[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fox_Mulder:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Lokus:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Fox_Mulder:
[qb]witam no to zaczynamy
1# 266 18.08.2003 22.00 F.Lopez-Nieminen 1.78[/qb][/QUOTE]Fox jest moim rywalem w parze... i mam obiekcie co do tego typu, a wlasciwie jego braku. Fox nie podal na kogo postawil, a kursy sa takie same, wiec nie mozna z tego nic wywnioskowac!
chcialbym sie dowiedziec jak zostanie potraktowany ten typ?
pozdro

iwo: [/qb][/QUOTE]a kurna, sorry!! wczoraj wszystko na szybkiego pisałem i musiałem to przeoczyć. też nie wiem co teraz zrobić z tym typem

Bo oczywiście nikt mi nie uwierzy (rozumiem to), że miało być na Nieminena... Ale z tym typem zrobić coś trzeba, albo liczyć go jako nietrafiony, albo jako nieważny... Ale tu decyzja ode mnie nie zależy (Romek? Lokus?) Jeszcze raz sorki za zamieszanie[/qb][/QUOTE]Regulamin jest jasny w tej sprawie:"9. Typ zastępczy należy podać tylko wtedy, kiedy podany przez nas typ(para) nie gra z powodu wycofania zawodnika lub innego powodu."
A także:13.Każdy typ musi zawierać wszystkie informacje podane powyżej w punkcie 12 i musi być wysłany we właściwym temacie. W przeciwnym wypadku typ trafiony NIE będzie się liczył i zostanie potraktowany jako 0.