[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bolek177:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Experto:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Đa Bartek (ktory nudzi ludzi ):
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał grzesiek2:
[qb]W związku z tym że opuścił nas McTyp nie mam innego wyjścia jak ogłosić zwycięscą pierwszej edycji Ligi Mistrzów kotletossa a o miejsca 2-3 a nie 3-4 zagraja między sobą Blancorn - DANI1927 . Jesli chodzi o zmiane nazwy na Memoriał McTypa prosze jeszcze o wypowiedzi czy zmienić nazwe od tej edycji czy dopiero od następnej.[/qb][/QUOTE]a moze przekazac nagrode za 2 miejsce jakiemus domu dziecka albo cos??[/qb][/QUOTE]A może bratu McTypa?[/qb][/QUOTE]A może szwagrowi Emmanuela Olisadebe??

uke:
Jeśli chodzi o kwestię nagród to niech się wypowie organizator (a z tego co wiem to Grzesiek2 już podjął decyzję, więc ją zaakceptujcie)i ludzie którzy dotarli tak daleko (półfinał), a nie chłopki które poodpadały w pierwszych rundach i eleiminacjach. Bo dobrze się rozporządza nagrodami jak się o nie nie walczy - ciekawe czy mówilibyście tak samo gdybyście to Wy grali na tym poziomie rozgrywek. Ja odpadłem i jakoś się nie udzielam w tej kwestii, a Wy już rozdzielilibyście wszystko na jakieś domy dziecka...
A co do nazwy konkursu, to dobry pomysł żeby od następnego sezonu zmienić ją na Liga Mistrzów im. McTypa

[/qb][/QUOTE]Lepiej oddac to komus, kto tego potrzebuje, a nie organizowac jakies dogrywki. Jesli o mnie chodzi to bedac na miejscu tych z miejsc 5 6 nie wzialbym tej nagrody.... decyzja nalezy do grzeska