witam,
mam pytanie do osob ktore graja w
Bwin zaklady live. przy kazdym markecie pojawia sie jeden z 3 znaczkow informujacych jak niby mozna zagrac zaklad w ramach tego marketu - zielony kwadrat oznacza ze nie ma ograniczen, niebieski romb ze tylko w polaczeniu z innym zakladem no i czerwone kolko tylko jako singiel. kilka lat nie gralem live w
Bwin, a jak gralem zadnych tego typu ograniczen nie bylo. zerknalem wczoraj na oferte kilku trwajacych spotkan i prawie kazdy sensowny market mial oznaczenie niebieskim rombem. W pilce wlasciwie tylko 3Way i markety losowe w stylu kto bedzie mial pierwszy rzut z autu w 2 polowie, mozna bylo zagrac singlowo, w siatkowce jeszcze gorzej, wygladalo na to ze nic singlowo zagrac sie nie da.
moje pytanie jest takie: czy te oznaczenia rzeczywiscie sa stosowane w praktyce i nie da sie tych zakladow zagrac singlowo?
bo jesli tak, to ja nie bardzo widze mozliwosc sensownego grania tam, nie wyobrazam sobie zaznaczenia jednego kursu w jednym meczu, przeskoczenia do innego meczu i wybrania tam czegos jeszcze - doliczajac opoznienie przy zawieraniu zakladu, w 9 na 10 przypadkow ktorys z kursow zdazy sie juz zmienic. no chyba ze zle to rozumiem i te zaklady multi mozna zagrac w ramach tego samego meczu, ale nie podejrzewam bo czesto sa skorelowane.
pozdrawiam