie w tej liczbie byłbym ja no i z chęcią widziałbym tam jeszcze VERIDE, który mi bardzo pomagał w 1 sezonie no i oprócz nas jeszcze jakieś 2-3 osoby, no ale jak juz minie termin zgłaszania się to moze zrobimy jakieś wybory i wybierzemy te 2-3 osoby jeszcze no chyba żeby Veride nie mógłby albo by nie chciał