|  
| 
| 
| 
| #2305648 - 01/05/2008 02:29  Re: Śmieszno [67]
[Re: Kameleon] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  06/04/2006
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2305923 - 01/05/2008 04:25  Re: Śmieszno [67]
[Re: Linc] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2004
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2305924 - 01/05/2008 04:25  Re: Śmieszno [67]
[Re: Linc] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/11/2005
 | 
polska mentalnosc, smiac sie z kogos    a raczej   nie no...ja rozumiem, zeby wkleic cos drugi raz, jesli cos jest warte przypomnienia, ale wkleic cos co ma staty:  #8 - Najczęściej komentowane (Zawsze) - Globalny #1 - Najczęściej komentowane (Zawsze) - Śmieszne - Globalny#1 - Najczęściej oglądane (Zawsze) - Globalny #1 - Najczęściej oglądane (Zawsze) - Śmieszne - Globalny #1 - Najpopularniejsze z ulubionych (Zawsze) - Globalny #1 - Najpopularniejsze z ulubionych (Zawsze) - Śmieszne - Globalny to "lekka" przesada   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2306000 - 01/05/2008 05:13  Re: Śmieszno [67]
[Re: Llama] |  
|   member

Meldunek:  19/03/2008
 | 
http://pl.youtube.com/watch?v=KNDozoSiogwkto mi znajdzie akcję z jakiegoś programu TVP co facet na motorynce przejechał całe studio, dając ostro po gazie?   trochę stare... o to chodzilo? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2306002 - 01/05/2008 05:15  Re: Śmieszno [67]
[Re: melanzowicz] |  
|   member

Meldunek:  19/03/2008
 | 
a sorry    nie zauwazylem heh:D |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2306344 - 01/05/2008 09:15  Re: Śmieszno [67]
[Re: micha$] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2306507 - 01/05/2008 17:34  Re: Śmieszno [67]
[Re: odgdog] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/08/2004
 | 
Lekcja przysposobienia obronnego.- Które krwotoki są groźniejsze: zewnętrzne czy wewnętrzne?
 - Wewnętrzne.
 - A dlaczego?
 - Bo trudniej pacjenta obandażować.

Informatyk podrywa laskę:
 - Chcesz herbaty?
 - Nie
 - Kawy?
 - Nie!!
 - Hm, może wódki?
 - NIE!!!
 - Dziwne, standardowe sterowniki
 nie pasują

Na lotnisku w Nowym Targu Jasiek i Marysia pytają pilota samolotu treningowego.

– Panie, musimy być warciutko w Krakowie. Kielo byście fcioł za przewiezienie?

– Mogę was przewieźć za darmo, ale pod warunkiem, że w czasie lotu nie powiecie ani słowa!

Wsiadają, lecą, w czasie lotu pilot wykonuje rozmaite akrobacje, ale w kabinie pasażerskiej cały czas panuje cisza. Samolot ląduje w Balicach i pilot gratuluje Jaśkowi:

– No, muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie miałem takich odważnych pasażerów, żeby się w czasie lotu nie odezwali ani słowem. Nie chcieliście ani razu krzyknąć ze strachu?

– Roz – mówi Jasiek.

– Kiedy?

– Kie Maryśka wypadła z samolotu!

- Nie mogę odzwyczaić się od palenia papierosów...
 - A próbowałeś gumy do żucia?
 - Próbowałem.
 - I co?
 - Nie pali się...

Przedszkolanka czyta dzieciom bajkę o Kurczaku Małym. Dochodzi do fragmentu gdzie Kurczak próbuje ostrzec farmera. Czyta: "... i wtedy Kurczak podbiegł do farmera krzycząc: Niebo się wali! Niebo runie lada chwila!..."
 - I jak myślicie dzieci, co powiedział farmer kiedy usłyszał strzeżenie?
 Zgłasza się Marysia
 - Tak, Marysiu, mów...
 - Ja pie#dolę! Gadający kurczak!
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2306520 - 01/05/2008 17:39  Re: Śmieszno [67]
|   Carpal Tunnel

| 
W Egipcie odkryto mumię. Wszyscy egiptolodzy świata spotkali się, nie mogą ustalić co to za faraon. Zaprosili sowieckich specjalistów. Przyjeżdża trzech egiptologów w cywilu."Zostawcie nas - mówią - z nim sam na sam." Zostawili czekają dzień, drugi, trzeci - nic. Na czwarty dzień egiptolodzy oświadczają:
 "Ramzes Dwudziesty Piąty." Wszyscy zdumieni:
 "W jaki sposób się dowiedzieliście?"
 "Sam się przyznał, swołocz."

