[QUOTE]Oryginalnie wysłał twist:
[qb]Rzeczywiście. Można podejrzewać, że skoro koleś na forum obstawia 20 spotkań jakiejkolwiek maści (tenis, soccer...) po 40zł/typ na dzień co dzień przez tydzień i dłużej, to czy robi tak ktokolwiek w realu. I co gorsza, jeżeli nie, to czy przez to zwiększa sobie szansę na trafienie o ileś tam od kolesia ktory tak jak w zyciu typuje max 3 spotkania/tydzien lub i rzadziej. Nie wiem o ile, tym bardziej nie potrafię wykazać. Niech koń się martwi - ma większy łeb
. W ten sam sposób można sceptycznie podchodzić do kapitału Pana Raftera. Ale to można programowo-regulaminowo urealniać!
Sedno w tym, że podoba mi się w styl, w jakim umieszczają swoje typy Rafi z Kuba81 I jak nawet dają ciała, to się do tego przyznają bilansem. Brawo za cywilną odwagę - Tak trzymać!! A już byłbym wniebowzięty, gdybym mógł powiedzieć swojemu komputerowi (troche za niego zapłaciłem) - słuchaj, stwórz i przeleć mi wszystkie "przedziały kursowe" typow (np [1.01-1.10]... [1.50 - 1.60]... i tak co .10 w dol czy gore) wszystkich kolesi, ktorzy typują na forum, i posortuj mi ze wzgledu na ilosc trafien na poszczegolne przedziały. Tak z ciekowości, na ktorych kursach jest najwiekszy wspolczynnik trafienia. Może nie ma takich w ogóle. A nie po to, by kogoś zbluzgać na forum, jakim amatorem jest. Sam nim jestem. Niech ktoś z Sz. Forumowiczów zrobi tak na kartce - i jestem pewny, że doceni mój pomysł
A i jeszcze jedno. Niech weźmie pod uwagę tylko soccer, lub dokładniej tylko Premiership. I takich zapytań można by wymyślać multum. Dla pierwszego ktory to zrobi, czeka skrzynka piwa i głęboka cześć.
Ps. Dziękuję Lino i Adpal za poparcie. Ludziska. Myślta pozytywnie! Rzućta wyzwanie buk"macherom"(jakim macherom?)!!![/qb][/QUOTE]Dokladnie twist, o to w tym wszystkim chodzi -
bilans . Jesli ktos lubi barwne opisy to napewno na forum znajdzie cos dla siebie. Mnie interesuje tylko bilans. Ciekawych newsow na tym forum sie juz nie spodziewam. Nie wiem czy ten pomysl jest realny ale w pelni go popieram.
Piotrek