[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał lino:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs:
[qb]NA MOJ GUST RAFTER zaraz wróci i powie ze obstawił na odwrót
sam za tym typkiem ni przepadam ale on jest nieobliczalny.
Pozdrawiam Rafter.[/qb][/QUOTE]QWA chyba jasno bylo powiedziane zeby juz dac sobie spokoj, to Ty jescze dorzucasz swoje 3 grosze?
Kurcze czytac potrafisz? I nie odpisuj!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]Ryan nie odpiszę, ale ja to zrobię
. Sluchaj lino, jak sam już wywnioskowałeś, lubię mieć ostatnie zdanie, ale tym razem nie piszę tego posta bo chcę coś mieszać w temacie (od samego początku wiedziałem że to będzie raczej klapa, więc siedziałem cicho), tylko poprostu nie lubię jak ktoś obraża moich kolegów po fachu. Jeżeli napisałbyś tak do mnie, przemilczałbym to i byłoby wszystko w porządku, ale jeżeli jesteś tutaj nowy, a do starszych starzem kierujesz takie wypowiedzi to troche mnie to wkurza. Ja nic do ciebie nie mam lino, ale trochę pokory, zawsze pomoże w nawiązywaniu przyjaźńi na forum. Przestańmy się wyzywać - a bardziej skoncentrujmy na tym do czego to forum zostało stworzone - typowaniu. Zostawcie ten temat w spokoju i zejdzcie z Raftera. Gdyby wcześniej ktoś młodych memberów uprzedził jak to może się skończyć to może nie doszłoby teraz do takich lamentów, ale niestety, za późno wkroczyliśmy do akcji, aby ich przestrzec. Wiem że mój post nic nie wnosi do tej konwersacji, ale mam nadzieję że chociaż trochę uspokoi się po nim atmosfera
Pozdrawiam
SLAV[/qb][/QUOTE]spox