Na pewno warto Indianerne po te 2,40. Moim zdaniem wynik w granicach remisu z małym wskazaniem na gospodarzy. Piraterna nic w tym roku nie jedzie, a i Ryan nagle pogubił formę. Indianery są słabe, ale na pojedyncze zwycięstwo ich stać. Blisko było z lepszą Rospiggarną.
Dalej, z bet365 niewątpliwie należy wziąć Hammarby, bo najkorzystniej na rynku. Już posmakowałem -6 z kontrą na remis. Vastervik osłabiony brakiem Bjarne i niestety w tym roku już nie tak mocny. Rok temu ich występ w Bajen skończył się pogromem do 35. Ale to inny aspekt, aż tak to nie będzie. Niemniej myślę, że gospodarze wygrają spokojnie ponad 10, a jak Tomek zawiedzie to i wyżej.
Gdzie indziej warto lekko wziąć Lejonen, aczkolwiek brak Holdera trochę sprawy komplikuje. Mimo tego jestem przekonany, że mecz padnie łupek gospodarzy.
Ponadto z Expekt Rospiggarna z +14,5 aczkolwiek ja wziąłem w Nordicbet jak była jeszcze z z 17,5. Szybko to jednak zmieniono. Myślę, że Dackarna wygra spokojnie ale gdzieś około 10-ma, nie więcej. Za dużo dziur, a Rospiggarna jedzie świetnie. Hancock w genialnej formie, do tego Kołodziej również świetnie dysponowany. Gjedde wraca na stare śmieci, tez powinien pokazać się z niezłej strony.
Masarny i Smederny nie gram, bo to chore zespoły. Wziąłem lekko remis i tyle. Bo tak mi wychodzi z symulacji.
Pary w bet365 niestety dobrze wystawione, większość pokrywa się z moimi symulacjami, dlatego też wziąłem 3 remisy bardzo lekko. Hancock z AJ, Puk z Gapą oraz Emil z KK.
Z normalnych zagrywek rekreacyjnie over Jagusia i Dobruckiego(oczywiście z kontrami na x).
To na tyle