Do pewnej dobrze prosperującej i wszystkim znanej firmy przyjeżdża delegacja z Niemiec i pyta szefa o Kowalskiego.
 - Kowalski? - pyta zdziwiony szef - jest, ale on tu sprząta. Patrzy a Niemcy rozmawiają z Kowalskim jak ze starym znajomym.
 Za tydzień sytuacja się powtarza gdy przyjeżdża delegacja z Francji, za 2 tygodnie z Włoch i za każdym razem chcą rozmawiać z Kowalskim. W końcu szef nie wytrzymał i mówi do Kowalskiego:
 - Kowalski ty chyba znasz wszystkich i wszyscy Ciebie znają?
 - No tak - odpowiada skromnie Kowalski.
 - Założę się jednak że nie znasz się z papieżem.
 Na drugi dzień znajdują się w Watykanie i Kowalski mówi do szefa.
 - Proszę poczekać na Placu Św. Piotra , ja pójdę do papieża, wyjdziemy na balkon i pomacham panu.
 Szef cierpliwie czeka, patrzy a Kowalski wychodzi na balkon z papieżem. W tym momencie podchodzi do szefa przechodzień i pyta:
 - Ty nie wiesz pan co to za facet w tym białym stoi obok Kowalskiego?

- Masz tu bilet do kina.
 - A co on taki mały?
 - Kładziesz pod język i czekasz na seans

Kobieta w widocznej ciąży przychodzi do lekarza i pyta:
 -Panie doktorze, ja mam... to znaczy mój mąż chciałby wiedzieć...
 - Rozumiem, rozumiem - przerywa jej lekarz. - Czy aż do bardzo zaawansowanej ciąży można bezpiecznie uprawiać seks??
 - Nie, nie o to chodzi. On chciałby wiedzieć, czy wciąż mogę rąbać drewno.

Telefon do radia. Głos kobiecy:
 - Dzień dobry, chciałam powiedzieć, że znalazłam dziś rano portfel. W środku było trzy tysiące złotych w gotówce, oraz czek na okaziciela opiewający na sumę 10.000 euro. Było też prawo jazdy na nazwisko Stanisław Kowalski zamieszkały przy ulicy Koszarowej 15 m 6 w Warszawie. Mam w związku z tym małą prośbę:

... proszę panu Stasiowi puścic jakiś fajny kawałek z dedykacją ode mnie!

Wycieńczony wędrowiec znalazł na pustyni butelkę. Uradowany odkorkował ją. Nie było w niej wody, ale za to wyskoczył Dżin.
 – Powiedz, czego chcesz, a spełnię każde twoje życzenie #–# zaproponował.
 – Chcę do domu, do Białegostoku.
 Dżin wziął wędrowca za rękę i zaczyna prowadzić go po pustyni.
 – Ale ja chcę szybko! #–# protestuje wędrowiec.
 – No to biegnijmy!

Po wizycie u fryzjera
 Wersja kobieca:
 - Ooo? Byłaś u fryzjera?! Jak pięknie wyglądasz.
 - Tak myślisz? Nooo nie wiem. Nie byłam pewna. Nie sądzisz że za uszami są zbyt krótkie? Boję się, że zbyt akcentują moją długą szyję. Nie sądzisz?
 - Boże - skąd? Są świetne. Dałabym wszystko, żeby mieć taką szyję jak ty. Ja niestety musiałam zrezygnować z dekoltów.
 - żartujesz - znam setki dziewcząt, które chciałyby mieć twoje ramiona. Wszystko tak pięknie na tobie leży. Popatrz na moje - jakie krótkie. Jak bym miała takie jak ty, prościej byłoby dobrać elegancką kieckę.
 Wersja męska:
 - Obciąłeś się?
 - No ...
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2306565 - 01/05/2008 17:51  Re: Śmieszno [67]
|   Carpal Tunnel

| 
Se postów ponabijam   Przychodzi baba do lekarza. - No i co, czy pomogły pani te lekarstwa co przepisałem na hemoroidy? - Tak pół na pol. - Jak to? - Te długie śliskie tabletki to jakoś połknęłam, ale ten krem, co mi pan przepisał, to nawet z chlebem zjeść nie mogłam... |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |